Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת ה B4 בגן שיקמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולמר לגאסי 1.8 - אכן, מבחן שיופיע במגזין אוטו שיצא בעוד כשבוע לדוכנים.

תודה תודה מר רוני שטרן.

לא אכפת לי מה תהיה תוצאת המבחן, אבל מה שבטוח שאין על ה B4, ה 6 המונית, הפאסאט יקרה, והאקורד דלה באבזור. היום אין ספק שה B4 משתלמת מתמיד, והאופציה היחידה (והותיקה) שנותנת לה פייט טוב היא המונדיאו... למרות שאני נשאר עם ה B4 בגלל השם.

תודה.

אתה ממש לא צריך להתנצל על הבחירה בB4 כמועדפת (למרות שירחון אוטו בעבר כבר בחן את הדגם עם המנוע "הישן"-במבחן בין המונדיאו,אונסיס ולגונה שבו ניצחה הסובארו).

יש לי ירחון מאוסטרליה (אם אני לא טועה קוראים לו "גלגלים"-אם תרצה אני אחפש אותו ויסרוק לך) שם במבחן השוואתי ניצחה הB4 2,5 את ההונדה אקורד 2,4 מאזדה 6 2,3 ואופל ווקטרה 2,2. למרות מחיר משמעותית גבוה משאר המתחרות,עדין הB4 הייתה המכונית העדיפה בנושא הנוחות/רכות,בידוד רעשים מצוין,אחיזת כביש ברמה גבוהה כאשר יכולת התיקון במקרה של אובדני אחיזה הייתה פשוט טובה (לדבריהם).

חשוב להדגיש שתחושת ההיגוי של ההונדה ובעיקר המאזדה היו עדיפות.

גם במבחן השוואתי מארצות הברית (ROAD AND TRACK) ניצחה הB4 את האקורה TSX (הונדה אקורד "אירופאית" בארצות הברית) וגם שם למרות מחיר גבוהה יותר הB4 הייתה עדיפה מבחינת אחיזת כביש,סלאלומים,RIDE (מה התחליף בעיברית?),מושבים עדיפים.גם כאן צינו לשבח את יכולת ההיגוי של האקורה.

ההשוואה היחידה שאני מכיר ל-B4 למכונית גרמנית הוא בין הווקטרה וגם בינה לבין ה330.אני לא מכיר מבחן מהעולם בין הפאסאט לB4.למרות שבמבחנים מהעולם בין הפאסאט לאקורד,האקורד הייתה עדיפה מבחינת הנאה מנהיגה לכן בהתחשב בכך ובהתחשב שאני לא מאמין שהפאסאט תהיה נוחה יותר,בהתחשב בפער המחירים בארץ (בעולם גם האקורד "האירופאית" וגם הB4 יקרות יותר)קשה לי להבין איך אפשר להצדיק את הבחירה של הפאסאט (למרות שהיא נראית מצוין).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מבין בשביל מה צריך יותר כ"ס הרכב גם ככה חזק סתם מיותר לדעתי... אפילו לא טרחתי להגיע להשקה.

ואני שואל מתי כבר תלמד להפסיק לדבר שטויות?

ה-B4 מלפני המתיחה לא חזקה ולא בטיח. מה גם ששיפור המנוע בהחלט לא היה השינוי היחיד ברכב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...