Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגביי hu sony cdx 7700

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הייתי מעונין לשמוע חוות דעת על הפנל sony cdx 7700 אייך הוא מבחינת אמינות וסאונד .

בתודה ובוקר טוב,

שאולי.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

לחבר טוב יש אותו, הוא די מרוצה מהCD עצמו, הוא אומר שלא עושה לו בעיות. שמעתי שהם

עושים בעיות רק בפתיחה של הפאנל החשמלי וזה לא נפוץ במיוחד. לדעתי קנייה לא רעה.

במיוחד כשהמחיר שלו היום אמור להיות בין 1000 ל1200.. יש כבר את הדגם החדש יותר 7705,

אני רציתי בזמנו להביא אותו אבל רמת החיתוכים והכיוונים שם לא התאימה לי. אם אני זוכר נכון

יש חיתוך לסאב ורמה שלו אבל חיתוך לרמקולים אני חושב שאם הוא קיים הוא די בסיסי.

סה"כ רדיו דיסק טוב לדעתי, שווה את הכסף.

מה שכן, כדאי לשחק בו טיפה בחנות, אני די אהבתי את איך שהוא בנוי אבל אני לא יודע אישית אם

בנסיעה הייתי מסתדר עם הכפתורים הקטנים שלו..

Race Smart

פורסם

יש את ה7715X של סוני. חיצונית הוא דומה מאוד. ההבדל העיקרי בינהם הוא יחידת ה-DAC מתוצרת burr-brown מסוג 24BIT הנמצאת בדגם זה. ההבדל במחיר אינו גבוה במיוחד ~250-300 שקל

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...