Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שלא תיגש לסוכנות ותבקש נסיעת מבחן על כל אחת מהן,כך תוכל להתרשם על עוד דברים מעבר לעיצוב ומנוע.

הרי יכול להיות שסתם לצורך העניין יגידו לך פה שלסובארו מנוע חזק יותר,ופתאום תיסע על הטויוטה ותראה שאתה בעצם לא צריך יותר כוח מזה,ושהיא עדיפה על הסובארו בדברים אחרים.

אם היית מבקש ייעוץ לגבי רכבים שאין לך אפשרות לבצע נסיעת מבחן אז בכיף כולם יעזרו לך, אבל לדעתי אם יש לך אפשרות לנסיעת מבחן,לך על זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מבחינת מראה, זאת כבר בחירה שלך, אתה יודע "על טעם ועל ריח..."

מבחינת מנוע כמו שאתה יודע 2.0 יותר חזק מ1.6 אך גם יותר בזבזני ממנו מבחינת הדלק שהוא שותה..

תעשה אתה את החשבון שלך, מה עדיף לך יותר כוח או פחות דלק..

מבחינת אמינות, שתי המכוניות מאוד אמינות וללא בעיות מיוחדות..

מקווה שעזרתי קצת :wink:

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

תשמע זה אניין מאוד אישי, שניהם חדשות ובאותו המחיר אז למעשה אין פה יותר מידי שיקולים ולבטים.

כל העיניין פה זה מה אתה רוצה בשביל עצמך?

אני ההייתי לוקח עם חיוך מאוזן לאוזן את הסובארו, אבל זה רק אני.

אופנוען

פורסם

אז אני הייתי ממליץ בחום על הסובארו:wink:

*** עריכה - הודעות כאלו, ללא נימוק, או ציון של חוות דעת המבוססת על נסיון - מיותרת ולא תורמת לשרשור ***

פורסם
מה כדאי יותר לקנות?

(חדשה מהסוכנות)

גם מבחינת מנוע וגם מבחינת יופי.

התשובות לשאלות שלך מאוד פשוטות, לכן אענה עליהן ואנעל את השירשור למען חיסול הפטפטת.

בנוגע ליופי - אתה תחליט, הטעם שלך הוא זה שקובע.

בנוגע למנוע - אני לא חושב שיש פה מישהו שכבר נהג על האימפרזה 2.0R - כך שקשה לומר עד כמה המנוע עונה על הציפיות שלך.

לסיכום: נסיעת מבחן.

בהצלחה (ותתחדש)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...