Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחת לכל הודעה שלי בחתימה יש מערכת שבניתי ב7K ללא התקנה... ההיא למכירה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
אולי דיי עם הבולשיט?

תן לי לנחש, היה לך את המגבר שלו, הפעלת איתו סאב SQ. החלפת למגבר אחר שעולה פי 2 ולאחר בדיקות אקסטנסיביות במעבדה ושמיעה של יותר מבנאדם אחד או שניים, נתת את הקביעה הזו...

או שאולי אתה סתם מתבסס על המוניטין של לאנזר?

אם ההגברה מתאימה לאלמנטים זה לא ממש משנה החברה.

רק מה הנתון המוצהר של RMS ?

לנזר wow 2000w נו טוף... (נסה לשדך אחד כזה לסטרוקר...)
פורסם
אולי דיי עם הבולשיט?

תן לי לנחש, היה לך את המגבר שלו, הפעלת איתו סאב SQ. החלפת למגבר אחר שעולה פי 2 ולאחר בדיקות אקסטנסיביות במעבדה ושמיעה של יותר מבנאדם אחד או שניים, נתת את הקביעה הזו...

או שאולי אתה סתם מתבסס על המוניטין של לאנזר?

אם ההגברה מתאימה לאלמנטים זה לא ממש משנה החברה.

רק מה הנתון המוצהר של RMS ?

רום, אני ממש לא מסכים איתך, אחרת כולנו היינו נוסעים עם מגברי פירסט אוסטריה וזהו...

ההבדל ניכר בעיוות , התחממות ועוד.

כאשר אתה לוקח מגבר כמו אותו לאנזר ומעמיס עליו 2 סאבים כאלו שאגב דורשים הגברה מאוד חזקה אתה גומר את המגבר הזה והוא כבר מגיע לגבול שהוא לא מוציא כלום פרט לעיוות...

מתי כבר תבינו, שסאב של 400 וואט RMS לא צריך לשבת על מגבר 400 נטו אלא על לפחות 20-25% יותר.

ה400 וואט RMS זה הספק עבודה, בפועל אם הסאב יקבל 401 הוא לא ישרף...גם ככה הוא בפיקים מגיע לכמעט פי 1.5-2 מאשר ההספק עבודה המוצהר.

ובכל פיק כזה הוא יעמיס עוד יותר על המגבר המסכן שלא ממש מיועד לעמוד בזה.

וRMS זה רק מדד אחד שצריך לקחת בחשבון בדיוק שניה לפני נתוני העיוות,משיכת זרם,פיזור החום ותיעול הזרם.

מגבר שמוצהר 400 וואט ו30 % מהזרם שלו מתבזבז על חום לא יוציא 400 וואט. נקודה.

under construction..

פורסם

ניר, אמנם אתה צודק. אבל לא מדובר פה על פירסט אוסטריה, מדובר על חברה שיש לה כמה שנים טובות בתחום.

אולי לא אודיסון אבל בהחלט המונובלוקים שלהם מציגים ביצועים טובים יחסית למחירים.

לגבי עניין ההגברה "מעל ליכולת" גם אני טוען את זה, הרי מגבר יוצא הספק כזה גבוה רק פפיק רציני ובטרק לא מונחת ואין לנו את זה במוסיקה כמעט.

השאלה זה כמה RMS המגבר מוציא... או אפילו שאלה יותר טובה, מה הדגם של המגבר בדיוק?

אופל קורסה 2003

פורסם

יש לי מגבר 4 ערוצים של אוריון (Orion 4004) - האם הוא יכול להתאים לסאב המדובר של פוקל?

(הוא כבר מגביר סט קומפוננט של מורל מקדימה).....

תודה (וסליחה על ההתפרצות) :)

פורסם

בוא נשים קצת דברים בפרופורציות כדי שתדעו כמה rms ועוד...

יש לי זוג מונובלוק של לנזר 2000 וואט דגם-HTG2600D

אני לא יודע כמה rms אבל אני בטוח שאתם יודעים..

אני רוצה לקנות 2 סאבים של focal דגם-33a

400 rms מוצהר

שאלות:

האם המגברים יעמדו בזה?

האם זה בסדר שמגבר של לנזר יהיה על focal?

לפי דעתי המגברים יעמדו בזה זה מגברים חזקים..

לפי דעתי לא נראה לי שזה משנה מי על מי ומה על מה..

אבל...אם אני טועה אז בואו ותחדשו לי....

תודה מראש..

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

בחיבור ב 1 אוהם (שני סאבים של 2 אוהם או סאבים כפולי סלילים כשכל סליל הוא 4 אוהם). אמור להיות אחלה.

בחיבור בשני אוהם המגבר יהיה מעט חלש, ייתכן וזה יספיק לך...

אגב, למען הרקורד אני לא מבין מה אתה מחפש בכלל? SPL? SQL?SQ כי זה מין ערבוביה מוזרה של שניהם... סאבים SQ יחסית אבל שניים וקרוב ל 1000 וואט...

אופל קורסה 2003

פורסם
בחיבור ב 1 אוהם (שני סאבים של 2 אוהם או סאבים כפולי סלילים כשכל סליל הוא 4 אוהם). אמור להיות אחלה.

