Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבטומוביל חדש נולד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף אחרי ציפיה ארוכה הגיע אלי הגיליון החדש של האבטומוביל. אי אפשר היה לצפות למשהו טוב יותר......

בתמונות "עין לפיאט צופיה" ו"ירון על רקע תחנת הכוח" של הפיאט של ירון אני מזהה את הצלם.....

אה.

ותודה לירון על הבורקס...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הי משה

אתה חייב לי בורקסססססססססססס מחדרה

ירון

סוף סוף אחרי ציפיה ארוכה הגיע אלי הגיליון החדש של האבטומוביל. אי אפשר היה לצפות למשהו טוב יותר......

בתמונות "עין לפיאט צופיה" ו"ירון על רקע תחנת הכוח" של הפיאט של ירון אני מזהה את הצלם.....

אה.

ותודה לירון על הבורקס...

משה.

פורסם

תודה לכל המברכים. אני מקווה שיחד עם הגשם גם האבטומוביל מטפטף לתיבות הדואר שלכם.

ובהזדמנות זאת אני מזמין כל מי שיש לו רעיון, זמן ובעיקר נכונות להשקיע מעט על מנת לעניין את כולנו בכתבות, סיפורים ותכנים שמתאימים לכתב העת לא להסס, לפנות ולהציע (אפשר גם בה"פ כאן) וניישם יחד. תודה.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

סדרה על תולדות הרכב הישראלי בדרך של הקדשת גיליון או כתבה ראשית לכל אחד מהיצרנים שהורכבו בארץ (לא לפי החברות שעסקו בהרכבה אלה לפי החברות שאת המכוניות שלהם הרכיבו) בעיקר טריומף ורנו.

פורסם
סדרה על תולדות הרכב הישראלי בדרך של הקדשת גיליון או כתבה ראשית לכל אחד מהיצרנים שהורכבו בארץ (לא לפי החברות שעסקו בהרכבה אלה לפי החברות שאת המכוניות שלהם הרכיבו) בעיקר טריומף ורנו.

לדעתי זה יכול להתאים לגליון שיצא בסביבות יום העצמאות......

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
תשתדל להתעסק בקבלת הרישיון לכתבה (תרתי משמע) קודם.

בהצלחה! :wink:

אל דאג חביבי,יש לי קורות חיים:lol: .

בגלל זה אמרתי גם 4-5 חודשים,זמן משוער לסיום השיפוץ וקבלת רישיון.

• תוכן חדש...