Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיקרים מצחיקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחר הימים האחרונים נוספו לפורום אופ-טופיק עוד מספר כללים בל יעברו.

כל משתמש שיעבור על כללים אלו הודעתו תימחק מיידית.

*ביקורת מכל סוג שהיא כלפי ההנהלה של האתר - מנהלים כללי, מנהל מערכת או התנהלות כללית. את זה תשמרו לה"פ.

*הודעות בסגנון צ'אט - "מה קורה אח של דוד של שכן שלי, גם לך יש בגרות בהבעה קווקזית מחר? יופי."

*הודעות ריקות מתוכן

*זימה (מכל סוג שהוא)

*הודעות פוליטיות

*הודעות גיזעניות

*הודעות שפוגעות בכבודו של אדם

:roll:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה "הודעות פוליטיות",

כי זאת לא הבעת דעה , אלא סך הכל סטיקרים שנעשו ע"י מישהו (לא מהפורום) ונועדו לשיעשוע.

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם
לאחר הימים האחרונים נוספו לפורום אופ-טופיק עוד מספר כללים בל יעברו.

כל משתמש שיעבור על כללים אלו הודעתו תימחק מיידית.

*ביקורת מכל סוג שהיא כלפי ההנהלה של האתר - מנהלים כללי, מנהל מערכת או התנהלות כללית. את זה תשמרו לה"פ.

*הודעות בסגנון צ'אט - "מה קורה אח של דוד של שכן שלי, גם לך יש בגרות בהבעה קווקזית מחר? יופי."

*הודעות ריקות מתוכן

*זימה (מכל סוג שהוא)

*הודעות פוליטיות

*הודעות גיזעניות

*הודעות שפוגעות בכבודו של אדם

:roll:

אלו לא בדיוק הודעות פוליטיות , שכן אין להם תוכן הגורר ויכוח וכו.. אלא סטיקר משעשע

בלבד , כמובן אם הוא חריג ולא במקום אז הוא לא יופיע אבל עדיין מקומם פה באוף פופיק...

• תוכן חדש...