Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, 2 הדלתות האחוריות באוטו שלי לא נפתחות מבחוץ אף פעם, כככה קניתי את הרכב.

הלכתי למוסך טענו שהמוטות של הידית נפלו ולכן היא נפתחת רק מבפנים ולא מבחוץ. טוב המחיר שהם

ביקשו עבור המוטות היה יקר לפי דעתי (בסביבות 200 ש"ח לכל דלת!)

טוב אז עכשיו לשאלה שלי : יש כפתור בדלת שנועל את הדלת מבפנים ומבחוץ ואיכשהו מישהו נגע בכפתור

והפלא ופלא הדלת בכלל לא נפתחת! לא מבפנים לא מבחוץ כלום!

אם מישהו יכול לעזור לי איך אפשר להגיע לכפתור הנ"ל כדי לפתוח את הדלת ?? אני ישמח כי אפשר

להיכנס כרגע רק מדלת אחת ועוד צריך לפתוח אותה מבפנים....

תודה רבה ובוקר טוב לכולם!

פורסם
טוב המחיר שהם

ביקשו עבור המוטות היה יקר לפי דעתי (בסביבות 200 ש"ח לכל דלת!)

יקר או לא , אבל עכשיו אין לך איך לפתוח את הדלת בכלל :roll:

תחכה עוד קצת , וגם הדלת השנייה תינעל , ואז את החסכון המדומה תוציא על פורץ :idea: .

אה ,יעזור אם תספר על איזה רכב מדובר , אתה יודע -לא את כל המכוניות בונים בצורה זהה.

פורסם

ה"מישהו" הפעיל כפתור שמונע מילדים לפתוח את הדלת שלך מבפנים.

הוא מבטל את פעולת הפתיחה מבפנים - ולא נועל.

עכשיו הדלתות לא נפתחות מבחוץ - ולא מבפנים :?

אופציה יחידה - לנסות לפרוץ. האם אפשר לפרק את הדיפונים מבפנים כשהדלת סגורה? אם כן, דרך

כך תוכל לשחרר את הדלת.

:turn-l:
פורסם

אין כפתור שנועל את הדלת מבפנים ומבחוץ.

יש כפתור - בחלק מהמכוניות, שנועל את הדלת לפתיחה מבפנים, זוהי איזשהי הגנה בעת הסעת ילדים.

חוץ מזה 200 שקל לדלת זה לא הרבה כסף, רק מי שפתח דלת של רכב וניסה אי פעם להתעסק שם במנעול יוכל לומר לך שבעבור העבודה הסיזיפית הזו 200 שקל הם סכום הוגן.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מדובר בהונדה סיויק sr 97

אפשר לפתוח את הדלת מהחלק הפנימי שלה אבל אני לא יודע אם אפשר להגיע אל הכפתור הזה??...

מה הקטע של היצרן לעשות את הכפתור הדפוק הזה??? ואם זה ננעל זהו אכלת אותה יהיה לך אוטו קופה.?? או חצי קופה איך שבא לכם...

פורסם
ה"מישהו" הפעיל כפתור שמונע מילדים לפתוח את הדלת שלך מבפנים.

הוא מבטל את פעולת הפתיחה מבפנים - ולא נועל.

עכשיו הדלתות לא נפתחות מבחוץ - ולא מבפנים :?

אופציה יחידה - לנסות לפרוץ. האם אפשר לפרק את הדיפונים מבפנים כשהדלת סגורה? אם כן, דרך

כך תוכל לשחרר את הדלת.

בהתחלה היתה בעיה לפתוח רק מבחוץ, אז אין קשר לילדים

פורסם

אם אתה כל כך רוצה לחסוך תפרק את הפלסטיק ( דבר שנראה לי מאוד קשה כשהדלת סגורה), אם תצליח, תבדוק מה שבור בידיות ובכל המכלול הזה בפרט.

אם לא תצליח להבין סע לאלה שהציעו לך ב 200 שקל, תגיד להם הכל כבר מפורק, אולי יורידו לך במחיר.

פורסם

בהתחלה 2 הדלתות לא נפתחו מבחוץ!

אח"כ מישהו שיחק עם הכפתור הזה של אחת הדלתות ונעל אותה גם מבפנים...זה אומר שדלת אחת אחורית מושבתת והדלת השניה רק מבחוץ לא נפתחת...

והתכוונתי מבפנים כמו שזה לפני אמר את הכיסוי של הדלת....השאלה היא אם מפרקים את הכיסוי אפשר להגיע אל הכפתור הזה?

פורסם

כן רק שהוא אמר לי שאני ילך לקנות את המוטות ואז אנ יבוא אליו שירכיב לי אותם.

מישהו יודע אם במוסך של הונדה יש את החלק הזה? כי לא שמעתי על חלק כזה בידית ואני עדיין לא כ"כ יודע מה תפקיד החלק הזה

פורסם

לא תוכל להגיע אל הכפתור הזה - הוא נמצא בחלק החיצוני שלה. פתח דלת והסתכל בצד השני.

הפתרון היחיד -מלבד פריצה - אם אתה מצליח להוריד ריפוד - להגיע עם מברג אל הידית ולפתוח אותה בתנועת משיכה. אין מצב להסביר דרך המקלדת - חייבים לראות.