בחיבור בשני אוהם המגבר יהיה מעט חלש, ייתכן וזה יספיק לך...

תגיד לי על מה אתה מדבר ?? בסכ"ה מדובר פה על סאב 400 rms אפשר לחשוב איזה מפלצת עשיתם אותו, חיבור של 1 אוהם ???!!! מה אתה מטורף, המונובלוקים של לאנזר איכותיים ביחס למחיר ואין שום סיבה להוריד ל2 אוהם או 1 אם אני לא טועה המגבר המדובר מספק 500 rms מוצהר ב 4 אוהם.

מה שאני לא מבין זה למה לך 2 מונובלוקים ?? מונו הוא מגבר שבנוי בעיקר לחיבור של 2 סאבים ויותר אז למה לך לחבר 2 כאלה במקום לחבר 1 שיפעיל את שני הסאבים ? ככה אתה גם בטוח נותן להם את ההספק הדרוש מכיוון שאתה מוריד את המגבר לעבודה ב 2 אוהם.

דרך הגב שמעתי את הפוקל 33A בתיבה פורטד אצלי בניסאן אלמרה פרפקט (שזה רכב ממש לא אידיאלי לסאב) כאשר הוא מחובר ל פייז RS4 שמספק 325rms בגישור, כמעט נקרע לי עור התוף...

פורסם
בוא נשים קצת דברים בפרופורציות כדי שתדעו כמה rms ועוד...

יש לי זוג מונובלוק של לנזר 2000 וואט דגם-HTG2600D

אני לא יודע כמה rms אבל אני בטוח שאתם יודעים..

אני רוצה לקנות 2 סאבים של focal דגם-33a

400 rms מוצהר

HTG2600D

Lanzar HTG2600D 2000 Watt Mono Block Digital MOSFET Amplifier

1x400W RMS at 4 OHMS. 1x800W Max at 2 OHMS

1x2000W at 1.3 OHMS

Mono Block Subwoofer Amplifier

1 Ohm Stable

MOSFET Power Supply

PWM(Pulse-Width-Modulated) System

Glass Epoxy PCB With SMD Technology

Gold plated RCA Inputs

Custom Terminal Block for Speaker Connections

Thermal, Overload & Short Protection

Variable Subsonic Filter(15Hz~40Hz,24dB/Octave)

Phase Control 0-180 degree

Input Impedance:10K Ohms

Soft Turn On/Off

Heavy Duty Power Coated Heatsink

THD: 0.1%. S/N RATIO: 90dB

Input Sensitivity: 200mv~8V

Freq. Response: 10Hz~150KHz

Remote Bass Control

Dimensions: 9.82"(W) x 2.34"(H) x 15.16"(L)

:shock2::snipersmi
פורסם
תגיד לי על מה אתה מדבר ?? בסכ"ה מדובר פה על סאב 400 rms אפשר לחשוב איזה מפלצת עשיתם אותו, חיבור של 1 אוהם ???!!! מה אתה מטורף, המונובלוקים של לאנזר איכותיים ביחס למחיר ואין שום סיבה להוריד ל2 אוהם או 1 אם אני לא טועה המגבר המדובר מספק 500 rms מוצהר ב 4 אוהם.

מה שאני לא מבין זה למה לך 2 מונובלוקים ?? מונו הוא מגבר שבנוי בעיקר לחיבור של 2 סאבים ויותר אז למה לך לחבר 2 כאלה במקום לחבר 1 שיפעיל את שני הסאבים ? ככה אתה גם בטוח נותן להם את ההספק הדרוש מכיוון שאתה מוריד את המגבר לעבודה ב 2 אוהם.

דרך הגב שמעתי את הפוקל 33A בתיבה פורטד אצלי בניסאן אלמרה פרפקט (שזה רכב ממש לא אידיאלי לסאב) כאשר הוא מחובר ל פייז RS4 שמספק 325rms בגישור, כמעט נקרע לי עור התוף...

המגברים מוצהר ב 2 אוהם 800 וב 1 אוהם 1000, אני מניח שגם בחיבור 2 אוהם יהיה סבבה לגמרי אבל עדיף לחבר ב 1 אוהם.

עם כל הכבוד הסדרה הזו של לאנזר לא הכי עומדת בהצהרות.

אופל קורסה 2003

פורסם
מה שאני לא מבין זה למה לך 2 מונובלוקים ?? מונו הוא מגבר שבנוי בעיקר לחיבור של 2 סאבים ויותר אז למה לך לחבר 2 כאלה במקום לחבר 1 שיפעיל את שני הסאבים ?

כי אמרתי לעצמי שאני יחבר כל מגבר לסאב...וגם כי אני יכול...

פורסם

לא צריך כל מגבר לסאב, למרות שבתכלס זה יקל על כל מגבר בנפרד ויהיה יעיל יותר על מערכת החשמל של הרכב...

אופל קורסה 2003

פורסם
לא צריך כל מגבר לסאב, למרות שבתכלס זה יקל על כל מגבר בנפרד ויהיה יעיל יותר על מערכת החשמל של הרכב...
גם בגלל זה...אני לא רוצה שהמערכת שלי תקרתע...אם אני יכול להרשות עצמי

לחבר לכל סאב מגבר,למה לא?

• תוכן חדש...