Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש ליpolo 16v ורציתי לדעת איזה מבין האגזוזים יותר יתאים לרכבי

hks

או

sebring

ה hks הוא עם כניסת קוטר גדולה יותר

ונראה לי שהוא מתאים למכוניות טורבו יותר

מה דעתכם?

פורסם

לך על הסברינג שקטים יותר מקצועיים ואני חושב שיש להם אפילו אישורים ותקן.

HKS באמת מורכבות על הרבה אימפרזות טורבו שאני מכיר יכול להיות שאתה צודק אבל אין קשר לטורבו או לא טורבו זה עיניין של קוטר הצנרת פליטה , אין לך מניעה להתקין HKS עם קוטר כניסה גדול יותר מהצנרת שלך רק צריך שיבנו לך מתאם.

פורסם

שאלה לא קשורה בדרך על סופיות לאגזוז ..

רציתי לדעת אם סופית לאגזוז נותנת רעש או שאין סיכוי ?..

אני לא חותם על שום דבר עד שאני לא רואה את העורך דין שלי .

פורסם
לך על הסברינג שקטים יותר מקצועיים ואני חושב שיש להם אפילו אישורים ותקן.

HKS באמת מורכבות על הרבה אימפרזות טורבו שאני מכיר יכול להיות שאתה צודק אבל אין קשר לטורבו או לא טורבו זה עיניין של קוטר הצנרת פליטה , אין לך מניעה להתקין HKS עם קוטר כניסה גדול יותר מהצנרת שלך רק צריך שיבנו לך מתאם.

אתה ממליץ לו על משהו שהוא לא ירויח ממנו כלום.

גדול יותר הוא לא טוב יותר, אגזוז בקוטר של כל דבר מעל 2 אינץ' בקירוב יפגע בביצועי הרכב במקרה של הפולו, ועדיף אפילו להסתכל לכיוון ה-1.5~1.75.

לפותח הת'רד, ברר אילו חברות מייצרות מערכות פליטה שמיועדות לפולו ולא כאלו אוניברסליות, זאת הדרך הכי פשוטה לשחרר קצת כוח מהמנוע.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
סופית לאגזוז היא ליופי נטו , אין לה אפקט מלבד קוסמטיקה.

תיתפלא אבל היא דווקא עושה רעש. לא יותר מידי חזק אבל בהחלט מבדילים.

פורסם

אולי זה תלוי בגודל. גם לאמא שלי וגם לחבר מאוד קרוב יש סופית מולחמת גדולה אובלית והן כן עושות רעש. אתה מוזמן לבוא ולישמוע. (גם אני ממודיעין אז לא תיצתרך לנסוע רחוק כדי להבין שאתה טועה :wink: )

פורסם
גדול יותר הוא לא טוב יותר, אגזוז בקוטר של כל דבר מעל 2 אינץ' בקירוב יפגע בביצועי הרכב במקרה של הפולו, ועדיף אפילו להסתכל לכיוון ה-1.5~1.75.
אני נאלץ לחלוק עליך.. במקרה של הרבה מכוניות גדול יותר אכן טוב יותר וזה כולל אטמוספריות, אני הייתי ממליץ על "2-2.25, ניתן למצוא בקלות.

מה שהכי חשוב הוא שהצנרת תהיה Mandrel ולא כיפוף במעיכה.

מוטי.

פורסם
אולי זה תלוי בגודל. גם לאמא שלי וגם לחבר מאוד קרוב יש סופית מולחמת גדולה אובלית והן כן עושות רעש. אתה מוזמן לבוא ולישמוע. (גם אני ממודיעין אז לא תיצתרך לנסוע רחוק כדי להבין שאתה טועה :wink: )

אני לא ממודעין אני מפ"ת... :?

פורסם
אני נאלץ לחלוק עליך.. במקרה של הרבה מכוניות גדול יותר אכן טוב יותר וזה כולל אטמוספריות, אני הייתי ממליץ על "2-2.25, ניתן למצוא בקלות.

מה שהכי חשוב הוא שהצנרת תהיה Mandrel ולא כיפוף במעיכה.

מוטי.

לי זה נראה מוגזם,ומניסיון של מכרים עם מנוע בעל יחס הספק-נפח דומה, מעל 2 אינץ' החלה "הפרעה" מסוימת בפעימות הפליטה.

אבל אם אתה אומר...uppydown.gif

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

• תוכן חדש...