Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי בקצרה איך מתקינים מגבר?

נתנו לי את הקישור הזה אבל הוא מסובך ולא ממש הבנתי אותו אז אני לא רוצה לחבר סתם וישרף משהו..

(http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html)

יש לי מגבר 600w

פאנל פיוניר

ורמקולים 6*9 פיוניר 460W

ממש קצר..

תודה רבה

פורסם

אם אתה מבקש עזרה בהתקנת מגבר מומלץ היה כי קודם כל תרשום את הדגם המדויק שלו. אבל אם אין לך ניסיון קודם בהתקנת מגבר ואין לך הבנה בסיסית בחשמל ואין לך חבר שיכול לעזור, מומלץ ביותר שתלך למתקין שיעשה לך את ההתקנה. בסופו של דבר זה עוד עלול לצאת לך משתלם באופן כלכלי כי לתקן ציוד שרוף יעלה לך יותר. כמו כן בזמן ההתקנה תסתכל מה המתקין עושה ואל תתבייש לשאול שאלות ובפעם הבאה שתירצה להתקין מגבר תוכל לעשות זאת בעצמך.

אני מיצטער מאוד אם זה לא ההסבר שלו ציפית, אך לדעתי זו העזרה הטובה ביותר והאחראית ביותר שיכולתי להמליץ לך עליה.

שבוע טוב, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אם אתה מבקש עזרה בהתקנת מגבר מומלץ היה כי קודם כל תרשום את הדגם המדויק שלו. אבל אם אין לך ניסיון קודם בהתקנת מגבר ואין לך הבנה בסיסית בחשמל ואין לך חבר שיכול לעזור, מומלץ ביותר שתלך למתקין שיעשה לך את ההתקנה. בסופו של דבר זה עוד עלול לצאת לך משתלם באופן כלכלי כי לתקן ציוד שרוף יעלה לך יותר. כמו כן בזמן ההתקנה תסתכל מה המתקין עושה ואל תתבייש לשאול שאלות ובפעם הבאה שתירצה להתקין מגבר תוכל לעשות זאת בעצמך.

אני מיצטער מאוד אם זו לא העזרה שלה ציפית, אך לדעתי זו העזרה הטובה ביותר שיכולתי להמליץ לך עליה.

שבוע טוב, שלו.

בלי לנסות לא תלמד כלום!

שאלות, ספרים, אנטרנט לא יעזור כמו ניסיון, חייבים להתחיל מתישהו.

פורסם
בלי לנסות לא תלמד כלום! הניסיון הזה יכול לפעמים לעלות ביוקר, תיקון הציוד השרוף.

שאלות, ספרים, אנטרנט לא יעזור כמו ניסיון, חייבים להתחיל מתישהו. חייבים להתחיל לעשות דברים באופן מעשי אחרי שיודעים לעשות אותם באופן תיאורטי.[/QUOTE]

כאשר נותנים עצה למישהו שאתה לא מכיר ואתה לא יודע מה היכולות שלו, תשובה כפי שנתתי היא התשובה האחראית ביותר גם אם היא לא התשובה שאותה רצה לקבל הבחור שפתח את השירשור וביקש עזרה.

שבוע טוב, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תלך למתקין שיתקין לך את המגבר ותלמד מימנו, אם תקלוט מהר בפעם הבאה תדע לעשות בעצמך.

תמיר

פורסם

מעביר מהמצבר קבל + דרך בית פיוז,מהצד השמאלי של האוטו (שבו עובר כבלים של חשמל) למגבר מאחורה.

תוקע בריצפה בורג שאליו מחובר קבל מינוס למגבר.(שלדת האוטו כולה מינוס).

מעביר RCA יחד עם קבל קימוט מהצד הימני של האוטו, למגבר. את הרימוט וRCA מחברים לרדיו דיסק.

הרימוט בדרך כלל בצבע כחול. אבל יש מכוניות, לדוגמא אצלי הצבע לבן עם חום וכתום, צרפתיים, לך תבין.:x

קיצר מחבר רימוט למגבר RCA למגבר, שים לב לאן אתה מחבר + - שלא יהיה בעיות, אם פיוז נשרף לא לדאוג, מומלץ לקנות לפני פיוזים עם אמפר מספיק.

