Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי ברמזור היה לי אדום עצרתי לחלוטין הרמזור שלי התחלף לירוק חזק פניתי שמאלה ואך שאני פונה שמאלה רכב נכנס בי במהירות של 90 100. לא יכולתי לראות את הרכב ואך שראייתי אותו לא היה לי כלום מה לעשות ירדתי מהאוטו התחלתי לצעוק על הבן אדם מה הוא דפוק וכו'... והוא האשים אותי ואמר לי שאני עברתי באדום! אמרתי לו אין בעיה שנביא לפה משטרה עכשיו! שהתקרבתי אליו הרחתי ממנו ריח של אלכוהול, הבן אדם שהגיע המשטרה רצה להתפנות לבית חולים והוא התפנה. עכשיו שאמרתי לשוטר שהוא היה מסטול הוא אמר לי שבבית החולים יבדקו את זה(אני מקווה שזה ככה)

בכל אופן בצומת אין מצלמות יש דרך להוכיח שהוא עבר באדום?

האם בוחן תנועה ידע לזהות מי עבר באדום? למרות שיש אם זה בעיה כי בוחן תנועה לא רצה לבוא והיה שוטר אחר שעשה דוח לתאונה. על מי תיפול האחריות על התאונה במיקרה כזה?

פורסם

היית צריך לקחת מספר טלפון של אדים במקום שראו את זה. איך הוא ניכנס בך ב90 - 100 קמ"ש ויצאת מהאוטו כאילו דפקו אותך בחנייה?

אגב, היית צריך לפנות את עצמך גם לבית חולים(לא רק בשביל לעשות כסף, אלא לפעמים אתה לא מרגיש כלום אבל יש לך דימום פנימי או משהו אחר)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

זה עוד לא מאוחר. אם התנגשו בך במהירות של 90- 100 קמ"ש אני ממליץ לך ללכת לביה"ח, להגיד להם שעברת תאונה ואתה רוצה שיבדקו אותך.

פורסם

לא היה עדים אבל בוחן תנועה כבר יראה לבד את המהירות שהוא נסע ואני הולך למיון עוד מעט להיבדק אתמול לא רציתי כי היה מאוחר... אבל השאלה שלי היא כזאת אם יש דרך להוכיח על פי הדוח של השוטר שהוא זה שעבר באור אדום

פורסם
לא היו עדים, אבל אני מעריך כי בוחן תנועה כבר יראה לבד את המהירות בה הוא נסע.

אני הולך למיון עוד מעט להיבדק. אתמול וויתרתי כי היה מאוחר...

אבל השאלה שלי היא כזאת: האם יש דרך להוכיח על פי הדו"ח שהוא זה שעבר באור אדום?

"עדים" - זכר. רבים. "היו עדים" ולא "היה עדים".

בין משפטים אתה יותר ממוזמן לנקד עם פסיק, נקודה, ונקודתיים.

שאלה מסתיימת בסימן שאלה.

ובחזרה לנושא:

סלח לי אבל אני מאוד מפקפק ביכולת הערכת המהירות שלך. אם היו נכנסים בך, לא משנה מאיזה כיוון, ב-90-100 קמ"ש, סביר להניח שלא היית פותח את השרשור הזה.

לעניות דעתי אנשים ששותים זה לא בהכרח אנשים שלא מסוגלים לנהוג. זה שהיה לו ריח של אלכוהול לא אומר שהוא עבר באור אדום ושהוא התפרע.

יכול להיות שאתה גם עברת באור אדום מבלי לשים לב. זה קורה לפעמים.

אני מאוד בספק אם בוחן תנועה יהיה מסוגל לקבוע מי עבר באדום. אפילו לדעתי - משימה בלתי אפשרית בעליל.

להוכיח את זה? מאוד, מאוד בספק.

פורסם

אני לא בוחן תנועה, אבל לדעתי לא משנה כל-כך אם הוא עבר ברמזור אדום (גם קשה להוכיח) לדעתי גם לך יש חלק באשמה מכיון שהעובדה שיש לך ירוק ברמזור, עדיין לא נותנת לך זכות להיכנס אליו.

למיטב ידיעתי, יש חובת בדיקה שהצומת פנויה ורק אם היא פנויה אתה יכול להיכנס אליה.

אני בהחלט מעריך שאם באמת הנהג השני היה שיכור (במידה ובדקו את זה), זה יכול רק לעזור לך.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

קודם כל תרגיש בר מזל לצאת מהתאונה הזו ללא פגע, התאונה האחרונה שבה צפיתי ובה נהג נסע ב 80-90 קמ"ש והתנגש ברכב, כל המעורבים בתאונה (5 אנשים) נפגעו קשה.

היית צריך להתפנות לבית החולים לבדיקות גם אם "ההרגשה" שלך באותו הרגע היא שהכל בסדר.

שנית, השוטרים שמגיעים לאיזור התאונה גובים עדות מהסובבים, מלקטים מכולם מידע על מנת להבין איך התאונה התרחשה, מעבר לזאת גם מזמינים עדים שהיו במקום הארוע לתת עדות לבוחן התנועה, ובהמשך גם לתת עדות בבית המשפט.

איחולי החלמה מהירה

ונהיגה זהירה ובטוחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...