Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיפדפתי לי באינטרנט ונתקלתי באתר הבא:

http://www.globalcar.com/datasheet/Peugeot/2002PeugeotRCSpades.htm

יש פה נתונים על מלא (כל ?) מכוניות

2 בעיות.

1. שמות בארץ - שמות בחו"ל.

2. חלק מהנתונים לא מודייקים (לפחות לגבי הרכב שלי) המממ... מצד שני יכול להיות שמה שאני יודע הוא הגזמה של המשווק בארץ או דגם שונה מבאתר...

טוב בכל מקרה - תהנו.

נ.ב. עשיתי חיפוש בכל הפורומים וראיתי שהאתר הזה לא הוזכר - מצד שני יכול להיות שלא מצאתי אותו..

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

גם על הסוזוקי יורוסוויפט שלי אין בכלל בסוזוקי הם פיספסו את כל הרכבים שיוצרו בשנת 2000

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

א. אם הרכב עבר שינויי מכאני בשנה מסוימת אתה צריך להסתכל באותה שנה. לדוגמא: הXS שיש לי. באתר יש 206 XS מ99 עם 90 כ"ס. אבל לי יש 110 כ"ס. פשוט באירופה הXS הפך ב01 לXSI (החליפו מנוע לאחד עם 110) . אז הרכב שלי שהוא 2003 מתאים בנתונים לאותו אחד מ2001.

ב. אולי הם לא אוהבים סוזוקי ;)

כי מי שמשקיע, שוקע....

• תוכן חדש...