Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החוק המוטורי - עוד השנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוק הוא של אהוד רצאבי - שינוי

פורז - שינוי

אני לא מעודכן בפוליטיקה הפנימית של המפלגה, אבל אם הם לא צ'ילבות, אז יש סיכוי שזה יעזור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כולי תקווה...

צריך להביא את פורז לאירוע לתמיכה בחוק לספורט מוטרי...

וגם את כל שאר חברי הוועדה...

ולהביא כמה שיותר ח"כ...

להביא אותם גם למירוץ ראלי...

טוב מספיק

בהצלחה לנו...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לצערנו, גם כשהחוק יעבור - יהיו בגלגלים שלו הרבה מקלות. ככה שזה די נחמד לזרוק את המשפט הזה מידי פעם "חוק מוטורי בקרוב". אבל צריך להביט טיפה קדימה ולמנוע מכל מיני כולערות להניח מוקשי דרך שימנעו מהעסק הזה להתפתח בקצב מתאים.

מי שמעורב בנושא , קובי, נדב, ודני - אני מניח שבדקתם שאין פרצות שהממשל יוכל לנצל אותן על מנת לתקוע אתכם בשלב הראשוני. אבל אם כבר מתקרבים לתעודת כשרות , אני מקווה שתצליחו גם להעיף מהדרך מכשולים אחרים.

בהצלחה..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

עזבו אותכם, החוק הזה לא ישנה דבר, הגישה הבסיסית צריכה להשתנות, וזה ענין של חינוך ולא חוק.

אני מייחל ליום שבו בממשלה חדשה יהיו אנשים אשר ירצו להיות שרי תחבורה על מנת לשנות, ולא כדי לשבת על הכיסא.

כשיהיה אחד כזה החוק הזה יעבור מהר יותר מהגוי יתר של 911 (שנת 84...)

פורסם

לא מעניין אותי בכלל מה המשנה הפוליטית או הכלכלית שלהם,

בבחירות הקרובות, שינוי מקבלים את הקול שלי רק בגלל רצאבי ופועלו לקידום החוק.

על אחת כמה וכמה אם פורז יצליח לאשר מחר את העניין לקריאה שניה.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
לא מעניין אותי בכלל מה המשנה הפוליטית או הכלכלית שלהם,

בבחירות הקרובות, שינוי מקבלים את הקול שלי רק בגלל רצאבי ופועלו לקידום החוק.

על אחת כמה וכמה אם פורז יצליח לאשר מחר את העניין לקריאה שניה.

אתה קולט מה אתה אומר

החוק המוטורי כבר עבר ועם קצת לחץ במקומות הנכונים הוא גם יגיע בזמננו אנו (הלוואי הלוואי :))

אבל ליבחור במיפלגה שאולי תמרר לך את החיים במשך ה4 שנים הקרובות כי לא ידעת מה המישנה הפוליטית שלהם

זה כבר איטמות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...