Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראיתי את המאמר הזה: http://www.carsfromitaly.com/fiat/index.html

וממנו יצאתי טיפה מבולבל!

בין איזה שנים יוצר הדגם שעליו אני אדבר בהמשך? טבאיזה שנים ניתן למצוא אותו בארץ?

''The next new model to appear was the 75ie cat which used the 1498cc sohc (75bhp). It was fitted with electronic fuel injection''

ויש את הדגם שאני אכתוב עליו בהמשך, אז באיזה שנים יוצר ? ובאיזה שנים ניתן למצוא אותו בארץ?

'' A new 1372cc engine was introduced in aspirated form (70ie) with 72bhp''

הבנתי שהשם של הדגם הוא אותו דבר וזה אותו דגם... או שאני טועה והשני שדיברתי עליו הוא בעצם 70S רגילה והדגם הראשון שדיברתי עליו הוא 70S בתוספת IE?

הבנתי שאלה הדגמים בעלי רמת האבזור הגבוה, מישהו יכול לפרט על השוני ברמת האבזור? ובכלל על השוני בין הרכבים פרט למנוע. איזה מהם מומלץ יותר, נוח יותר, ומפואר יותר (הכל יחסי לאונו?)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הדגם הראשון לא יובא ארצה אלא רק דגם 70S מנוע 1372 סמ"ק עם קרבורטור בין מדגם 90 ועד דגם 93 ומיעוטם עם מזגן מקורי. יובאו באות זמן גם אונו 70SXIE שהיה עם אותו מנוע אך הזרקת דלק חד נקודתית (ללא ממיר קטליטי וחיישן חמצן) ורמת גימור גבוהה יותר שכללה פנסי ערפל קדמיים, לוח שעויים מפואר עם מד סל"ד, רפודי דלתות עבים ומלאים יותר, שלט דלתות אינפרא אדום ועוד.

מדגם 1994 ועד בודדים ב 1996 יובאו ארצה האונו 70SIE שהנו בדיוק כמו ה70S רק עם הזרקת דלק חד נקודתית (עם ממיר קטליטי וחיישן חמצן).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אוקיי תודה רבה לך על ההסבר, עכשיו הבנתי...

חבל שדגם 75 לא הגיע, לא הבדל גדול אבל בכל זאת...

הדגם SXIE מומלץ? לא בעיה להשיגו? בעיות חשמל רבות או שלא משהו מיוחד? והאם שווה יותר מהדגם הרגיל והפחות מאובזר (שאפילו מד סל''ד אין לו?)

והאם ניתן להשגה ב 3 דל'? או שזה ממש נדיר כבר?

ועוד בקשה אם תוכל לפרט טיפה יותר על השינוים בדגם SXIE?

הבנתי גם שהיה שינוי במושבים ועוד...

תודה רבה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש לי אחת בעיר שהיה עליה שלט למכירה ואז הוא הורד אבל הרכב באותו מקום, עם כמה תוספות, מבפנים נראה ממש שמור אך מבחוץ מכה פה ומכה שם...

אני חייב לציין שבצבע שחור, מגנזיום קטן אולי מידה אחת מעל למקורי וספוילר קטן האוטו נראה הרבה יותר טוב (5 דל')

בכל מקרה שווה חיפוש, חוץ מ'זה אני עדיין קטן מדיי... אבל בקרוב... טוב לדעת הכל מראש :)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...