Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדיף להימנע מ - Cross Posting בין הפורומים השונים, אבל השאלה שלי עדיין תלויה באויר ואני תקוע כבר 3 שבועות...

אני רוצה להחליק את דלת תא המטען. כבר הותקן מנוע עוקף מנוע דלת אחורית, ועכשיו אני יכול לפתוח את תא המטען באמצעות כפתור בתא הנהג (ישודרג מאוחר יותר לפתיחה דרך השלט).

כעת נשאר להחליק את הדלת - פחח צריך להוציא את "הגוש פלסטיק השחור והלא קשור הזה" בדלת, וצבעי לעשות עבודה משו בסט. להלן תמונות להמחשה:

[לפני]

16aj.jpg

[אחרי]

28sh.jpg

מדובר ב - 106 ראלי לבנה - התאמת הצבע אמורה להיות פשוטה לדעתי.

אז אני מחפש פחח + צבעי טוב באיזור סובב רעננה. רצוי על סמך ניסיון אישי ולא עבודה שנעשתה לאחרונה - בד"כ חודשי הקיץ ובכלל מעברי העונות עלולות לגרום לסדקים/פיצוצים/קילופים/שאר מחלות ושיתוקים.

המון תודה,

אלון

פורסם

תודה. הרצתי חיפוש קצר ואכן עושה רושם שהם טובים (והמחיר בהתאם). השאלה היא האם באמת יש להם ניסיון בעבודות מסוג זה. מהודעות אחרות הבנתי שאוטופיקס טובים "לתיקוני קוסמטיקה קלים שלא דורשים פחחות". מישהו יכול לאשרר את ההמלצה על סמך ניסיון אישי/עבודה שהוא ראה? או לחילופין להציע אלטרנטיבה שכן מתעסקת בפחחות...

שוב תודה,

אלון

פורסם

אני ראיתי עבודות שלהם ואני רוצה לומר לך שמה שאתה מחפש כל פחח ממוצע יכול לעשות וכל צבעי ממוצע יכול לצבוע, זה לא כזה עבודה מיוחדת. כולה לפרק את הפנל/חלק הזה. לסתום חורים, ליישר את המשטח וצביעה. כל בעל מקצוע ברמה סבירה יעשה את זה בלי בעיה. בנוגע לאוטופיקס הם באמת עושים עבודות טובות.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
סתם שאלה למה אתה רוצה להחליק?
אתה יודע, קצת קוסמטיקה לרכב. 106 לטעמי הוא אחד הרכבים היותר גמישים וקלים מבחינת שיפורים ונגיעות קוסמטיקה לפי הטעם האישי של בעל הרכב. כל יד מוסיפה כמה פטצ'ים :smile: .

לדעתי הגוש הזה ממש מכוער. הרבה יותר יפה חלק. גודלו של "הגוש" הוא בערך 10X7, המדבקה שם מתקלפת עם הזמן, בקיצור דורש תחזוקה ועדיין נשאר ממש מכוער. אז עדיף להיפטר מזה לגמרי. תראה לדוגמא כאן החלקה ברמה (הורידו גם את הוישר... יבוצע אצלי ברגע שאני אמצא מכסה פלסטיק מתאים):

norm_79D588A2A8B14686AADCA945741DCA88.JPG

פורסם
זה גם טוב נגד גנבי צמיגים רזרביים :) .

:-)

זה היה נכון אילו הגלגל הרזרבי ב - 106 היה בתא מטען. במקרה שלנו הוא מתחת לתא מטען (מתחת לרכב. הגישה היא מבחוץ. נדמה לי שזה תקף גם ל - 306. לא יודע מה לגבי השאר).

אבל חרגנו קצת מהנושא... :wink:

פורסם

הגישה לגלגל הנוסף היא מתוך תא המטען בצורה הפשוטה והחוקית.

בצורה הלא חוקית כדי לגנוב הגישה היא מבחוץ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עדכון

הייתי באוטופיקס שבא.ת הרצליה. כפי שאמרתם, לא זול. המנהל בחן את הדלת ונקב במחיר: 1000 ש"ח, לא כולל מע"מ (אחרי מו"מ...).

יקר? כן, מאד. כבר עשיתי השוואת מחירים ועד עכשיו הסקלה היתה 400 - 800, כולל מע"מ. אבל חשוב לזכור שהמחירים הללו לא כללו פירוק השמשה האחורית. באוטופיקס זה כלול במחיר, ולכל הדיעות (ומהרושם שקיבלתי) מדובר במקצוענים. כבר החלטתי שהאוטו יישאר אצלי לעד :grin: אז למה לא להשקיע בטוב ביותר? סגרתי ליום ראשון שבוע הבא. אם תרצו אני יעדכן בתמונות.

אלון

נ.ב.

רפי, הוא אמר שדיברת איתו לפני :shock: אמרתי לו שאתה הפנת אותי :wink:

פורסם

לפי דעתי ואני חושב שזאת גם דעת הרוב,

בחרת בדרך הנכונה ביותר!

כמו שאומרים "מה שזול יוצא יקר" בסופו של דבר.

עדיף להשקיע בעבודה ברמה מאשר עוד איזה חאפר שתתבאס עליו.

מחכים לעדכונים+ תמונות!

פורסם

ועל הדרך תבקש ממנו שובר לשטיפה ידנית חינם :-D (ממש לא רחוק מהם, יש מקום שהם עובדים איתו)

ושיעשה לך ווקס על המקום שנצבע אחרי שבועים-שלוש :-P

אני מאמין שהוא יציע את זה.. אם לא .. תבקש :wink:

פורסם

אני לא מבין למה החלטת לבזבז 1000 שקל על שטות כזאת.

אני אישית מכיר חבר טוב.

שעובד במוסך פחחות בחיפה, שעשה לי החלקה, לחברים שלי, לחברים שלהם.

התוצעה הייתה מהממת, והכי חשוב בחינם.

ואם הוא הייה לוקח מחיר, זה לא הייה עולה על 200 שקל.

אני לא מאמין שיש אנשים שמוציאים כאלה סכומים על כאלה שטויות.

הלכת מהר מידי, היית מחפש מקום אחר תוך שבוע היית מוצא בשליש מהמחיר הזה.

• תוכן חדש...