Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בנושא טיולי טרקטורונים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש מידע על טיולי טרקטורונים.. האם יש מישהו שמכיר יודע שמע על מקום שאפשר לעשות טיול טרקטורונים באיזור הגליל והסביבה? מה הפרוצדורה שלהם כלומר אם יש לי רישיון רכב אני יוכל לנהוג בטיול?? עלויות? וכו'.. כל דבר שחשוב לדעת על העיניין, המלצות יתקבלו בברכה..

שנה טובה ותודה גיא.

sound connecting people

פורסם

אני הייתי בטיול טרקטורנים בצפון, במושב דישון. טיול מאוד מהנה, אנחנו עשינו אותו בלילה אז בכלל היה כייף.

התנאי לנסיעת על טרקטורון הוא:

- רשיון לכלי בעל 4 גלגלים (רכב או טרקטור, ולא משנה אם יש לך מלווה או אין לך...)

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אנחנו, 5 חבר'ה ומתוכם ל-4 היה רשויון נהיגה, עשינו טיול טרקטורונים במשמר הירדן.

זה היה טיול טרמילאים, לכן כשהגענו למושב בשעות הערב פרסנו אוהלים על הדשא והעברנו שם את הלילה (תיאמנו קודם עם המושב). היה לא נוח: לא היו שירותים ציבוריים וב-2 בלילה הממטרות התחילו לפעול. את הטיול עשינו בתחילת חודש אוגוסט.

לקחנו טיול של 3 שעות, 4 נהגים + אחד מורכב, שבמהלכו עשינו מספר עצירות בשביל להתרענן במי הירדן (לא יודע בקשר לתקופה הזאת של השנה) ולאכול אבטיח. אכלנו הרבה, הרבה מאוד אבק וחול!!! ממליץ לכם לא להסתפק במשקפי שמש אלא לקחת (להשאיר פיקדון)/להשכיר משקפי מגן/רוח (לא יודע את השמם), המשקפיים הגדולים.

סה"כ היה מעניין.

ממליץ לך להדפיס את קופון ההנחה מהאתר של המקום שתבחר.

כדאי לתאם מראש.

לא יודע למה, אבל התקבל אצלי רושם שטרקטורוני היער והגולן הרבה יותר מרתקים, כנראה בגלל הנוף (מיקום הטרקטורונים משקיף על עמק החולה). לא התאפשר לנו להגיע למקום הנ"ל.

אם אני לא טועה הם גם מציעים טיול טרקטורונים בן יומים, דרך עמר החולה עד לכינרת ובחזרה.

(לא יודע אם שווה או לא)

הייתי משלב את הטיול לצפון עם עוד כמה אטרקציות, כמו: שייט קייקים (אבוקייק השוכן בתוך בפארק הירדן, קייקי כפר-בלום), פינטבול וכו'...

כאן אתה תמצא את כל המידע!

פורסם

תודה לכל המגיבים סוף סוף מצאתי מה לעשות בחופשה...

אז חג שמח ושנה טובה לכולם ממני גיא

sound connecting people

• תוכן חדש...