Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב עזרה יש לי יונדאי לאנטרה 98

היום רציתי להתקין מגבר אז פתחתי את הפנל הכל חיברתי את המגבר .....ואז רציתי כבר להחזיר את הרדיו דיסק למקום ופתאום השעון באוטו נעלם האור בבגג' גם נעלם האור בתוך האוטו גם נעלם .. מנסה להדליק את הרדיו דיסק לא עובד ... וכל השער פועל ( הדברים שקשורים למצבר ) הפנסים .. אפשר להתניע וכו'..

אז מה קרה באוטו .. מישהו יודע .. תודה מראש !!!

Ларик Сурапов

פורסם

נישמע כמו קצר עצבני , עיצה שלי שתחסוך לך המון בעיות בעתיד. להבא כל דבר חשמלי שאתה מתקין או מפרק דבר ראשון מנתק פלוס ראשי מהמצבר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קודם כל תבדוק אם אין לך חוט חשוף שהולך למצבר ( יכול להיות שהוא נוגע במרכב הרכב = מינוס)

יכול להיות גם שמי שהוציא לך חשמל למערכת, חיבר על אותו פיוז של האורות הפנימיים באוטו,

אם אני לא טועה זה נימצא ליד הסוויץ' או שיכול להיות שזה בתיבת פיוזים ליד המנוע, אבל תחפש בפיוזים שהולכים למערכת, ותראה איזה שרוף.

יכול להיות שתימצא, אבל עדיין לא תיפתור את הבעיה, כי יש לך משהו מקצר , ז"א שפלוס נוגע במינוס.

לאחר שתימצא את הפיוז השרוף, תשיג לך עוד 3-2 כאלה, זה עולה גרושים, ולפני שאתה מחליף, תנתק את המגבר מהחשמל. אם עובד, אז תחפש שם את מקור הקצר ( אולי חוט חשוף ), אם שוב פעם נישרף הפיוז, אז מקור הקצר במערכת כנראה, תנתק גם אותה, ושוב תעשה בדיקה כמו מקודם.

אני חוזר ואומר, כל זאת בהנחה שכולם יושבים על אותו פיוז.

פורסם

תיראו ... עוד מה שקרה .. כחיברתי את המערכת למגבר עשיתי בדיקה אם הכל פועל .. הכל עבד טוב...

ורק אחרי שבאתי להחזיר את המערכת למקום .. העברתי את הכבלים המפוצלים של המגבר החוצה .. שזה פלוס מינוס והשחור ...

ויש מצב שהפלוס נגע במינוס ...

ולאחר כל זה שמתי לב שנעלם האור באותו ... אז מה אתם אומרים מה היה יכול להשרף?

Ларик Сурапов

פורסם

הקיצר, אתה מחזק את מה שאמרתי..

יש לך חוט פלוס חשוף או במגבר או במערכת שנגע או במתכת כלשהי של מרכב הרכב, או בחוט אחר ויצר לך את הקצר.

תחפש את הפיוז השרוף ואת החוט שמקצר.

פורסם

תודה לכם ..

אני הוצאתי את המערכת מהאוטו ואת המגבר ..... ואת כל הכבלים של המערכת ושל המגבר ועדיין באוטו אין אור...

Ларик Сурапов

פורסם

ידידי היקר, סה"כ נשרף לך פיוז.

תערוך ביקור חפוז בתיבת הפיוזים ברכבך , אתר את הממזר, החלפו ותוכל להנות שוב מאור בתא הנושאים וכו'.

אם אתה נתקל בבעיות מטורפות בחיפוש אחר הפיוז.

תגלה תרשים מועיל בספר הרכב המפרט כל פיוז ופיוז.

under construction..

פורסם
ידידי היקר, סה"כ נשרף לך פיוז.

תערוך ביקור חפוז בתיבת הפיוזים ברכבך , אתר את הממזר, החלפו ותוכל להנות שוב מאור בתא הנושאים וכו'.

אם אתה נתקל בבעיות מטורפות בחיפוש אחר הפיוז.

תגלה תרשים מועיל בספר הרכב המפרט כל פיוז ופיוז.

התכוונת תא הנוסעים..... ;)

פורסם
ברור!, צריך להתאים אותו לסגולת המגבר.
לסגולת הכבל +

הפיוז על הכבל בא להגן על הכבל מפני התלקחות וממפל זרם גבוהה אשר סגולתו של הכבל מגבילה אותו לגבול מסויים.לגבי המגבר-אל תדאגה אני די בטוח אצלייך שגם בו קיים פיוז שיגן עליו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תגידו אני חייב גם פיוז בכבל + של המערכת ??

כי התקינו לי את המערכת בחברה ... אבל הם לא שמו ובעמכת הישנה שלי היה פיוז בכבל ....

אז מה אתם אומרים?

Ларик Сурапов

פורסם
לסגולת הכבל +

הפיוז על הכבל בא להגן על הכבל מפני התלקחות וממפל זרם גבוהה אשר סגולתו של הכבל מגבילה אותו לגבול מסויים.לגבי המגבר-אל תדאגה אני די בטוח אצלייך שגם בו קיים פיוז שיגן עליו.

וזה אמור להרגיע אותו? אם אתה לא יודע, אל תייעץ סתם.

לפותח התר'ד, כן, יש להוסיף פיוז על הכבל, גם אם יש פיוז הגנה למגבר.

את הפיוז יש לשים קרוב ככל האפשר למצבר.

• תוכן חדש...