Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון לאנטיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי ביום ראשון האחרון, "גירדתי" קיר בצד שמאל של הלאנטיס שלי (95, אוטו' 150,000 ק''מ , 1800 סמ''ק), וכנף שמאל התעקמה לה + פגוש קידמי שידע ימים טובים יותר והלך גם הוא.

הסיבה לכך היא אי יכולת לקחת סיבוב שמאלה בחניון של מקום העבודה שלי. בעודי לוקח סיבוב שמאלה במהירות נמוכה (1 ? 2 קמ''ש ?) הרגשתי רעידות בהגה, וסירוב של ההגה לפנות שמאלה !!

הצלחתי לבלום ולהסיט טיפה את ההגנה ימינה, ולמזלי נגרם נזק רק לכנף, ולא לשום אדם/רכב אחר....

שאלתי : מה זה ? משאבת הגה ? צירייה ? מה יכול לגרום לכך ?

את האוטו הייתי חייב להוציא החוצה בשביל הגרר, ולהפתעתי הצלחתי לנהוג בו בדרך החוצה...

אודה למי שיכול להשיב על השאלה ששאלתי, ואם גם תוכלו לזרוק הצעת מחיר לתיקון (כנף שמאל + חזית + בעיה מכנית (?)).

• תוכן חדש...