לבדוק אם עובר חשמל בין ה + - בעזרת סתם קבל פשוט. לראות אם עובר חשמל, אתה תראה.

זהו.

אם שכחתי אתם מוזמנים לתקן.

מומלץ לעשות זאת עם מישו שמבין בעיניין , אני למדתי מהלסתכל על אחרים.

יום טוב.

פורסם

מאיפה אתה בארץ ? אין לך חברים אם מערכות שיודעים להסביר לך חיבור של המגבר? אם לא אני מוכן לעזור לך בחינם בתנאי שאתה לא רחוק אני מת"א אם אתה רוצה עזרה צור איתי קשר בפרטי בברכה דודו.

אני מאמין ואתם

פורסם
מעביר מהמצבר קבל + דרך בית פיוז,מהצד השמאלי של האוטו (שבו עובר כבלים של חשמל) למגבר מאחורה.

באמת?

תוקע בריצפה בורג שאליו מחובר קבל מינוס למגבר.(שלדת האוטו כולה מינוס).

מעביר RCA יחד עם קבל קימוט מהצד הימני של האוטו, למגבר. את הרימוט וRCA מחברים לרדיו דיסק.

הREMOTE לא מעבירים יחד אם RCA!

הרימוט בדרך כלל בצבע כחול. אבל יש מכוניות, לדוגמא אצלי הצבע לבן עם חום וכתום, צרפתיים, לך תבין.:x מה זה קשור ל אוטו, זה קשור לרדיו דסיק!

קיצר מחבר רימוט למגבר RCA למגבר, שים לב לאן אתה מחבר + - שלא יהיה בעיות, אם פיוז נשרף לא לדאוג, מומלץ לקנות לפני פיוזים עם אמפר מספיק. מה זה אמפר מספיק, כמה זה?

לבדוק אם עובר חשמל בין ה + - בעזרת סתם קבל פשוט. לראות אם עובר חשמל, אתה תראה.מה זה "קבל"

זהו.

אם שכחתי אתם מוזמנים לתקן.

מומלץ לעשות זאת עם מישו שמבין בעיניין , אני למדתי מהלסתכל על אחרים.

יום טוב.

פורסם

אני מניח שיש כל מיני סוגים של התקנות ושיטות. אצלי העברתי את הRCA יחד עם הרימוט באותו צד.

חסר טעם לתקן.

את הרימוט צריך לחבר לאחד מהכבלים של האוטו, שאצלי הוא כזה. ולרדיו דיסק.

מספיק אמפר?. כמה שהוא צריך בפיוז,לי יש של 30.

ביי.

פורסם

באופן עקרוני אני מסכים עם חלק מהדברים שנאמרו כאן.

1.אכן צריך ללמוד תוך כדי עשייה, בתאוריה הכל טוב ויפה בפועל הדברים נראים אחרת.

2.במקרה של חוסר נסיון מוחלט אני עדיין בדעה של ללכת למישהו מקצועי שיתקין ולשלם לו על "השיעור"...

או אופציה טובה יותר וזולה יותר היא פשוט להתקין עם חבר\מישהו שמכירים שיודע מה לעשות וגם יוכל להסביר לך איך לעשות זאת.

זה לא רק לחבר + - ורימוט ויאללה לנסוע.

צריך לדעת מה עושים, איך בוחרים פיוז מתאים,איך בוחרים כבלים מתאימים מה ההבדלים בין הכל ואיך זה אמור להתחבר, מה לפני מה וכו'.

וחוצמזה, התקנת, הכל עובד שומעים צלילים מהרמקולים, יופי, מה אז? מה עם כיוון?,חיתוכים?פאזות?

התקנה נכונה ונבונה היא הבסיס של המערכת, תיקח כל רמקול כל דרייבר ותחבר אותו בהתקנה גרועה ,תגיע לסאונד גרוע או יותר חמור תגרום נזק.

לכן אני באמת ממליץ לך לבקש עזרה אפילו מאחד חברי הפורום עלמנת שגם תוכל ללמוד וגם תתקין בצורה נכונה.

זה לא תורה מסיני וצריך סה"כ קצת ידע וידיים טובות, והכי חשוב הכוונה נכונה.

under construction..

• תוכן חדש...