Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לא ציינת איזה שנה ברכב.

הכמות למודלים 82-1996 מנוע 1.6L בערך 5.2 ליטר.

גובה המילוי בין סימן MAX-MIN.

האם נוזל הקירור שקנית הוא מהסוג המוכן ? כלומר מעורבב ביחס 50/50 עם מים ?

האם על המיכל כתוב 5 ליטר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ארז אז זהו שכששאלתי ציינתי שהאוטו שנת 92

וכן על מיכל שקניתי כתוב 5 ליטר וזה לא הספיק

וכן זה מהסוג המוכן 50\50 של פרסטון (המים בצבע כתום זוהר)

ומה עוד שהחנות כבר ניסגרה ולא הספקתי לקנות אז האוטו מושבת עד מחר עד שאני אסע לקנות...איזה מבאס כל הסיפור

פורסם

אין טיפת מים.....

תופעה מעניינת שקרתה היא שכהכנסתי את הנוזל של פרסטון (לפני זה שטפתי את הרדיאטור במים) ראיתי שבמיכל בצד הגיעו מים רגילים כלומר הם יותר קלים מהפרסטון ולא התערבבו איתו...הגיוני? אז ניתקתי את מיכל ושפכתי את המים הרגילים.

זה בסדר?

פורסם

לא הגיוני שהמים לא התערבבו עם נוזל הקירור Prestone.

נוזל הקירור עצמו מגיע ביחס של 50 אחוז מים ו-50 תרכיז (ethylene glycol + מעקבי קורוזיה).

אומנם אלו מים שעברו טיפול להורדת כמות המלחים והמינרלים,וההשפעות השליליות של מים לא מטופלים. אבל עדין אלה מים.

פורסם

אני לא ממציא....ניקיתי את המערכת עם מים..אחרי שרוקנתי הכל הוספתי 5 ליטר של הפרסטון ואז ראיתי ממש אולי חצי סנטימטר של פרסטון (כתום זוהר) בתחתית המיכל ואז הסתכלתי לתוכו מלמעלה וראיתי שמעל הנוזל הייתה עוד כמות של בערך 300 מ"ל של מים רגילים שצפו מעל הפרסטון....אז ניתקתי את המיכל ושפכתי....

דווקא חשבתי שבגלל שהפרסטון הוא חומר שמנוני הוא יצוף אבל זה היה ההפך המים פשוט סירבו להתערבב.

פורסם

בוקסר, אני מבין כי החלפת מים ע"מ לתחזק את רכבך כיאות. כל תוספי המים הטובים , גם המוכנים וגם המרוכזים, נודו בראש דבר, למנוע קפאון של המערכת לפי תנאי האקלים החורפי של אירופה, זא מינוס 32 מעלות בימים הקשים ביותר. מעבר לכך ימא כי החומר ממנו עשוי התוסף יודע גם לשמר את מערכת הקרור.

לכן כאשר אתה מכניס חומר מוכן , אתה מוגן למינוס 32מע' וגם נגד קורוזיה, אין ספק כי אם אתה , במדייקים, לכן אתה עדיין יכול להשלים את המלאי החסר במים מזוקקים אפילו אלו היוצאים ממזגן. אל תיסע בלי הוצאת אויר כיאות, בדיקת גובה מים למחרת נסיעה , על מנוע קר , לא תזיק.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

אני מסכים עם צבי.

לאחר מילוי מים עד סימן המכסימום ,השאר את מכסה מיכל העיבוי פתוח לרבע שעה,כווץ בעידנות את הצנרת ביד על-מנת לנקז אוויר.

לפי דעתי מה שצף לך במיכל העיבוי זה לכלוך או חומרים שמנונים אחרים.

• תוכן חדש...