Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו-דיסק בעל יציאת RCA אחת.......השאלה שלי האם אני יכול להתקין עליו מפצל ל-3 יציאות או שעדיף כבר לרכוש רדיו-דיסק בעל 3 יציאות מובנות?

In torque we trust

פורסם

מדובר על HU JVC מדגם השד יודע מה.....

קיים מגבר אחד ואני מעוניין להוסיף עוד מגבר 2 יציאות......

In torque we trust

פורסם

אתה יכול לפצל את ה-RCA לכמה שאתה רוצה והמערכת תעבוד,

הבעיה שלא תהיה לך שליטה על כל אלמנט,הכל פונקציה של כסף,

איזה אלמנטים אתה רוצה עוד להוסיף ולמה אתה מצפה מהמערכת,

במקרים ודרישות מסויימות גם יציאת RCA אחת יכולה להספיק.

פורסם

אין בעיה לשים מפצלים, רק תדאג שאתה משקיע במפצל איכותי כדי לא לגרום לרעשים מיותרים.

בדרך כלל למגברי 4 ערוצים יש את האופציה של 2CH IN, ואז מספיק רק RCA אחד למגבר, ועוד אחד למגבר מונו אם יש.

בכל מקרה ההנחתה של מפצל כזה היא בסביבות ה5-15%, וזה לא ממש משמעותי ושמיע, בכל מקרה, תדאג למפצל כמה שיותר טוב, ויש גם מפצלים בצורת קופסא קטנה, שמשמשים גם כליין דרייבר ומגבירים את האות הנכנס לאות חזק יותר,וככה לא רק שאתה לא מאבד את האות ב5-15%, אתה גם תגביר אותו, כנראה במקרה שלך לפי 2.

וגם אורך הכבלים משתנה, הליין דרייבר ממוקם באיזור המגבר, ובד"כ לא תזדקק להריץ עוד כבל או שניים בכל הרכב, ויספיק לך RCA קצר של מטר, שגם עולה יותר זול, תנסה לברר, אם לא, אז גם אותם 5-15% די זניחים.

under construction..

פורסם
אם כבר התכוונת ל2CH OUT.
לא מיקי, התכוונתי ל2CH IN, כלומר במקום להריץ FRONT & REAR, מחברים רק זוג, והמגבר יודע לעבד את הסיגנל.

ואז אפשר לקחת פשוט את הפרונט,ולחבר רק אותו ל4 ערוצים.

ואגב מיקי, אני עוד לא נתקלתי במגבר עם 2 יציאות ...

בד"כ זה רק LINE OUT אחד .

under construction..

פורסם

תודה על העצות.......חבר'ה!

כשקניתי את הרכב מהבעלים הקודמים הייתה מערכת פצצה שם וכמובן שהוא פירק את המגברים ואת הסאב ואת ה-HU שלו....

מה שנשאר ברכב זה זוג קומפוננטים מאחורה ושלישיית כבלי RCA שרצים בכל הרכב זוג רמקולים מקדימה.....

אז השגתי HU JVC חברתי אליו את אחד ה-RCA וצד שני את המגבר.....

כמו-כן הרכבתי גם שני רמקולים של קנווד מאחורה בנוסף

כעת כל הרמקולים מחוברים למגבר!

מה שנשאר זה רק 2 כבלי RCA מיותמים...

אני מעוניין להביא עוד מגבר ולחלק את הרמקולים ביניהם בעזרת הכבלים הנ"ל...

אולי יהיה יותר פשוט וקל להביא HU בעל 3 יציאות לא כך?

In torque we trust

• תוכן חדש...