Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל בשביל חבר כי יש לו בעיה.

הבעיה במד טמפרטורה שהוא לא עובד ומידי פעם לעיתים רחוקות נדלק, הוא בדק מגעים במוסך ואמרו לו שזה בסדר וצריך להחליף את המד

במוסך אחר אמרו שאפשר לעשות משהו לתקן

ממה יכולה לנבוע הבעיה ומה ניתן לעשות?

ובנוסף לאחר נסיעה ישנו ריח לא ברור דומה לשרוף

מה זה יכול להיות גם כן?

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

המקום הנכון לבדיקה ואבחון התקלה זה במכון למחוונים (ספידומטרים).

יתכן ויוניט חום המנוע פגום או החוט אליו מנותק או מגעו רופף או שהתקלה גדולה יותר והדעון עצמו פגום ואז יתכן שניתן לתקנו או שיש להחליפו. כמובן שדרך המסך והמקלדת לא ניתן לאבחן התקלה במדויק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רפי אני אגיד לו... אשמח אם תוכל להפנות אותי למשהו באשקלון תודה מראש

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עצה קטנה לכל החברה עם הבעיה:

יש שעון חום דיגיטלי בעלות של 65 שח בערך.

זמן הרכבה של כ 15 דקות.

מבטיח לכם שהוא מדוייק ואמין ולא יפספס אף פעם.

הרכבתי כבר לכמה חברים כזה שעון חלקם מהפורום והם מרוצים מאוד.

רז...

פורסם

מאיפה ניתן לקנות כזה?

ואיפה בדרך כלל מתקינים אותו?

• תוכן חדש...