Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייג

Samiro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר אתרים שמדריכים איך לדוג - זאת אומרת איך להשכיל פתיון ודברים דומים

תמיד חשבתי שאני עושה את הדבר הנכון - אומנם אני מצליח לדוג הרבה (כשמשעמם לי) - אבל הבנתי מתוכנית שראיתי שיש דרך להשכיל את הפתיון (לפי סוג הדגים ולפי סוג המים (מלוחים ,מתוקים)) אשמח אם יש למישהו מאמר או תמונות או וידיאו :) לא משנה מה.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

בתור התחלה- אתה צריך למצוא מקום שהקרח דק ולעשות בו חור.

מצד שני...פאק איט. קנה אקוואריום.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
...

מצד שני...פאק איט. קנה אקוואריום.

עלות אקווריום יכולה להיסתכם בסופו של דבר במחיר של 205 GTI מתפרקת עם שאסי

יותר זול לדוג :-P

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לא יודע.אין לי אקווריום.יש לי חתולה.זה אנטיתזה לאקוואריום.

אני גם לא כל כך אוהב דגים.

דייג- אוהב דגים?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
דייג- אוהב דגים?
ברור שלא. טוב, אולי אהבה אפלטונית.

אבל - האם דג אוהב דגדגנים?

ואיך זה משתלב עם העובדה שאפילו בחורות שמורידות את החלק העליון של בגד הים אף פעם לא יורידו את התחתון? אף פעם!

אני מריח קונספירציה. קונספירציה בריח דגים.

פורסם

בבקשה לחזור לנושא....

ואם אפשר יש לי כמה שאלות להוסיף :

1. יש לכםם מקומות מומלצים לדייג בצפון?

2. טיפים על דייג בכינרת?

3. באיזה תקופה עדיף לדוג? ( שמעתי שיש לדגים איזה מין עונת רבייה או משהו בסגנון )

תודה לדייגים המנוסים :-)

שחר.

פורסם

סמיר ידידי מה שלומך?

יש סוגי קרסים שמותאמים למים מתוקים ומים מלוחים. קרסים שחוד הקרס פונה פנימה - מותאמים למים מתוקים.

קרסים שחוד הקרס פונה החוצה - מותאמים למים מלוחים.

דייג בצפון - בכינרת. בחודשי הקיץ הדייג בכינרת דל ביותר(דייג מהחוף עם חכות). מומלץ בחום כשמתקרר לנסוע לכנרת.

אני אישית נוסע לחוף דוגה - חוף אחד צפונית אחרי דוגית - נקרא גם קינר.

בשעות הבוקר המוקדמות מומלץ להגיע עם מלכודות(או לחילופין קפיצים - קפיץ שמסביבו הרבה קרסים - ניתן לקנות כאלה מוכנים), ולהכין פיתיון - "קציצה" בלשון העם - חצי פיתה, שבתוכה שמים קצת תירס מקופסא(בלי המים של התירס), את כל זה לשים(ללוש) ביחד, שופכים קצת מים על זה, ואז לשים עוד קצת עד שנהיה כדור מוצק של בצק ותירס - זה הפיתיון האידיאלי לבורי. לוקחים חתיכה נכבדה מהכדור ושמים על הקפיץ, את הקרסים משאירים בחוץ. זורקים למים ומחכים.

בשעות היום אפשר לז'רז'ר - מין תגית כסופה ששמים על קצה החוט ועליה קרס - הז'רז'ורים כבר יבואו...

אגב, כל הנ"ל מדבר על דייג עם מוט זריקה(רולר). לדייג עם בוס מומלץ חתיכת חזה עוף, לשים בקצה הקרס ולזרוק קרוב למזח.

דייג של בורי בכינרת שונה מדייג של בורי בים התיכון - בכינרת הבורי אוכל בקרקעית ובים התיכון הוא אוכל על הדגים - כך שצריך לקשור מצוף על המלכודת כאשר דגים בים התיכון....

דייג של בורי יכול להתבצע גם עם מולים, אבל זה דורש כבר ציוד יותר רציני ומקדחות וכו'. דייג קרפיונים בכינרת גם יכול להתבצע עם מולים, אבל אפשר גם עם מלכודת רגילה, רק לקחת בחשבון שצריך להכין מיקס מיוחד של חומרים....

בברכה,

שלד

פורסם

אפשר לדעת מאיפה כל הידע?

זה מעניין אותי מאוד, יש לך קישורים כלשהם למקורות מידע בעברית?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

תמיד אפשר לקחת חכה ולזרוק למים ולהתחיל לתת מכות ומשיכות. זה ללא פיתיון, רק כרס עם משקולת טובה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אפשר לדעת מאיפה כל הידע?

זה מעניין אותי מאוד, יש לך קישורים כלשהם למקורות מידע בעברית?

1. חבר טוב מהאיזור שגר שנים רבות בקוסטה ריקה - כל החיים שלו זה דייג.

2. ניסוי וטעייה.

3. דייג שגר מושב לידי, והוא דג כבר עשרות שנים - לימד אותי הרבה בגיחה האחרונה שהייתי בכינרת.

4. דייגים שפגשתי ושוחחתי איתם.

5. זהו בערך.

עוד לא ניסיתי דייג בהתכתבות. הכל מניסיון שלי ושל אנשים אחרים.

גילוי נאות: אני בעסק רק שלושה חודשים. :)

שלד

נ.ב.: אולי נארגן איזה גיחה לכינרת עוד איזה חודש, עם קצת בירות ובשר, לא לשכוח חכות....

• תוכן חדש...