עצתי - ברמת הידע שלך - אל תחסוך , גש לזגג רכב ובקש ממנו לטפל בדלת הסוררת. בפעם הבאה תדע איך (בדלת השנייה).

פורסם

מצטער אבל כל הסיפור הזה מבדר מאוד...

תקשיב לשמר צריך לתקן.

גם אם תבאי פורץ שיפתח לך את הדלת הנעולה הסיכוי שמישהו ישחק לך שוב בכפתור נעילת ילדים הוא סביר מאוד. כדי לחסוך לך את הכסף לפורץ עוד פעם פשות תתקן את הבעייה. 200 ש"ח זה מחיר סביר למרות שאני בטוח שביפו יקחו לך 150 ש"ח. אבל בשביל 100 ש"ח חיסכון החיפוש פשוט אינו שווה. לך תתקן. לדעתי אין מה לשאול שאלות נוספות אף אחד לא יוכל לעזור לך חוץ מפורץ ומתקן מנעולים. אם אמרו לך שחלק נשבר בפנים אתה גם ככה תצתרך לקנות אותו. גם תצתרך למצאו איזה פרייר כדי שיתק לך את זה (אני מתכוון לחבר), זו היא עבודה קשה ומעצבנת אני הייתי מעדיף לפרק את המנוע של הרכב ולהרכיב חזרה מאשר לתקן מנעול שבור.

מסכנה: לך תתקן ופשוט זהו.............

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

בהנחה שמבנה כיסוי הפלסטיק של החלק הפנימי של הדלת לא השתנה בין דגמי סיוויק של 95 ו-97 אני יכול להגיד לך שלפרק את הכיסוי כשהדלת סגורה יהיה די קשה. בכל זאת , שווה לנסות , רק תזכור שהפלסטיק תפוס לדלת עצמה באמצעות כמה פינים מפלסטיק (שעם קצת עצבים וחוסר סבלנות יישברו...) ולכן תהיה עדין בשלב שבו צריך לשלוף את כיסוי הפלסטיק...

בלי קשר להאם הצלחת בשלב א' או לא , את הדלת שעוד ניתן לפתוח תדאג לתקן עכשיו! תפרק את הכיסוי ותראה כבר לבד איך בנוי מנגנון הנעילה. אני מניח שתסיק לבד מה לא בסדר שם ותוכל לאלתר איזשהו תיקון/לקנות את החלק הפגום ולהרכיב/להגיע למוסך ולבקש שיסדרו את הבעייה (וכך תחסוך מהם את הפירוק ואת איתור הבעייה ותחסוך לעצמך כסף).

בכל מקרה , כדי לפרק את הכיסוי תצטרך לפרק את הידית של החלון (אני מניח שהחלונות מאחורה לא חשמליים) ולפתוח כמה ברגים ואז מעט כוח על מנת לשלוף את הכיסוי. בהצלחה ותמשיך להתייעץ דרך הפורום , יכול להיות שהדברים קצת שונים בדגם שלך אז תצטרך פה עזרה מעודכנת יותר :wink: .

אם אתה יכול להעלות תמונות זה לא יזיק...

ד"א:

אצלי (סיוויק 95) הייתה בעיייה דומה , ודלת אחת לא נפתחה מבפנים. מסתבר שיש מעין פלסטיק שמחבר בין המוט שמגיע מהידית לבין המוט שמזיז את לשון הנעילה. אצלי הפלסטיק הזה נשבר והמוט נפרדו , כך שמשיכת הידית לא משכה את לשון הנעילה. אני אילתרתי משהו שמחזיק כבר שנה בלי שום בעייה: כופפתי את קצה מוט המתכת שמגיע מהידית כך שייתפס במוט שמזיז את לשון הנעילה וכך וויתרתי על הפלסטיק שחיבר ביניהם...

תמשיך להתייעץ ושיהיה בהצלחה!!

וואלאק אתה!!

פורסם

אתם לא תאמינו אבל זה מצחיק...

האוטו היה במוסך מאתמול כי מישהו נכנס לי בדלת, היום באתי להוציא את האוטו והפועל שם בא אומר לי הדלת שלך לא נפתחה מבחוץ אז סידרתי לך את זה! הוא אומר הקליפס היה שבור...

והוא בכלל לא התכוון לקחת על זה כסף!!

טוב שאלתי אותו מה עם הדלץ השניה אז הוא אומר לי :" היה לי רק חלק אחד כזה אין לי עוד...

טוב קצת מבעס כי הוא תיקן את הדלת שהכפתור הזה היה פתוח בה....

בקיצור מה שנשאר לעשות זה ללכת לפורץ שיפתח את הדלת (או לתבוע את הונדה על הכפתור הדפוק הזה!)

שמתי תמונות כדי שמישהו אולי יעזור לי אם אפשר בכל זאת לפתוח את הכיסוי של הדלת מבפנים ולהגיע לכפתור...

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=F408B214E7CB401798789BEBAEA51F9E&alid=316945

אה ויש עוד דבר שקרה לי היום- לקחתי את האוטו לטסט היום ולא עברתי בגלל גומית ציריה של ההגה קרועה...הגומיה האקורדיון הזאת (שמאלית)ליד הגלגל מה עלות הגומיה??

תודה לכולם

• תוכן חדש...