Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעייה היא במרכוז גלגל ההגה, שלא מורכז בעת הטיפול במכון הפרונט, היחידי ששם לב לכך זה ידינו איציק, בעייתך קשןורה למרכוז ההגה, עבודה של 10 דקות,

יש לישר גלגלים, לפרק את הגלגל הגה, למרכז, להחזיר למקום ולנסוע לשלום!-אפשר לבצע כך אך לא רצוי,עדיף מהאומים שיושבים בשני צידי המסרק-כך מירכזו אצלי בכל אופן.

בברכה

צביקה

גש למכון שביצע לך כיוון פרונט,הצג בפניו את הבעיה ודרוש יישור שפור ללא תשלום, ורצוי אף בדיקה חוזרת של הכיוונים(ליתר ביטחון).

ניצן

ג.גש למכון פרונטים מוכר שיבצעו לך כיוון פרונט+כיוון גלגלים(כלול) מלא +יישור שפור במידת הצורך(מירכוז גלגל ההגה).

הפעולה נקראת גם יישור שפור, וזה אלמנטרי לאחר כיוון פרונט ,כמו שאלמנטרי לנקז מערכת קירור לאחר החלפת נוזל קירור.-מעיד על מכון פרונט לא מקצועי\זלזלן.

אגב הזכרתי זאת בשני שירשורים כך שצביקה,איציק לא היחידי ששם לב .:razz::wink:

ניצן

פורסם
לי היתה את הבעיה הזאת והכשילו אותי בטסט על זה.

הפתרון היה כיוון גלגלים שלקח חמש דקות ו-100 ש"ח ולא דרש פירוק גלגל ההגה אלא נעשה דרך המסרק.

במקרה של כוון דרך המסרק, מעיד הדבר שהזרוע המרכזית שעל המזלג, פורקה בעבר, בכת החלפת מסרק הגה למשל, ואת המוט הזה, כמו במקרה של גלגל ההגה, יש למרכז בצורה כזאת,

שהסיבוב של גלגל ההגה ,לשני הכוונים ימין ושמאל יהיה שווה!!

וניצן אתה אומנם היית בכוון , אך לא התמקדת בביעייה העיקרית שהיא מרכוז גלגל ההגה,

שאינו משפיע ברוב המקרים על נטיית ההגה , לכוום מסויים, בעיקר במהירות גבוהה,

אלא הנסיעה ישרה, ללא משיכה לאחד הכוונים, אך אחד המוטות בהגה מסתיר את לוח השעונים בנסיעה, כך שקשה להבחין בנהירות הנסיעה ושעוני החום והשמן, וגם מפריע אסתטית!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
במקרה של כוון דרך המסרק, מעיד הדבר שהזרוע המרכזית שעל המזלג, פורקה בעבר, בכת החלפת מסרק הגה למשל, ואת המוט הזה, כמו במקרה של גלגל ההגה, יש למרכז בצורה כזאת,

שהסיבוב של גלגל ההגה ,לשני הכוונים ימין ושמאל יהיה שווה!!

וניצן אתה אומנם היית בכוון , אך לא התמקדת בביעייה העיקרית שהיא מרכוז גלגל ההגה,

שאינו משפיע ברוב המקרים על נטיית ההגה , לכוום מסויים, בעיקר במהירות גבוהה,

אלא הנסיעה ישרה, ללא משיכה לאחד הכוונים, אך אחד המוטות בהגה מסתיר את לוח השעונים בנסיעה, כך שקשה להבחין בנהירות הנסיעה ושעוני החום והשמן, וגם מפריע אסתטית!

בברכה

צביקה

נכון,

במקרה שכיוון דרך המסרק לא מספיק אז מבצעים מירכוז ע"י פירוק הגלגל עצמו.

אני באופן אישי שונא שההגה לא ממורכז פיקס על ה-מ"מ.

ולא איכפת לי לחזור פעם ופעמיים למוסך על מנת שימרכז את גלגל ההגה פיקס.

מה גם שיש לי הגה ספורט שטוח עם 3 זרועות כך שעד ששתי הזרועות המרכזיות לא יושבות ב180 מעלות בנסיעה ישרה איני שקט.-פשוט,חוסר איזון מפריע לחדוות הנהיגה.

ניצן

פורסם

שלום.

לפעמים אני אומר לעצמי האם אני חולם?

בכונה אני לא מגיב לפעמים כי הסקרנות אוכלת אותי, ואני סקרן עד לאיפה אפשר לטרטר בן-אדם על כלום שום דבר, נדה!!!

כול הבעיה היא מירכוז גלגל ההגה . לא תמיד ניתן ע"י כיון פרונט למרכז את הגלגל לדוגמא : כאשר מחלפים מסרק הגה מיתעוררת בעיה של מירכוז ההגה ואין אפשרות למרכז דרך התפוחים.

כול מה שצריך לעשות זה לפרק את גלגל ההגה ממקומו ולמרכזו. בדיוק 10 דקות אם כוס קפה ומוזיקת רקע.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ואם יש לו שגם?

אפשר להרכיב אותו רק בנקודה אחת,ואז חייבים למרכז אותו מהתפוחים(כמו בוולבו,לדוגמא).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ואם יש לו שגם?

אפשר להרכיב אותו רק בנקודה אחת,ואז חייבים למרכז אותו מהתפוחים(כמו בוולבו,לדוגמא).

שלום חן.

נכון יש משהוא במה שאתה אומר!!!

לא רק בולוו גם בפורד אריקה וטרנזית לא ניתן למרכז את ההגה.

אבל מיכיון שאתה כבר מכיר אותי אז אתה בטח יודע שאם אני כותב שניתן למרכז את גלגל ההגה בפזו' אז ניתן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

בכונה אני לא מגיב לפעמים כי הסקרנות אוכלת אותי, ואני סקרן עד לאיפה אפשר לטרטר בן-אדם על כלום שום דבר, נדה!!!

כול הבעיה היא מירכוז גלגל ההגה . לא תמיד ניתן ע"י כיון פרונט למרכז את הגלגל לדוגמא : כאשר מחלפים מסרק הגה מיתעוררת בעיה של מירכוז ההגה ואין אפשרות למרכז דרך התפוחים.

כול מה שצריך לעשות זה לפרק את גלגל ההגה ממקומו ולמרכזו. בדיוק 10 דקות אם כוס קפה ומוזיקת רקע.

בברכה בני ל.

בני ידידי הכוס קפה עלי, או על חשבון הבית? אם על חשבון הבית אני מיד מגיע!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום.

בברכה בני ל.

תתודה לכולם .

בני זה נשמע ממש קל לפי מה שאתה אומר,אני יכול לבצע את זה לבד?

או שצריך איזה ידע מיוחד(חוץ מלהכין קפה ולסדר מוזיקה) ?

תודה

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

נשמה קודם כול אם הגה לא מושך בואי נעשה משהו אחר אני צריל לדעת איזה רכב ומדול

:razz:ישראל ד"ר סבראו

טיפול לכול סוגי הרכב

• תוכן חדש...