Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם/ן

נכון, אני יכול לפותח דפי זהב ולבחור את הפירסומת הכי נוצצת... אבל אין לי חשק להיתנסות בכל המוסכים שמבטיחים הרבה ומקיימים קצת...

על כן, אני שואל ומצפה לתשובה על סמך היתנסות חיובית וטובה או היתנסות שלילית וכואבת (דרך השלילה היא טובה גם)...

אז בבקשה, מי שניסה מוסך טוב שמבין במזדות, לא איזה חפפן וגם לא איזה "בוטיק"...

תודה מראש,

גילי (וה 121 שלו...)

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מה יש לך לבצע ברכב ?

והאם אתה מוכן עוד להדרים ? :wink:

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם
מה יש לך לבצע ברכב ?

והאם אתה מוכן עוד להדרים ? :wink:

את האמת, לא בא לי "לינדוד"... יש למוסכים נטייה לא לעשות דברים כמו שצריך ואחרי זה צריך תמיד להגיע למיקצה שיפורים.. אני מעדיף שהמקום יהיה די קרוב בשביל זה ולא לטרטר אותי לחצי כודר הארץ השני...

אני צריך לעשות טיפול 100K (טיימינג וכו') וציריה... אין לי כוח להתחיל לעשות את זה לבד כי זה האוטו של האישה, ואחרי זה יתחילו מירמורי נפש על זה שהואטו ככה והאוטו ככה... "קחי אותו למוסך ותיתמודדי איתם את... " היו לי מספיק מירמורים על עבודות שעשיתי על הג'אסטי... :|

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בוא אלינו לי-ם.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...