Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מגזין רכב עדיף? הגה/אוטו/רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה שלא תקנה את שלושתם ותחליט בעצמך?

לי יש מנוי לאוטו כבר 4 שנים פחות או יותר, אני מרוצה מהתוכן אבל כמות הפרסום שם מעיקה (לא פלא שאהרנוביץ' קורא לו פרסומון) והוא אף פעם לא מגיע בזמן לתיבת דואר שלי- היום ה-4 בחודש ועדיין לא הגיע :x

פורסם

אני מסכים עם קודמי, "רכב" הכי גרוע, הוא בעצם העתקה של כל מה שהיה בחודש האחרון ב MOTOCAR ו.. זהו!!

"אוטו" לדעתי הכי טוב, מעניין לקרוא , כיף לראות וכו',.. למרות שלאור מה שקראתי בזמן האחרון, אני כבר לא יודע אם הוא באמת אמיתי, ואפשר להאמין לכתבות שם..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

גם בשבילי "אוטו".

המגזין ערוך היטב ומושך לקריאה ולעיון. "הגה" נופל ממנו מעט ברמת ההשקעה אבל גם הוא מגזין מעולה לטעמי.

פורסם

למרות שלאור מה שקראתי בזמן האחרון, אני כבר לא יודע אם הוא באמת אמיתי, ואפשר להאמין לכתבות שם..

-לאון חבקין-

מה קראת שגרם לחוסר אמון במגזין "אוטו"?

פורסם
מה קראת שגרם לחוסר אמון במגזין "אוטו"?
כן, בדיוק לזה התכונתי..

למי שאין כוח לקרוא, להלן סיכום קצר:

נאמר על מגזין אוטו שהוא פרסומון, ולא מגזין, כלומר שהוא מפרסם לפעמיים דברים שיקריים, או מעגל קצת פינות, כדי שיפרסמו אצלו, ולכן לא תמיד המידע בו אמין

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

רק "אוטו", יש להם מבחנים מעניינים, פינה קלאסית (רצוי שיהיה מדור ולא פינה), ולוח מודעות נחמד...

ועוד כל מיני שטויות ודברים קטנים שעושים לך את הרגעים המשעממים למעניינים ביותר...

מה קורה עם מחירי הדלק ?! הם לא רוצים להוריד ?!

פורסם
כן, בדיוק לזה התכונתי..

למי שאין כוח לקרוא, להלן סיכום קצר:

נאמר על מגזין אוטו שהוא פרסומון, ולא מגזין, כלומר שהוא מפרסם לפעמיים דברים שיקריים, או מעגל קצת פינות, כדי שיפרסמו אצלו, ולכן לא תמיד המידע בו אמין

-לאון חבקין-

מעניין שאתה אומר את זה ליד לינק שבו מתנצל אותו אדם ומודה שאמר דברי שקר מסוימים בנוגע למגזין אוטו. ומעניין עוד יותר האם אנשי הפורום יאמינו לי אם אגיד, נניח, שאתה שקרן, למרות שהפסדתי מולך בבית המשפט וחויבתי להתנצל.

וכן, אני עובד כעת במגזין אוטו, ואם אתה הבנת מדבריו של מישהו שהמגזין בו אני עובד מפרסם דברים שקריים, אז חבל לי מאוד. במיוחד עקב העובדה שהוא לא טען שום דבר על מגזין אוטו כיום, פשוט מכיוון שלא קרא את המגזין בעשר השנים האחרונות, כפי שהודה בעצמו.

בנוגע לאיזה מגזין טוב יותר - קטונתי מלהגיד, הכי טוב לגשת לדוכנים ולראות בעצמכם. לא?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא קורא את הגה, אוטו או רכב - אבל בעוד שאם מזדמן לי לקרוא את אחד מהגיליונות הללו אני תמיד נהנה מהאריזה, מאיכות הנייר ומחלק מהכתבות, כאשר מזדמן לי להיכנס לאתר "נטקאר" (בד"כ עקב הפניות מקארספורום) אני תמיד סובל לראות את ההשפלות שעוברים אנשים תמימים ששואלים שאלה, ממחיקות הדברים שלא ברוח האתר ומהאווירה של עידן המלחמה הקרה ששוררת שם.

אם אתה רוצה עיתון רכב, בחר לך את זה שאתה הכי נהנה לקרוא וזו גם לא בושה לעיתון להתחנף במקצת לקוראיו וללקוחותיו - המטרה היא למכור עיתונים ולא להחזיק אתר קטן ובודד, גם אם אתה צודק (בני בגין, חנן פורת, מתי פלד וכו').

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...