Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש רכשתי קסרה 2 אוטומטית (האשה דרשה) עם 90,000 ק"מ הגיר מדי פעם לא ציית לקיק-דאון.

היום הוא החליט שהוא לגמרי אוטומטי רק בהילוך שלישי, ניסיתי להוריד ידנית הדלקתי מצב ספורט, מצב "שלג" אבל כלום לא עזר.

אשמח להצעות ...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על התגובה!

ערכתי חיפוש, אני מבין שהגיר הכריז על מצב חירום, למרות שאצלי אין נורות מהבהבות, לא נראה לי שזה משהו שאני אוכל לסדר בעצמי, אשמח להמלצה על מוסך/מכון באיזור פתח תקווה והסביבה שיפתור את הבעיה בלי שאצטרך להכריז על פשיטת רגל.

נ.ב.

לפני התקלה הרכב רעד ברמזור ב D, כך שהעברתי תכוף ל N.

פורסם

פנה לחבר פורום בשם ספי, הוא בעלים של מעבדה לגירים אוטומטיים בפתח תקוה.

טלפונים: 03-9303488 או 052-3868964

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פנה לחבר פורום בשם ספי, הוא בעלים של מעבדה לגירים אוטומטיים בפתח תקוה.

טלפונים: 03-9303488 או 052-3868964

בהצלחה.

אני ממליץ בחום על ספי.

אדם מקצועי.

לחבר יש 306 1.8 99 אוטומטית וגם לו היתה בעיה( כמו להרבה צרפתיות) וספי טיפל במקצועיות!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
לפני כחודש רכשתי קסרה 2 אוטומטית (האשה דרשה) עם 90,000 ק"מ הגיר מדי פעם לא ציית לקיק-דאון.

היום הוא החליט שהוא לגמרי אוטומטי רק בהילוך שלישי, ניסיתי להוריד ידנית הדלקתי מצב ספורט, מצב "שלג" אבל כלום לא עזר.

אשמח להצעות ...

האם כאשר התקלה מתרחשת קיים חיווי בלוח השעונים לגבי מצב ידית ההילוכים ? (ז"א אתה רואה שאתה עדיין ב"D" והאוטו תקוע בשלישי ? - או שהחיווי הזה נעלם פתאום ?).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חבר יקר גם לי יש קסרה אוטומט- וגם לי היתה תקלה דומה - כמו ששמעת כולם ממליצים על ספי

אז גם אני ממליץ . למען האמת הגעתי אליו במקרה ורק אח"כ גיליתי שהוא בפורום.

הבן אדם פשוט דוקטור - ומחירים הכי נמוכים שמצאתי ( וחיפשתי הרבה ) .

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

בבוקר האוטו נסע רגיל בכל ההילוכים, גם אתמול החיווי בלוח -D-3-2 וכו' עבד תקין.

הייתי אצל ספי, הוא חיבר סורק למחשב הרכב והופיעו מספר תקלות משונות, טמפרטורת שמן גיר 24- מעלות, אין חיווי מצב דוושה, ועוד, לפתע, הרכב הפסיק להגיב לדוושת הגז ודומם.

ספי ניתק את המצבר, לאחר כ 20 דקות חובר המצבר הרכב נוסע יותר טוב משום מה (מגיב היטב לקיק דאון סוחב את ההילוך מעבר ל 4,000 RPM גם לא במצב ספורט ונדלקה נורת הזרקה בלוח.

הקלה זמנית במחלה... בלי כוונה...

וספי גם לא דרש כסף על הבדיקה!

כרגע אני מחפש מוסך מומחה לתקשורת שמכיר את הבקרים/מחשבים בקסרה וידע לאבחן את התקלה במדוייק, ללא החלפה גורפת של רכיבים

אשמח להמלצות.

פורסם

כרגע אני מחפש מוסך מומחה לתקשורת שמכיר את הבקרים/מחשבים בקסרה וידע לאבחן את התקלה במדוייק, ללא החלפה גורפת של רכיבים

אשמח להמלצות.

חפש בדפי זהב - "תקשורת קלינית" , או "פסיכולוג" (לקסארה כמובן) :wink:

פורסם

לא יודע להסביר למה ואיך, אבל הרכב עכשיו, טפו, טפו, טפו... נוסע נהדר!!

נותן קיק דאון, מושך גם לא במצב ספורט עד 6,000 RPM כשהגז לחוץ, נעלמו הרעידות ברמזור...

אבל כנראה שכדאי בכל זאת לברר את הבעיה.

מה אתם אומרים?

פורסם

נראה לי שהתוכנות של המחשבים הצרפתים מבוססים על windows.

כל פעם יש איזה שטיק, עושים ריסטרט וזה מסתדר (ככה גם היה לנו ברנואים לדורותיהם).

פורסם

מכירים את הבדיחה הישנה על מהנדסי GM נגד ביל גייטס ומיקרוסופט? אני עדיין יכול לצחוק מזה :smile: אבל במציאות, אני לא רוצה שהרכב שוב יתקע בהילוך... האם זה דחוף לטפל בנושא? האם יש בעל ניסיון עם תקלות כאלה?

פורסם

סליחה שאני לא מבין; כתבת ש"כרגע אני מחפש מוסך מומחה לתקשורת שמכיר את הבקרים/מחשבים בקסרה וידע לאבחן את התקלה במדוייק, ללא החלפה גורפת של רכיבים". האם ספי זה לא מכונאי אלא רק דיאגנואיסט? הבנתי שאת התקלה הוא סידר. האם הוא גם מתעסק עם תיקון הגיר הזה?

פורסם

תודה על התגובות,

ספי רק חיבר סורק ממוחשב לרכב, הופיעו כל מיני תקלות מוזרות וקריאות שגויות, לא זיהה את מצב דוושת הגז, ולדברי ספי, תקלות כאלה מאפיינות מצב של בעיית תקשורת.

בקסרה הדוושה נותנת אות למחשב שמפעיל מנוע צעד - "סטפר" שמבצע את הפתיחה המכנית של המצערת, זיהוי המצב חשוב כמובן גם לקיק-דאון.

תוך כדי הבדיקה המצערת חדלה להגיב לחלוטין, האוטו דומם וסירב להניע מחדש, לאחר ניתוק המצבר, שזו הפעולה האקטיבית היחידה שבוצעה, הגיר מתפקד מצוין, מגיב יפה לקיק דאון, טפו, טפו, טפו...

לדעת ספי אין כל בעייה בגיר.

בינתיים נראה שנמתין עם הבדיקה.

• תוכן חדש...