Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעמיים שאחרונות שנסעתי באוטו, נורת הבלם יד דלקה גם לאחר הורדת הבלם יד, וניכבתה לאחר זמן 10 דקות של נסיעה. כפי שאני מבין שזאת גם נורה שמתריעה על תקלה לא ספיציפית או משהו בסגנון.

האוטו הוא מיצובישי לנסר אוטומת שנת 1989. האם התקלה פשוט בבלם יד, או שיש מצב שזה משהו אחר? ואם מישהו יודעה על הנורה יכולה להתריעה באוטו הזה אני אודה מאוד על כיווינים.

תודה!

פורסם

קודם כל אתה צריך לדעת אם הנורה היא רק של בלם היד או משותפת גם לבלמים, אם משותפת יש לבדוק בעיה בבלמים (גובה נוזל בלמים). אם רק של הבלם יד סביר להניח שהמתג NC NORMALLY CLOSE הלך לעולמו או שהחוט נחשף ונוגע בבודי של הרכב ולכ המנורה נדלקה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

סע מיד למוסך! מסוכן להמשיך ולנסוע כך, הנורה הדולקת מעידה על תקלה בבלמים. יתכן ואחת ממשאבות הבלמים התקלקלה ויש נזילת שמן מכיון שמפלס שמן ברקס לא אמור לרדת. בעצם יכול לקרות גם בגלל רפידות בלם גמורות, בכל מקרה סע מיד למוסך.

פורסם

אני גם פתחתי דיון על זה

עם הנורה דולקת זה סימן לשלוש דברים

1.בלם יד מורם

2.מפלס נמוך של נוזל בלמים

3.תקלה חמורה במערכת הבלמים

(לפי ספר הרכב)

ישנו חיישן שמדליק את הנורה כאשר צריך להחליף רפידות בלמים

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות. בדקתי היום את מפלס נוזל הבלמים והוא תקין.

כנירא שזה הרפידות, מה שיסביר מדועה זה נדלק בלילה כאשר קר, ונכבה במשך הנסיעה לאחר שהבלמים מתחמים. כנירא הבדל הטמפרטורות הזה משפיעה על התרחבות הרפידות. לפחות נשמע הגיוני :)

גם לא ידיעתי שברכבים ישנים יש התרעה על רפידות גמורות.

אני ביום שישי יסע למוסך להחליף אותם, גם ככה משכתי כבר זמן מה את הנושא הזה.

פורסם

שבוע שעבר נדלקה גם לי המנורה (גולף 92) בפתיחת מכסה המנוע התגלה מפלס שמן מאוד נמוך

וזה היה לי מוזר כי האוטו נבדק פעם בשבוע לגבי נוזלים שונים.

בלי להתבלבל הזמנתי גרירה למוסך, במוסך התברר שמשאבת השמן גמרה את תפקידה ובנוסף גם רפידות שנמצאות התופים מאחור נספגו בשמן רב והיה צריך לתקן......

סה"כ עלה 800 ש"ח

גש למוסך במהירות לא משחקים עם מערכת הברקסים.!!!!!!

• תוכן חדש...