Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתנצל על האיחור בתגובה אבל רק הרגע חזרתי מהרנו 4 שלי גם אצלי לא חסר צרות .

האם אין ניצוץ במפלג גם לאחר שהחזרת אותו למקומו והדקת מעט את הבורג השולט בכיוון שלו כיוון שמגוף המנוע הוא מקבל את הקוטב השלילי ( מינוס ) , במידה ועדיין אין ניצוץ לאחר מה שכתבתי קח מנורה 12V הדלק סוויטץ' בדוק אם בפלוס של הכויל יש חשמל במידה ואין בדוק מאיפה הגיעה הבעיה וסביר להניח שפיוז שרוף . בהצלחה ואל תשכח לעדכן

פורסם

תודה רמי, לא מצאתי את המנורה 12V שלי, אני אחפש אותה מיד.

מצד שני, מצאתי פיוז פוחז (השני משמאל, אדום רחב) - האם הוא מקור הבעיה?

המרווח שהשארתי בין הפלטינה הוא 0.4 מ"מ.

עכשיו שאלות:

1) יש מפה של הפיוזים לדגם שלי?

2) מהו סדר ההצתה? ניסיתי נגד כיוון השעון עם החלפה בין 3 ל 4, המנוע קירטע אנושות (כשהוא התניע, אז...)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
הקויל מקבל מתח. 12V עגול.

תקלה במפלג, שלא קשורה לפלטינה? או שמא הרכבתי אותו לא נכון?

סדר ההצתה הינו 1342משמאל לימין .

התקלה הינה במפלג בדוק שהתקנת את הפלטינה נכונה ,וכשחוט החשמל שמתחבר "לקבל" אכן מחובר טוב דגש חשוב ה- 0.4 מ"מ הינו בזוית הריבוע של המפלג

פורסם

תודה! עזרת לי מאוד, עכשיו התעוררה בעיה אחרת. לא משנה כמה חזק אני מהדק את הבורג, המפלג עדיין לא יושב טוב ואפשר לסובב אותו ביד. בדקתי ששתי השיניים יושבות טוב בבלוק. מרגיז. :brickwall:

הפלטינה והחיבור רחוקים אחד מהשני 0.4 מ"מ בזוית של 45 מעלות בערך, ועדיין אין שום ניצוץ.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
תודה! עזרת לי מאוד, עכשיו התעוררה בעיה אחרת. לא משנה כמה חזק אני מהדק את הבורג, המפלג עדיין לא יושב טוב ואפשר לסובב אותו ביד. בדקתי ששתי השיניים יושבות טוב בבלוק. מרגיז. :brickwall:

הפלטינה והחיבור רחוקים אחד מהשני 0.4 מ"מ בזוית של 45 מעלות בערך, ועדיין אין שום ניצוץ.

רבותי, הבעיה נפתרה, ויש ניצוץ! :smilecolr

החוט שקישר את גוף המפלג לפלטינה לא העביר מתח, החלפתי אותו בחוט אחר.

הפחם במכסה היה שחוק למדי, החלפתי למכסה אחר. לא נראה לי שזאת היתה הבעיה האמיתית.

ועכשיו האוטו מתניע כמו תותח! (עד לתקלה הבאה...)

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

מזל טוב ,לאחר שחזרו הבלמים הקדמיים מחריטה וחידוש גיליתי שמשאבת הבלם המרכזית ברנו חלשה ומזייפת , האם אתם יודעים היכן ניתן לרכוש אחת חדשה בצפון ?

פורסם

נסה באחת מהחנויות ברח' יפו בחיפה, בד"כ יש להם הכל.

אגב, משאבת הדלק המקורית היא מכאנית או חשמלית?

אצלי יש משאבה תחליפית (חשמלית) ואני מעוניין להשמיש בחזרה את המקורית.

הבעיה היא שברגע שאני מפעיל את החשמל (II בסוויץ') היא נכנסת לפעולה ולא מפסיקה לרגע.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
רמי אני קניתי משאבת בלם מרכזית במאירמן פתח תקווה אז אם לא תמצא אצלך תגיד לי נעשה קומבינה

תודה עופר היום אעשה כמה טלפונים

• תוכן חדש...