Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהו המרחק (כל כיוון) שאתה נוסע כל יום לעבודה שלך ?  

232 הצבעות

1. 1. מהו המרחק (כל כיוון) שאתה נוסע כל יום לעבודה שלך ?

• בין 0 ל 5 ק"מ
    • בין 6 ק"מ ל 10 ק"מ
    • בין 11 ק"מ ל 15 ק"מ
    • בין 16 ק"מ ל 20 ק"מ
    • בין 21 ק"מ ל 25 ק"מ
    • בין 26 ק"מ ל 30 ק"מ
    • בין 31 ק"מ ל 35 ק"מ
    • בין 36 ק"מ ל 40 ק"מ
    • בין 41 ק"מ ל 50 ק"מ
    • 51 ק"מ ומעלה !

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בסדיר, נהג בוס..

עושה בין 200 ל 300 ק"מ ביום רגיל.

כבר היו לי ימים ארוכים שהגעתי ל600 ק"מ ביום ( 1200 וקצת ק"מ ב-48 שעות)..

ימים כאלה זה בעיקר נסיעות מהמרכז לפיקוד בצפת ומשם לצאלים בדרום ושוב פעם חזרה לצפון.

אחח עד מתי נמשיך לחלום על כביש 6 :x

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מהבית לת'א זה 40 -50 ק"מ ויש גם חזרה בערב, בבוקר זה לוקח שעה וחצי מ-8 עד-9.25 בערב זה 'רק' שעה ולפעמים יש לי 'מזל' אז מת'א עד לכוס בירה בבית-אריה 3/4 לכן בית מחוץ לגוש דן עולה חצי, הדלק עולה כפול+הזמן על הכביש כפול+הבלאי גדול+ערך הרכב יורד-ק"מ גבוה+סיכון סטטיסטי להיות מעורב בתאונה (את כל הדברים האלו אני עברתי ועדיין עובר) ולכן למכירה בית פרטי בבית-אריה בחצי מחיר ,חמש דקות מאלעד :smile:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

22 ק"מ עד העבודה של האישה + 35 ק"מ עד העבודה....בערב בחזרה את אותו מסלול כמעט כל יום. בקיצור מעל 100 ק"מ קבוע כל יום.. ואח"כ מתפלאים למה אני מחפש טרמפים לעבודה עם קולגות.

ה BX שאבה לי 10/1 דלק במשך יותר מ-3 שנים ועכשיו הקסנטיה תנסה לבצע דבר דומה.

ברגע שיקימו תחנת גז בנתיב שלי, אני אטוס להרכיב מערכת גז, בתקווה שהממשלה הנחמדה שלנו לא תעלה את המס ב 2008.

מעל 30,000 בשנה רק לעבודה. אני צריך דאון, לפחות בירידה עד עמק החולה. :?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...