Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני ידידי, ראיתי באינטרנט רנו 4 מהדגם שלך שהורכב בו רדיאטור של דגמי 1108 סמ"ק, מעט התאמות ונראה לי שגם אצלך זה ישתלם!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעליזה הורכב היום ! רדיאטור חדש ומחר בבוקר אנחנו נוסעים לטסט !!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

מזל טוב דני ושיהיה בהצלחה בטסט :-)

פורסם

משהו בכלל יודע אך צריך להיות הגודל של רדיאטור לרנו 4 ה-1100

כי אצלי יש רדיאטור רגיל ואן לי מושג אם הוא מתאים או לא והוא עובד טוב

אבל סתם מעניין אם מישהו יודע אך צריך להיות האוריגנלי

פורסם
משהו בכלל יודע אך צריך להיות הגודל של רדיאטור לרנו 4 ה-1100

כי אצלי יש רדיאטור רגיל ואן לי מושג אם הוא מתאים או לא והוא עובד טוב

אבל סתם מעניין אם מישהו יודע אך צריך להיות האוריגנלי

מה שעובד, שיעבוד. לא כדאי לגעת סתם. :lol:

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

ערב טוב ,

נסעתי היום לעפולה והוב רנו4 צהובה נוסעת לה בחופשיות , בחור בשם אלון נעים הליכות הצטרף למשפח' הרנו4 לפני כשנה לצערי הוא לא כל כך מתמצא במחשבים יש לו עוד רנו 4 לפירוק שנת 84 נפח 845 מתנצל שאין לי תמונה לצרף אבל הרנו שלו במצב בהחלט סביר שנת 79

פורסם

כשלא הולך אז לא הולך , עכשיו עליזה גידלה בעיות חשמל , אתמול במוסך חצי יום החלפתי את כל הנורות בחדשות + שיפוץ מגעים חלודים אבל משום מה אין חשמל בדשבורד .

לוח השעונים לא מקבל מתח ולי נגמרה הסבלנות אז הלכתי הביתה ....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
כשלא הולך אז לא הולך , עכשיו עליזה גידלה בעיות חשמל , אתמול במוסך חצי יום החלפתי את כל הנורות בחדשות + שיפוץ מגעים חלודים אבל משום מה אין חשמל בדשבורד .

לוח השעונים לא מקבל מתח ולי נגמרה הסבלנות אז הלכתי הביתה ....

אהלן דני ,

לי גם היתה אותה בעיה בשלבי ההרכבה וגם לפני ששלחתי את האוטו לצביעה ,עברתי על החוטים אחד אחד ובדקתי עם מנורת ביקורת והיום הכל עובד פיקס, קצת נייר זכוכית בוקפסאת הפיוזים והכל חוזר לעבוד כמו חדש , אגב בשל המיקום הקצת בעייתי של הפיוזים ( חזית קיר האש- ומזג אויר חורפי) אני ממליץ לך בחום בתום הליך הניקוי והחיבור בחזרה של הפיוזים להתיז ספריי סיליקון של פלאגים - עושה פלאים .

פורסם

לאן נעמתם ? היום היה לי קצת זמן עבדתי על הרנו פירקתי גלגלים קדמיים והתחלתי להחליף בוג'וינטים ובוקסות , נראה לי שהבעלים הקודמים נסעו עם הרנו שלי הרבה לים בחולות , קצת תמונות וקצת חול :

SDC10927.jpg

SDC10928.jpg

פורסם

הבוקר התאכזבתי לגלות שהרכב לא מתניע. :x

החלפתי ראש מפלג, חוטים (של פיג'ו 404) ומצבר.

יש לציין שהרכב כבר התניע עם כל הרכיבים החדשים.

- האם פלאג באותה מידה של הברגה, אם כי קצר יותר, יכול לשבש התנעה?

החלפתי לפלאגים של BOSCH, מקוריים לרנו 4. הפלאגים שהוצאתי היו ארוכים מעט ומתוצרת אחרת.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
הבוקר התאכזבתי לגלות שהרכב לא מתניע. :x

החלפתי ראש מפלג, חוטים (של פיג'ו 404) ומצבר.

יש לציין שהרכב כבר התניע עם כל הרכיבים החדשים.

- האם פלאג באותה מידה של הברגה, אם כי קצר יותר, יכול לשבש התנעה?

החלפתי לפלאגים של BOSCH, מקוריים לרנו 4. הפלאגים שהוצאתי היו ארוכים מעט ומתוצרת אחרת.

בדוק את תקינות הפלטינה ( מחלה ידועה ברנו) , בדוק אם יש ניצוץ בכבל של הכויל אם אין אז קרוב לוודאי שהפלטינה זקוקה לקצת שיוף עם נייר זכוכית או להחלפה במקרה הגרוע

פורסם

מציע לך להתחיל ללמוד צרפתית ולשחק בEBAY הצרפתי. אתה תתפלא לגלות שיש הרבה חלקים שם 8).

אני כבר התחלתי בלימוד עצמי של צרפתית וכבר הספקתי לקנות דוושות ספורט מקוריות לקסארה. מי יודע מה אתה תמצא שם לרנו 4.

פורסם

בדקתי ניצוץ מחוטי הפלאג. אין, בכל הארבעה.

אני מתאר לעצמי שהבעיה מגיעה מכיוון המפלג, אולי באמת פלטינה. לא נורא - יש לי אחת ספייר, מזל שקניתי!

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
בדקתי ניצוץ מחוטי הפלאג. אין, בכל הארבעה.

אני מתאר לעצמי שהבעיה מגיעה מכיוון המפלג, אולי באמת פלטינה. לא נורא - יש לי אחת ספייר, מזל שקניתי!

עריכה: אין ניצוצות, לא מהחוטים שבין המפלג לפלאג, ולא מהחוט שבין הקויל למפלג (בדקתי מהצד של המפלג).

הבעיה היא בקויל או בפלטינה?

אגב, מרווח הפלטינה אצלי הוא 0.4 מ"מ - תקין?

PEUGEOT 205 XR 1992

• תוכן חדש...