Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקראת שבת המלכה: שוב, הוא מסרב להתניע :x

בזמן ההתנעה יוצא עשן אפור בהיר מהאגזוז ומעט מאוד מהנשם, ולא נרשמת שום תגובה מיוחדת.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
והפינוק של היום (אחרי שהרבצנו לה עם פטישי גומי) :

אצלי יש מושבי עור אומנם , אבל אלביש עליהם ריפוד בקרוב , בינתיים אני נוסע איתה בכיף , אישתי רוצה ללמוד לנהוג בה.

פורסם

הגעתי למסקנה שלא תהיה ברירה, אלא להחליף מפלג. הורדתי את המכסה שעליו נשענת הפלטינה וגיליתי שגלגל שיניים כלשהו נשבר.

הרוטור מסתובב עקום למדי ולא במהירות מספקת.

איפה קונים מפלג בחיפה?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

היי חברים

אני חייב לציין שמלאכת ההרכבה של פרנסין יותר איטית מהפרוק

אני משתדל להחליף כול מה שאפשר לחדש מה שלא מתאים נזרק

כמו כן ישבתי וחשבתי שאולי הצרפתים יצרו מכונית טובה אבל לדעתי כול עניין הגומיות על הרצפה

הן פשלה מאחר ועם הזמן הפח הלא עמיד נהיה עם חורים וכול המים נקווים בתוך האוטו ואן להם אפשרות להתנדף

וזה מה שמאיץ את החלודה במיוחד אפה שהנהג ואפה שהנוסע ולכן החלטתי שאני לא מחזיר את הגומיות

וקניתי שטיח לבד מיוחד למכוניות ממש את המטרים האחרונים שנשארו אני אחתוך לפי שבלונה ואשים באוטו

אני מקווה שעד סוף השבוע אני אסיים

פורסם
היי חברים

אני חייב לציין שמלאכת ההרכבה של פרנסין יותר איטית מהפרוק

אני משתדל להחליף כול מה שאפשר לחדש מה שלא מתאים נזרק

כמו כן ישבתי וחשבתי שאולי הצרפתים יצרו מכונית טובה אבל לדעתי כול עניין הגומיות על הרצפה

הן פשלה מאחר ועם הזמן הפח הלא עמיד נהיה עם חורים וכול המים נקווים בתוך האוטו ואן להם אפשרות להתנדף

וזה מה שמאיץ את החלודה במיוחד אפה שהנהג ואפה שהנוסע ולכן החלטתי שאני לא מחזיר את הגומיות

וקניתי שטיח לבד מיוחד למכוניות ממש את המטרים האחרונים שנשארו אני אחתוך לפי שבלונה ואשים באוטו

אני מקווה שעד סוף השבוע אני אסיים

מסכים איתך מאוד , אצלי זה לקח שבועיים שלושה אם לא יותר ותאמין לי שיש דברים שדילגתי עליהם ועשיתי אותם חפיף .

משאבת הבלם עיקבה אותי עד שגיליתי שמשאבת רנו 9 יושבת בול ומתפקדת יותר טוב מהמקורית , בנוסף לרדיאטור של סיטרואן C15 שעושה עבודה נפלאה ויושב במקום בנחת.

אגב איזה רעיונות יש לכם למיקום הרדיו?

ותמונה אחרונה :

רמי.jpg

פורסם

אני ניסיתי לפרק את החלון הימני ( של הנוסע ) קדמי וראיתי שאני מסתבך אז הפסקתי , מקסימום אקח את עליזה לזגג , חלון קומפלט יש לי רק צריך לפרק ולהרכיב .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
אני ניסיתי לפרק את החלון הימני ( של הנוסע ) קדמי וראיתי שאני מסתבך אז הפסקתי , מקסימום אקח את עליזה לזגג , חלון קומפלט יש לי רק צריך לפרק ולהרכיב .

דני , זה מאוד פשוט יש 4 ברגים בהיקף ושולפים את החלון החוצה

פורסם
רמי, יש לי מכסה עם כניסה לרדיו לאיפה שנמצאת מע' החימום הפנימית.

אם אתה מעוניין...

אהלן אסף

אשמח לקבל תמונה

פורסם
נראה ככה:

תקבל אותו במתנה, בתמורה לסיבוב באוטו המקסים שלך! 8):lol:

*תמונות מהאינטרנט

זה בדיוק מה שחיפשתי , המון תודה אסף .תקבל הרבה סיבובים באוטו שלי

• תוכן חדש...