Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז פתוח ITC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האגזוז עובר טסט מנסיון -כבר שנתיים עם האגזוז הנ"ל-(והוא מעולה לרכבים שעברו שינוי "בנשימה")

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ועוד שאלה ..

אבא שלי מפחד לשים כאלו דברים באוטו הוא אומר זה יהרוס את המנוע וזה ..

הבאתי לו מאמרים שיקרא שזה נותן רק זרימה חופשית ולא יכול לגרום הרס למנוע ..

הוא רוצה לדעת ממכם אם האגזוז יכול לגרום לבלאי או הרס מוחלט של המנוע ואם לא משהוא הרעש שיוצא מההאגוז ?

פיאט אונו - לא יותר או בקיצור מכונת כביסה

פורסם

האגזוז שלעצמו לא גורם נזק למנוע(אם מבוצעים שינויים ביניקה ובפליטה הוא גם מוסיף למנוע)

אך כך בחשבון שכאשר תרכיב את האגזוז "תרגיש" חזק יותר(זה רק בראש) ואם אתה ילד מתלהב שאוהב רעש ואתה תלחץ על הגז כל הזמן כדי שישמעו אותך- אז הבלאי למנוע גדל אבל אם אתה שפוי שפשוט נוסע כרגיל הכל יהיה בסדר-

כמו כן באגזוזים של ITC מומלץ להתאים לנפח המנוע- 1600 וכו'

יום טוב

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

megana1600

יכול להיות שזה מצחיק מה שאני אומר :

אני הולך לשים את האגזוז לפיאט אונו 93 1100 ..

מבין ?..

עדיין כל מה שאמרתה יתפוס גם לגבי הרכב הזה ?

פורסם

אחי **אם הכותב הוא אחיך, דבר איתו על זה בבית, אם הוא לא אחיך הביולוגי, קרא מחדש את כללי הפורום** הכסף לא חשוב כאן .. אני מביא את האגזוז ב 300 שקל .

השאלה לי אם יקרה משהוא לאוטו ?.. למנוע ?..

פורסם

אני יהיה איתך הכי כנה שאפשר

לרכב כמו שלך מנוע קטן אין טעם לשים אגזוז כזה

תוכל להסתפק ב אגזוז פתוח רגיל (ורק כדי לשמוע רעש)

פורסם
למנוע 1400 אונו ייתן משהו להוסיך אגזוז לחץ?

אגזוז לחץ לא תוכל להתקין על הרכב כי הוא מתאים לאופנועים בלבד ,אגזוז פרי פלו כן תוכל להרכיב אבל כמו שאמרו כבר ,רק האגזוז (החלק האחורי) לא ישנה כלום חוץ מצליל יפה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

חחחחחחחחח סיוויקמאן קרעת אותי!!!

ובקשר לאגזוז אם אתה רוצה רק רעש כמו שאתה אומר תעשה חור באגזוז כמו הנהגים החדשים האלו שאוהבים רעש!!

בשביל לקבל משהו קצת יותר חופשי אתה צריך לעשות צנרת מהתחלה עד הסוף ורק בסו פילטר פתוח זה נשמע יותר טוב אבל למנוע 1100 לא יודע אם זה כדאי כל כך

יקי!!!

פורסם

פילטר אויר פתוח יש לי כבר .

אני רוצה שגם הוא יפלוט בצורה חופשית אז לכן מתאים לי אגזוז פתוח !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...