Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החטא (קונקטור שחור במרכז התמונה):

eilat_019.jpg

ועונשו (הפלסטיק נמצא זרוק מתחת לכסא הנוסע ,כנראה עף בלהט הפירוק).

eilat_020.jpg

פורסם

הפלסטיק נמצא זרוק מתחת לכסא הנוסע ,כנראה עף בלהט הפירוק.

טוב, את זה אפילו המהנדסים של פג'ו לא חשבו לעשות (בנתיים) :roll:

אגב, מה היה התיקון (לא לחטא - לאוטו)?

אכן רדיאטור חימום או סתם 'הכר את הרכב לעומק'?

פורסם
אפילו המהנדסים של פג'ו לא חשבו

יכולת לעצור כאן.

הח' רדיאטור חימום , ועוד כמה שטויות על הדרך (דיבורית , העברת אורות לכיבוי והדלקה על ידי סוויץ' , הח' נוזל קירור , סידור תקלה בכריות האוויר (למעשה הבעייה הייתה בגלגל 360 מעלות בהגה) - זהו בערך).

פורסם

טוב, אם שבת הבאה אתה פנוי, יש לי משחק בשבילך (זהה את ההבדלים - 306 דור I מול דור II).

אתה מעלה תמונות של הפרוייקט (או שעשית את זה בשביל הכיף..) או שנסתפק בזה של עופר ב-PSI?

פורסם

לדעתי זה מוסיף לאותנטיות של הרכב, ככה במצב שהוא כרגע (זה מסיבות הסטוריות נראה לי) וחוץ מזה צבעוני זה יפה.

בכל מקרה, אתה בשלב ההרכבה?

בשביל הראדיאטור הורדת את כל הדש או שהצלחת למצוא דרך לפרקו/להרכיבו רק דרך פירוק איזור תא כפפות עליון/תחתון?

פורסם

צבעוני זה אכן יפה ,אבל הוא יפרח רק במרץ-אפריל. כרגע אנחנו בעניין של אמנון ותמר ופטוניות .

לא ניתן להחליף רדיאטור ללא פירוק קומפלט של הדש בורד (או עבודה מאסיבית עם דיסק על קיר האש).

הוא מרוחק מתא הכפפות.

פורסם

כל הכבוד על העבודה...

תגיד תודה שעכשיו לא חמסין, אני פירקתי דש בגולף 99 באמצע הקיץ,

תאמין לי, סחטתי מהחולצה ליטרים של זיעה, קריעת תחת.

אתה מפרק ומפרק וזה לא נגמר... והכי מפליא שיותר קל להרכיב חזרה...

נ.ב. - להבא (אני לא מאחל לך...:) תרשום על כל צמה עם מדבקות וכאלה להיכן היא מתחברת. זה אח"כ חוסך המון זמן ושאלות לפורום... )

פורסם

תיהיה בריא שמר

אני רועד לעשות עבודה כזאת בעצמי, פירקתי לא יותר מהבד שנמצא מתחת לתא הכפפות איפו שמתקינים שמים דיבריות ומעבירים כבל RCA למערכת וחשבתי שזהו, האוטו לא יניע יותר לעולם.

הכמות העצומה של החוטים, הקונקטורים, ההיגוי,כריות אוויר, רק מקריאת הפרק ב HAYNES על הרכב שלי שהוא כמעט זהה לשלך, קיבלתי חום.

אני כנראה אשאיר את העבודה לאיש מקצוע (1000 ש"ח לפני מעמ. וחלקים)

פורסם

1000 ש"ח כולל מע"מ. ואני תופר לך את זה :wink: .

סתם , יש לי את הצרות שלי , יותר ממספיק.

זה לא כ"כ נורא כמו שזה נראה. פירוק לקח לי שעתיים ורבע.

306_%20003.jpg

הרכבה ?

נו טוב , לא ממש התעסקתי עם אימובילייזר בעבר ,ופשוט לא שמתי לב לחלק המסכן הזה שעף אל מתחת לכסא.

בסה"כ זה די פשוט ,במיוחד במכוניות מהמודלים הללו.

הצמות מסודרות בהרבה (שימו לב שהכל בא עטוף ומוגן) , והקונקטורים מגיעים בצורה שאי אפשר לטעות בה - אם זה צבע (שני המחברים - זכר ונקבה , מגיעים באותו צבע) או צורה.

כמו כן , בצרפתיות החוטים מגיעים עם מספרי כבלים עליהם. קחו סכימת חשמל , והחיים יפים בהרבה.

כרית האוויר זה בכלל בדיחה. הכל כתום (החיבורים) ,רק בזהירות.

פורסם

שמר, מצאתי שקל על השטיח נוסע.

הלוח הלבן בפינה הימנית, זה הפילטר מזגן (אם קיים ברכב הזה בכלל..)?

ואיפה הראדיאטור (או שזה לאחר פירוק)?

פורסם

Keep the change.

אין פילטר מזגן - זה התריס הבורר אוויר טרי/ממוחזר.

הרדיאטור נעדר בצילום המשפחתי - הוא קפץ לסידורים.

• תוכן חדש...