Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניפוח בלאנסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לנסר GLX 1992 ומהיצרן רשום שצריך לנפח ללחץ של 30

מאחור ומקדימה

באוטו אין לי הגה כוח וקשה לסובב את ההגה במקום (סביל אבל קצת מעצבן)

אם אני אנפח ללחץ של 32 יכול לקרות משהו?

הצמיגים חדשים חברת MARAGONI

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

התכוונתי לקדמיים אם אני אנפח על 31/32 כדי שיהיה ובהתאם אחוריים פשוט מקדימה יהיה הרבה יותר קל לסובב את ההגה כשהם מנופחים טיפה יותר

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עוד שתי אטמוספרות בגלגלים ממש לא ישנו הרבה להגה שלך.

בכל מקרה, אסור לסובב את ההגה כשהרכב עומד במקום! זה יוצר בלאי עצום למסרק ההגה ולמשאבת ההגה כוח (ברכבים שיש).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יודע...... אבל לא תמיד מתאפשר לא לסובב במקום (כשחנו צמוד אליך לדוגמא)

2 אטמוספרות עוזרות בהרבה כשניפחתי פעם בטעות ניפחתי ב2 יותר ועזר המון אבל החלטתי אז לא להסתכן ולהוריד ל30

תודה.

פורסם

אני בסובארו שהיתה לי עד לא מזמן סבלתי מאותה בעיה, ומעוד כמה בעיות.. אבל לא חשוב כרגע, העניין הוא שאני שמתי 35 בשביל ההגה הכאילו קל.

אם אתה לא משתולל אז לא נורא, זה לא כזה הבדל.

פורסם
אני בסובארו שהיתה לי עד לא מזמן סבלתי מאותה בעיה, ומעוד כמה בעיות.. אבל לא חשוב כרגע, העניין הוא שאני שמתי 35 בשביל ההגה הכאילו קל.

אם אתה לא משתולל אז לא נורא, זה לא כזה הבדל.

ועשית לעצמך אוטו שטח?

כי עם כזה לחץ בגלגלים אתה מרגיש כל אבן.

ואתה גם סיכון תעבורתי, הגדלת בהרבה את הסיכוי להתפוצצות גלגל.

פורסם

תודה מיליתי 32 והנסיעה הרבה יותר קלה

פורסם

ד"א, אף אחד לא ציין כאן, אבל מכיוון שכשאתה ממלא אוויר בגלגלים הצמיגים כבר חמים (היות ולרובנו אין תחנת דלק/מכשיר לניפוח בחנייה) אז אפילו מומלץ למלא עוד 2-4 PSI יותר, מכיוון שהקריאה אינה מדוייקת.

נתנוני היצרן מתייחסים לצמיג קר.

פורסם

באמת נקודה חשובה שלא חשבתי עליה תודה שהערת את עיני בינתיים זה בסדר פעם הבאה אני אעשה 33PSI

פורסם
יש לי לנסר GLX 1992 ומהיצרן רשום שצריך לנפח ללחץ של 30

מאחור ומקדימה

באוטו אין לי הגה כוח וקשה לסובב את ההגה במקום (סביל אבל קצת מעצבן)

אם אני אנפח ללחץ של 32 יכול לקרות משהו?

הצמיגים חדשים חברת MARAGONI

תודה מראש

כן יכול לקרות משהו למשל הצמיג יתנפח ל32!

רצוי לנפח את הצמיגים לפי עומסים המופעלים עליהם למשל משקל של אוטו כולל כמה אנשים יושבים בו או מטענים שאתה מסיעה

DROZD

• תוכן חדש...