Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

בהזדמנות זו אבקש את עזרתכם במציאת חומר לפרוייקט הנדסאים(י''ד) מכונות התמחות- רכב.

נושא הפרוייקט הוא בעצם שני נושאים המורכבים מ- בולמים קפיצים וכל הקשור. ומ-זיהום אוויר ברכב

ומניעת זיהום אוויר. אשמח לקבל חומר עם תמונות או פרוייקט מוכן כדי לקחת דוגמאות.

תודה רבה רבה רבה מראשששש .

רותם.

אין חכם כבעל ניסיון!!

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

בהזדמנות זו אבקש את עזרתכם במציאת חומר לפרוייקט הנדסאים(י''ד) מכונות התמחות- רכב.

נושא הפרוייקט הוא בעצם שני נושאים המורכבים מ- בולמים קפיצים וכל הקשור. ומ-זיהום אוויר ברכב

ומניעת זיהום אוויר. אשמח לקבל חומר עם תמונות או פרוייקט מוכן כדי לקחת דוגמאות.

תודה רבה רבה רבה מראשששש .

רותם.שלום,

כמנחה הנדסאים בפרויקטים בתחום הרכב, נשמע לי מוזר שהמנחה שלך או המורים האחרים לא ציידו אותך בפרויקטים לדוגמא?

לפי דבריך בחרתה ב2 נושאים:

*בולמי זעזעוים

*זיהום אוויר מרכב

לצורך העניין בין יתר המקורות , תיעזר בספריית הטכניון או בפרויקטים שהוגשו במסגרת הביה"ס שאתה לומד.

מריוס

פורסם

זה שאני מבקש כאן בפורום חומר זה לא אומר שאין לי !

אני רוצה תמונות,סכמות,וחומר עדכני! עלמנת לעשות פרוייקט קצת שונה מכל הפרוייקטים שנעשו בשנים קודמות עם אותו חומר ואותם ספרים

אין חכם כבעל ניסיון!!

פורסם
זה שאני מבקש כאן בפורום חומר זה לא אומר שאין לי !

אני רוצה תמונות,סכמות,וחומר עדכני! עלמנת לעשות פרוייקט קצת שונה מכל הפרוייקטים שנעשו בשנים קודמות עם אותו חומר ואותם ספרים

שלום,

לא ברור באם הנושאים שהזכרתה הוגשו ע"י המנחה שלך לאשור הפרויקט?

בבקשה לאשור אני מניח שביחד עם מנחה הפרויקט תיארתם בצורה ברורה את מטרות הפרויקט - אם כך מומלץ מאד לנסות להשלים את המידע בהתאם ולא להמציא את הגלגל מחדש על מנת להצליח בפרויקט בהתאם להצעת הנושאים.

יתכן שאם תפרט יותר במה מתמקד הפרויקט , תוכל גם להיעזר בהפנייה למידע.

לצורך העניין - פרויקט, אציין שחובה לציין ולפרט את המקורות, בצורה עיניינית על מנת לקבל בשקלול הכללי את מירב הניקוד (בתנאי שהמידע מבוסס, מדעי ומוכח).

לדוגמא בתחום מניעת פליטת הגזים ניתן לבחור בצורה ממוקדת בכמה תחומים:

*מכשירי איתור ומדידה - בניית המכשיר משולב בתיאור הבנייה, יחוד המכשיר, הצגת מדידות ליעילותו, עלויות ויחודו לעומת המכשירים\כלים הקיימים כיום בשוק.

*אמצעים ומערכות המרה, סינון ומניעת פליטת גזים רעילים -בניית ממיר,פירוט סוגי ממירים, יעילותם ויעילות הממיר המוצע וכו'*שמוש במנועים ירוקים.

*שמוש בדלקים ירוקים - בניית מתקן אלטרנטיבי או משלים למנוע דלק רגיל על בסיס גז, שמן או חומרי אנרגייה אחרים.

בהצלחה,

מריוס

• תוכן חדש...