Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים.

לאחרונה רכשתי סובארו לגאסי סטיישן 4X4 עם ג'אנטים מגנזיום של חברת Fondmetal דגם Tech2.

ביום שישי האחרון התברר לי שאחד מהג'אנטים דפוק (במהלך איזון גלגלים), זאת אומרת קיבל מכה לא קטנה מבפנים. כנראה שכך קניתי את הרכב ולא שמתי לב לזה וגם לא בבדיקה.

בקיצור, אני זקוק די בדחיפות למידע על מישהו שמוכר ג'אנטים שכאלו במידה 15 אינץ' עם 5 חורים.

לפי מה שהבנתי אז הג'אנטים הללו במפרט הנ"ל יובאו אך ורק לסובארו מהדגם שרכשתי (הייתה הרכבה מקומית של היבואן), בכל מקרה, אם למישהו יש מידע על ג'אנטים שכאלו למכירה, אשמח באם יידע אותי בהקדם האפשרי.

סתם לידע כללי: אם נוסעים עם הג'אנטים כשאחד מהם דפוק בסוג רכב כמו שלי, דינה של תיבת ההילוכים ובמקרה הגרוע גם של הדיפרנציאלים, להפיח את נשמתם ועל הדרך גם להישבר.

אודה לכל עזרה בנידון!!!

בכבוד רב, גל.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם
שלום רב חברים.

לאחרונה רכשתי סובארו לגאסי סטיישן 4X4

.....

סתם לידע כללי: אם נוסעים עם הג'אנטים כשאחד מהם דפוק בסוג רכב כמו שלי, דינה של תיבת ההילוכים ובמקרה הגרוע גם של הדיפרנציאלים, להפיח את נשמתם ועל הדרך גם להישבר.

אודה לכל עזרה בנידון!!!

בכבוד רב, גל.

גל,

1. הדאגתך ל שלום תיבת המעבר (transfer case) של הלגאסי שלך מוגזמת. רכיב זה של התיבה שלך (ושלי - Оutback 2.5 1998) יכול להינזק משוני (מעל 1") בהיקף צמיגים הקדמיים מול אחוריים. חישוק עקום שעדיין מחזיק אוויר לא מסוגל ליצור שוני כזה - אבל הוא כן יכול לגרום לרעידות וכך לנזק לציריות, מתלים ומע' ההיגוי.

2. תיבת המעבר הזאת בלגאסי/אווטבק היא בעייתית בשנים האלה :sad: כדי לשמור עליה ולא להאיץ חזק בסיבובים חדים במיוחד.

3. אם תרצה לבדוק את מידת הבלאי של התיבה - סובב הגה עד הסוף לימין/שמאל ותאיץ בעדינות, קדימה ואחורה. עם באחד המצבים תשמע/תרגיש רעידות חזקות מכיוון הסרן האחורי - תתחיל לחסוך לתיבה חדשה (כאן בארה"ב מחיר החלפתה, כולל עבודה, נא בין $500 (פירוק מקומי) ל$1000 (פירוק יפני + שיפוץ)

4. אם כרגע יש לך את התופעה הזאת בגלל חישוק דפוק תוכל למנוע הדרדרות המצב ע"י ניתוק מע' AWD (רק בתיבות אוט') - חפש בצד ימין (לפי כיוון הנסיעה) של תא המנוע שלך בית פיוז קטן מסומן FWD. שים בתוכו פיוז 10A ותהפוך אתהרכב לFWD בלבד. במצב זה לא מומלץ לעבור את 110קמ"ש ולנסוע יותר מ200-250 ק"מ ללא עצירת ביניים כולל כיבוי מנוע לכמה דקות (כדי לתת למנגנון ניתוק AWD להתקרר ליתר ביטחון)

P.

• תוכן חדש...