Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר הדלק עולה... שוב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברגע שנפסיק לשלם 2.5 שקל למדינה על כל ליטר, אולי נראה מחירים "נורמליים" קצת יותר.

מרגיז, ומעלה בי שוב תהיות בנוגע לעתיד התעשיה וההנאה שלנו מזה. :?

משכנתא זה קל

פורסם

דיזל ידידיי רק דיזל , ברגע שאבא החליט שהרכב שאנחנו הולכים לקנות (נקנה כבר) הולך להיות דיזל נורא התבאסתי , אבל עכשיו אני מבין עד כמה נבונה היתה ההחלטה הזו. 4.28 שקל לליטר סולר בטן בבאר שבע (עם עוד הנחה)

GTA זה הכי אחי .

פורסם

מרד הצרכנים לא יעזור לדעתי!

אני דווקא חושב שכן יעזור !!!

חבר'ה, חבל על הזמן, אם אנחנו ניקח את העניינים לידיים, אתם תראו שדברים ישתנו !

תזכרו שאנחנו הצרכנים, בסופו של דבר - אנחנו בני הערובה שלהם, הם אומרים לנו כמה כסף להוציא מהכיס על אותו המוצר ! תחשבו על זה !

אנחנו יכולים להפוך עולמות ! יום אחד, אחד ! - שהציבור לא יכנס לתחנות הדלק, ואתם תראו פלאים ! המחירים יצנחו !

וזה קל מאוד ! - מתדלקים כולם, אבל כולם, לפני העליה בסוף השבוע, ואז לכולם יש דלק לשבוע, פלוס מינוס, תלוי, אני לא עושה הכללה...

ואז על היום הראשון של העליה לא נכנסים בכלל לתחנות, וביום השני, והשלישי - ליתר ביטחון, וככה אפשר לעשות כל פעם, מדי פעם...ימים ריקים בתחנות !!!

קמפיין כזה צריך לפרסם בכל העיתונים(!) כדי שכל המדינה תקרא וכל אחד יראה שזה מאוד פשוט, אפילו חרם של שבוע שלם זה פשוט...נוסעים טיפה פחות ונשאר לעוד יום יומיים, אבל התוצאות שוות את זה !!!

תחשבו על זה !!! כל אחד יכול להפיץ בין המשפחה והחברים והקרובים והשכנים...!

שכונות שלמות וערים יכולות לקום מול התופעה, תארו לכם כמה אפקטיבי זה !

פורסם
נראה לי אני הולך לקנות מאגר דלק של איזה 50 אלף ליטר , כי בקצב הזה, בעוד שנה הדלק יעלה איזה 15 שקל לליטר .. ואני אמכור ב 10 שקל ואעשה 250 אלף שקל בחישוב קליל :)

בקיצור הדלק נהיה יותר יקר מזהב.. חייבים למצוא תחלופה.

אנשים מה קורה חשבון פשוט... הרווח שתעשה הוא מהמחיר של הדלק היום (בערך 6 שקל). לא מהמחיר שלו בעוד שנה.

פורסם
חבר'ה, חבל על הזמן, אם אנחנו ניקח את העניינים לידיים, אתם תראו שדברים ישתנו !
מדובר במשבר עולמי, כשבארץ מחירי הדלק עוד נמוכים יחסית לאירופה.

גם אם מישהו יארגן חרם, במקרה הטוב הוא יצליח להוריד את הדמי שירות בלילה... לא יותר מזה.

אורן, גם אני חשבתי על הרעיון שלך בשבוע שעבר כשפירקתי את המיכל דלק ממה שפעם הייתה הגולף שלי.

מילאתי פול טנק יום לפני התאונה במרץ 2004 ב-4.5 ש"ח לליטר +-, וביום חמישי האחרון שפירקתי המחיר כבר הגיע ל-5.90.

תשואה חסרת סיכון של 30% בשנה וחצי!

No worries 8)

פורסם

דיזל, גז, בנזין, בסופו של דבר יוצא אותו הדבר

אני כבר נלחמתי עמוק במשבר:

ג'וירייד 200, חדש מהסוכנות, 33 ק"מ על כל ליטר, אין פקקים, אין בעיית חניה, נראה מה יקטע את הכיף הזה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חבל שזה כולו עליה של 20 אגורות .. חבל שלא העלו ב-60 או 80 אגורות כדי שהצרכן באמת ירגיש את הזיון!

(אנא סלחו לי על המילה האחרונה במשפט,פשוט כבר אין מילים אחרות להדגיש את הכעס)

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אני בשלבי התלבטות קשים. האם להעמיד את האוטו או להמשיך לנסוע ולסבול את עליית המחירים המטורפת.

אני אישית לא יכול לסבול את עליית המחירים מכיוון שרוב הכנסתי הולכת על שכ"ד, דלק, והוצאות שוטפות.

מה שבטוח, שככל שהדלק יעלה, אני אשקול חלופות אחרות. לעבור לגז אני כמעט בטוח שלא אעשה את זה, אבל האפשרות לרכוש קטנוע קטן באה בחשבון.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בושה- אבא שלי רכש לפני שנתיים גי'פ חדש עם מנוע דיזל, כלי לא זול-כנ"ל לגבי האחזקה שלו..אבל הדלק עלה 2 שקל!..מה שהפך את העסקה למשתלמת. נכון להיום-שנתיים אחרי הדלק עלה בלמעלה מ300 אחוזים...זה לא שפוי ולא היה מתקבל בשום מקום אחר.

אני לא מבין עוד דבר אחד, איפה לעזאזל נהגי המוניות,משאיות,חברות הובלה,אוטובוסים,מורי נהיגה וכל מי שכלי הרכב שלו מספק לו פרנסה?! האם רווחת הציבור אינה מעניינת את נציגינו בממשלה? האם בעתיד רכב יחזור להיות פריווילגיה של העשירים?...

צעד מבורך אחד כבר נעשה וזה בעניין מיסוי הרכב, אך כעת אחרי שירד במקצת המיסוי הדלק עולה ברמות מטורפות, חלק מעניין עליית מחירי הדלק אינו נתון בשליטתו של אף אחד ואין להאשימו-אולם כאשר משלמים על כל ליטר בנזין קרוב ל3 שקל זה נהיה כבר מגוחך.

כעת כשאני על סף רכישת רכב קטן בשבילי (תלמיד חסר אמצעים) עניין האחזקה מהווה עניין חוזר ונשנה, ומהווה שיקול חשוב ועיקרי בבחירת הרכב ובכלל אם אני אוכל להחזיק רכב. פשוט מחפיר.

לדאבוני אני מסכם בנימת יאוש, אני יודע שלא יעשה שום צעד ולאף אחד זה לא יזיז, וכולנו נתעצבן יום-יומיים ונחזור לשגרת היום יום עד עליית המחירים הבאה..שם יפתח עוד אשכול, ושוב נביע צער,כאב ועצבים...עד העלייה הבאה.

1.8T 8)

פורסם

שמתם לב למשהו מאוד מוזר שקורה פה, אחרי הקטרינה מחירי הדלק בארה"ב עלו וכתוצאה מכך מחירי הדלק בישראל עלו, עכשיו המחירים בארה"ב ירדו ב20 סנט כי הם כבר התחילו להשתקם מהקטרינה ואצלנו שוב מחירי הדלק עולים, מוזר לא?

פורסם

מישהו בכלל זוכר כמה היה המחיר של הדלק לפני שנה?

כיום כל פעם שאני נכנס לתדלק אני משלם יותר ממה ששילמתי פעם שעברה.. אני כבר מחכה ליום שיקחו לי 400 שקל על טנק..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...