Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי משאבת דלק מכנית של רנו 4 , דרוש לה שיפוץ קל - לדעתי היא עובדת !

השאלה היא האם משאבה למנוע 845 מתאימה גם ל1100 ?

להשיג אחת כזאת, זאת לא הבעיה, יש לי אחת נוספת ל-845... מחר אני אבדוק אם הן מתאימות אחת לשניה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אגב ....

במסגרת ההכנה של עליזה לטסט הנבלה סרבה להניע , מקור התקלה היה שלא מגיע דלק לקרבורטור , ההנחה המיידית שלי הייתה שהמשאבה עברה לעולם שכולו טוב , ניתקתי את הצינור שמגיע מהמיכל וחיברתי אותו לבקבוק , הגברת התעוררה לחיים .

אחרי תהליך לא קצר הוחלט לפרק את מיכל הדלק ואז גיליתי שהצינורית דלק שבין המיכל לצינור הקשיח מתחת לרכב (דופן ימין תחתונה) פשוט רקוב , החלפה מהירה של הצינורית חיבור מחדש של הצינורית מהבקבוק למשאבת הדלק והנה חזרנו להרגיש טוב !!

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
להשיג אחת כזאת, זאת לא הבעיה, יש לי אחת נוספת ל-845... מחר אני אבדוק אם הן מתאימות אחת לשניה.

עד כמה שאני זוכר הן מתאימות . עשיתי היום המון טלפונים לא הצלחתי להשיג משאבה בלם מרכזית באזור עפולה , האם אתה מכיר או שיש לך מספרי טלפון של חנויות חלקי חילוף בחיפה / קריות ?

פורסם
עד כמה שאני זוכר הן מתאימות . עשיתי היום המון טלפונים לא הצלחתי להשיג משאבה בלם מרכזית באזור עפולה , האם אתה מכיר או שיש לך מספרי טלפון של חנויות חלקי חילוף בחיפה / קריות ?

אני אעשה כמה בירורים בשבילך, אעדכן בהמשך.

אגב, קיבלתי עכשיו את הידית, תודה רבה דני!

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

רמי מה עם קלוש בחייפv?

בנוגע למחיר שקניתי אני ממש לא זוכר

כי קניתי עם משאבת דלק

אבל אני זוכר שהמחיר היה בסדר וזה על פי המכונאי שלי

יש לי עדיין את הישנה אמרו לי שאפשר לשפץ אותה

לשאלה של אסף המשאבה דלק היא מכנית

פורסם

רמי, מנסיון (מצחיק שאני מספר לך :lol:) אם תפרק את המשאבה ותראה להם את החלק, הם ימצאו לך משהו כזה.

לא פעם בטלפון שאלתי אם יש להם חלק לרנו 4 ונאמר לי "לא", כשהגעתי לשם והראתי להם את החלק המבוקש - היה!

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
רמי, מנסיון (מצחיק שאני מספר לך :lol:) אם תפרק את המשאבה ותראה להם את החלק, הם ימצאו לך משהו כזה.

לא פעם בטלפון שאלתי אם יש להם חלק לרנו 4 ונאמר לי "לא", כשהגעתי לשם והראתי להם את החלק המבוקש - היה!

מקווה שמחר יהיה לי כוח להתעסק עם הסיפור של המשאבה , אגב יש לי ארבע משאבות וארבעת על הפנים , פתחתי היום אחת מהם ובגלל גומיה עלובה כל המשאבה נפסלה

פורסם
מקווה שמחר יהיה לי כוח להתעסק עם הסיפור של המשאבה , אגב יש לי ארבע משאבות וארבעת על הפנים , פתחתי היום אחת מהם ובגלל גומיה עלובה כל המשאבה נפסלה

רמי, תישלח אותה לשיפוץ! זה אפשרי וזול יותר מכל אפשרות אחרת!!!

אגב, למישהו יש את ה"מנעולים" העגולים לחלונות? אצלי אני סוגר ע"י בורג פיליפס מסכן...:lol:

(בכל הארבעה)

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

אהלן ,

קפצתי היום לנצרת ולא מצאתי משאבה של רנו 4 אלא של רנו 9 עם אותם מדדים ונפחים בבדיקה במלאי שלי נמצא שהרנו הכחולה שפירקתי נסעה עם משאבת רנו 9 וזה משמח אותי מאוד

פורסם

אהלן חברים

שבוע שעבר מסתם שאלה יצא משהו

הסיפור הוא כזה לפני 15 שנה היתה לי פיאט ריתמו

אחלה גרוטאה היתה חייבת תיקון פחחות מצאתי בחור נחמד

שהיה מוכן לתקן לי את האוטו ועשה את זה בצורה טובה

השבוע נזכרתי בו נגשתי אליו עם הרנו סיכמתי איתו על סכום רק לצבע ופחחות חיצוניים

קיבלתי מחיר לא רע בכלל והחלטתי אחרי 3.5 שנים לעשות את זה ההתחלה דיי מבטיחה

אני מקווה שגם ההמשך אז אתמול והיום פרקתי את האוטו ועכשיו מתחילה הספירה לאחור

אני מקווה שיעבור בשלום

פורסם
אהלן חברים

שבוע שעבר מסתם שאלה יצא משהו

הסיפור הוא כזה לפני 15 שנה היתה לי פיאט ריתמו

אחלה גרוטאה היתה חייבת תיקון פחחות מצאתי בחור נחמד

שהיה מוכן לתקן לי את האוטו ועשה את זה בצורה טובה

השבוע נזכרתי בו נגשתי אליו עם הרנו סיכמתי איתו על סכום רק לצבע ופחחות חיצוניים

קיבלתי מחיר לא רע בכלל והחלטתי אחרי 3.5 שנים לעשות את זה ההתחלה דיי מבטיחה

אני מקווה שגם ההמשך אז אתמול והיום פרקתי את האוטו ועכשיו מתחילה הספירה לאחור

אני מקווה שיעבור בשלום

אהלן עופר ,

שמח לשמוע שאחרי 3.5 שנים הגיע העת להתחיל את הליך הפחחות והצביעה שיהיה במזל טוב והעיקר הרבה תמונות

• תוכן חדש...