Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל"העמדת" רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ישנה מכונית מסוימת שאני מעונין "להעמיד" למשך תקופה של כמה שנים.

מכיוון שאיני גר בבית פרטי, ככל הנראה אני אחנה את הרכב בחניה הציבורית של הבנין שאני גר בו.

בהתחלה היית בטוח שזה תקין, ולא חששתי לרגע. אבל בעקבות תלונה מאחד השכנים הגיעו אלי פקחי העיריה והתחילו להציק לי על זה שאני מטפל במכוניות שלי בחניה הציבורית.

האם מבחינה חוקית אני יכול להחנות רכב לכנה שנים בחניה ציבורית בזמן שרשיונו של הרכב מוקפא?

אותה השאלה רק לגבי רכב שהורד מהכביש? (לא בעקבות תאונה).

אני אחזור למקרה עם הפקחים.

הפקח אמר לי שאני מלכלך את הרצפה בשמן, וכל הזמן החליף עמדה בקשר לעברה שאני עושה.

בסופו של דבר אמרתי לו שאם אני עושה משהו לא חוקי אני מבקש זימון לבית משפט ולא דו"ח!

הפקח הלך משם ולא חזר. אותם פקחים היו עם ניידת של שיטור משולב עם לוחית רישוי צהובה.

האם יש לי סיבה כלשהי לחשוש מהפקחים הנ"ל? אין לי כח בשבילם!

יום טוב :razz:

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אני לא כ"כ יודע מה הדין לגבי פקחים, אבל קח בחשבון שרוע הלב של אנשים מבחינת השחתת הרכב ורוע הלב של שכנים שתפסת להם חנייה או שחלילה הסתרת לאימם הקשישה את הנוף המרתק למכולת יכולים להיות קטלניים.

בזמנו היה לי שכן שוטר שהביא לי איזה פקח או משהו כזה כי הרעש של האגזוז שלי היה עולה לו על העצבים.

תשתדל כמה שפחות "לעשות גלים". אנשים חארות. הרכב שלך לא היחיד ברחוב שעושה כתמי שמן. כנראה שמישהו מתנכל לך. תנסה למצוא מקום אחר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני כבר סובל בגלל התחביב הזה המון זמן!

כשהיו לי אופנועים זה היה הרבה יותר קיצוני.

בכל אופן, קניתי לא מזמן סיירה זהה לשלי (שנת 888-)) רציתי את המזגן שלה.

אחד השכנים התלונן והגיעו פקחים ונתנו לרכב צו פינוי תוך שבוע, אם לא אז כנס של 700 ש"ח וריבית על כל יום 650. פשוט מטורף. לא היית לי ברירה אלא לפנות את הרכב למגרש גרוטאות.

הפקחים הפכו להיות סוכני FBI, הגיעו עם מצלמות דיגיטליות וצילמו את המכוניות!

הדבר האחרון שאני רוצה זה לראות כל הזמן פקחים.

הדבר הכי משעשע זה שיש המון מקום בחניה, כ15 מקומות חניה פנויים כל הזמן! צרות עין של אנשים:neutral:

אם אני אעשה דבר כזה לקארטר של השכן הוא יתלונן עלי במשטרה, אני לא צריך תיק על השחתת רכוש.

למרות שזה אחלה של רעיון לשפוך לשכן שמן גיר משנת 70 על הרכב!

DFC

פורסם

ספר לי על זה...

השכנה שלי, טיפוס זקן וחסר חיים במיוחד שלא עושה כל היום כלום חוץ מלהציץ ולבלוש ולרכל, חסמה את ה"מקום שלה" בחניות שמתחת לבניין עם שרשרת ברזל רצינית, רק כדי שאני חס וחלילה לא אחלום לחנות שם עם הסוד.

ואין לה אוטו בכלל וגם לא לילדים שלה, פרינציפ.

לך תבין אנשים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

צריך להתאגד כנגד שכנים שמציקים לבעלי מכוניות!

DFC

פורסם

רכב ללא טסט/ביטוח אסור שיעמוד בשטח ציבורי.

רכב שעומד הרבה זמן עלול לההפך למפגע סביבתי או ביטחוני...

צביקה.

(זה אומר שאין לי איזה גרוטאה עומדת - בניגוד למה שכתבתי למעלה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

על פי מה רכב נקבע אם הוא מפגע סביבתי או לא?

DFC

פורסם

רגע האם החנייה בבנין שלך היא פרטית שלך, זתומרת משבצת שלך?

אם הרישיון מוקפא הכל בסדר, גם אם הרכב הור מהכביש אך ללא תאונה והוא עומד בחנייה שלך הכל בסדר, בנוגע לעניין השמן תגיד לפקח שתחליף בלטות (במילים אחרות תשים עליו *** ותנפנף אותו) ותגיד לו גם שלשכן יש נזילת שמן וגם אצלו זה מטנף

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

ע"פ הטסט והביטוח.

מה שיקבע, לדעתי, זה היותו מטרד לציבור או לא. כסה את הרכב בצורה יפה, דאג לניקיון הסביבתי.

בכל מצב שלא תהיה, זה יהיה לטובתך.

dirty old man

need love too

פורסם
שלום, ישנה מכונית מסוימת שאני מעונין "להעמיד" למשך תקופה של כמה שנים.

מכיוון שאיני גר בבית פרטי, ככל הנראה אני אחנה את הרכב בחניה הציבורית של הבנין שאני גר בו.

בהתחלה היית בטוח שזה תקין, ולא חששתי לרגע. אבל בעקבות תלונה מאחד השכנים הגיעו אלי פקחי העיריה והתחילו להציק לי על זה שאני מטפל במכוניות שלי בחניה הציבורית.

האם מבחינה חוקית אני יכול להחנות רכב לכנה שנים בחניה ציבורית בזמן שרשיונו של הרכב מוקפא?לא ,כי למעשה העמדת הרכב לתקופה ארוכה הופכת את החניה "לפרטית" וזה אסור.ועלולים אפילו לגרור את רכבך בתור גרוטאה.

אותה השאלה רק לגבי רכב שהורד מהכביש? (לא בעקבות תאונה).כנ"ל.

אני אחזור למקרה עם הפקחים.

הפקח אמר לי שאני מלכלך את הרצפה בשמן,( אם הוא הצליח להוכיח זאת) וכל הזמן החליף עמדה בקשר לעברה שאני עושה.

בסופו של דבר אמרתי לו שאם אני עושה משהו לא חוקי אני מבקש זימון לבית משפט ולא דו"ח!

הפקח הלך משם ולא חזר. אותם פקחים היו עם ניידת של שיטור משולב עם לוחית רישוי צהובה.

האם יש לי סיבה כלשהי לחשוש מהפקחים הנ"ל? אין לי כח בשבילם! מאוד הם יכולים למרר את חייך בקלות!!

יום טוב :razz:

רמי

שיהיה לך שנה טובה!!

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• תוכן חדש...