Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחותי לא ישנה , אבל לי כן.

מה הבעיה עם השילדה של היפניות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין בעיה...רק שהיגויי יתר שכחי מזה...לפחות לא בקלות טובה\גרועה כמו בפיג'ואים

תאחלס ? הייתי מעדיף את אחותי בקורולה ולא בפיג'ו מסיבה פשוטה :

א.לא רוצה לשמוע נתקעתי, לא מתניע, המים, הגומיה, 1000 שקל, עוד 1000 שקל, עוד 1000 שקל,

ב.מה את מעדיפה שאחותך תקבל תת היגוי עדין או היגוי יתר חריף אם היא תצטרך לבלום חזק בסיבוב ? אני מעדיף תת היגוי הפיך...ולא היגוי יתר שישלח אותה לבדוק אם זה עונת האיצטרובלים תחת הברושים

למקרה שפספת ערכתי והוספתי מבחן יד שניה להודעה הקודמת

פורסם

הפיג'ו די אמינה עד עכשיו.

מאז שרכשתי אותה ביצענו רק תיקונים של בלאי אשר נוצרים עם השנים (מצבר שהלך לעולמו לאחר 7 שנים שעבד, ודוד אחורי ואמצעי) חוץ מזה לא נתקלנו בבעיות כלל....

ואפילו הרכב חילץ אנשים מספר פעמים:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איך לא תהיה אמינה?

לא עברה 3000 סל"ד אף פעם...:hihi:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

עברה קצת... כאשר "לקחה" גולף 1800 3 פעמים :wink:

ל'

פורסם

שמעתי שהגולף לא עברה 2000 סל"ד...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

שמעתי שהגולף זינקה ב2

מה נסגר איתכם אנשושים ?

קיצר אישה - ליטל - ילו וומן - אשת חייל(?!?) - ההצעות פרוסות לפניך, ורק לסיום וחידוד

לאחותי יש 206 שאמינה בצורה מפליגה

ולשני חברים יש 206 שיודעת כמה מספרים נתן מנהל המוסך לאישתו בכל לילה ולילה בשנה האחרונה...

למצוא קורולה שיודעת את השם של מנהל המוסך לא תמצאי !

פורסם

אור הרכב עדיין למכירה....?:wink:

ל'

פורסם

תמיד למכירה

וכרגיל, מנוע אחרי אוברול, האוטו במצב בונבון, טסט שנה ו3 ימים ;)

אם את רוצה, את יודעת איפה למצוא אותי, נכון ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
שמעתי שהגולף זינקה ב2

מה נסגר איתכם אנשושים ?

קיצר אישה - ליטל - ילו וומן - אשת חייל(?!?) - ההצעות פרוסות לפניך, ורק לסיום וחידוד

לאחותי יש 206 שאמינה בצורה מפליגה

ולשני חברים יש 206 שיודעת כמה מספרים נתן מנהל המוסך לאישתו בכל לילה ולילה בשנה האחרונה...

למצוא קורולה שיודעת את השם של מנהל המוסך לא תמצאי !

יאאלה עתיד איזה וידוי לוהט

אנשים כמוך יש רק בבית אריה "חלום של מקום " מכיר???

עם הייתי גר איפה שאתה ניראה לי שכבר בדרך הייתי בוחר טוב טוב איזה עץ להידבק עליוו .

מיתגעגע!

פורסם
שמעתי שהגולף לא עברה 2000 סל"ד...

אני הייתי על 2,000 סל""ד וה- 306 אספה אותי כאילו אני עומד במקום...

לעיניננו -

אני הייתי מציע לך ליטל למכור / לתת לה את הרכב שלך..

ושאת תתקדמי לרכב חדש יותר וטוב יותר.

ככה את יודעת שהאוטו שמור ולא יהיו לה בעיות.

תחשבי על זה..:wink:

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
יאאלה עתיד איזה וידוי לוהט

אנשים כמוך יש רק בבית אריה "חלום של מקום " מכיר???

עם הייתי גר איפה שאתה ניראה לי שכבר בדרך הייתי בוחר טוב טוב איזה עץ להידבק עליוו .

מיתגעגע!

גבר לא נעים להגיד אבל - דבר עברית :D

לא מבין אותך....

פורסם
מעבר לים, הקורולה נחשבת לאגדה. מאז הצגת הדגם הראשון בשנת 66' ועד הדגם ה- 11 שנמכר כיום, נמכרו עשרות מיליוני קורולות ברחבי העולם.

הקורולה היא אחת מפורצות הדרך באופייה של המשפחתית היפנית כיום: אמינה, שומרת על ערכה וגם לא מרגשת. התכונות הללו של הקורולה העלו את רף הציפיות של הצרכנים גם ממכוניות אחרות. פעם יצרו מכוניות שהיית אומר תודה אם הן היו מתניעות בבוקר קר. הקורולה תמיד מניעה בבוקר קר…

על הכביש

הדגם לו אנו מתייחסים, הוצג ביוני 91' והיווה שיפור משמעותי לעומת הדגם אותו החליף

(דגם שנמכר בארץ כשנה). נוחות הנסיעה בה טובה ואף מצטיינת בין היפניות המקבילות. מנועה חזק ומציע 117 כ"ס עם מומנט של15.1 קג"מ. נתונים אשר נחשבים למצוינים גם היום. פעולת המנוע חלקה ונעימה. גם תיבת ההילוכים האוטומטית המצוידת בארבעה הילוכים מרשימה בפעולתה החלקה, ובשילוב עם המנוע יוצרת מכונית זריזה אם כי לא מהירה או ספורטיבית. זאת בעיקר עקב שימוש בהילוכים ארוכים המיועדים לשיוטים נינוחים. תא הנוסעים איכותי ומורכב היטב. נקודת התורפה היא בעיקר המרחב הלא מרשים ליושבים מאחור, עקב שימוש בבסיס גלגלים צנוע שמשמש גם את דגמי הקורולה הנוכחיים. התנהגות הכביש של הקורולה מאוד בטוחה וסלחנית, אחיזת הכביש גבוהה והנטייה במגבלות היא לתת היגוי צפוי וקל לתיקון. הדבר היחיד שמעט פוגם בנהיגה הוא ההגה הקל וחסר התקשורת שלה, שמהווה חסרון בכביש המהיר ויתרון למי שמבלה את רוב זמנו בתוך העיר. הבלמים מצוינים

על הליפטמסתבר כי גם בישראל, עם תנאי אקלים קשים, על גבי כבישים רעועים, במוסכים שלא תמיד מרשימים ברמתם, הקורולה לא מביישת את המוניטין שבנתה לה. משמע, היא אמינה בצורה מופלגת. כל בעלי המכוניות והמוסכים שעימם נפגשנו דווחו כי אין למכונית כל בעיות מיוחדות ואם מטפלים בה נכון ובזמן, לפי הוראות היצרן, אמינותה לא תיפגע. רוב הבעיות הקיימות נובעות מטיפול לא הולם והזנחה ולא מנקודות חולשה ביצור

סיכום

ישנן הרבה סיבות טובות להתחתן עם מישהו דייקן: הוא תמיד מגיע בזמן, אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות, הוא אמין, לא מרגש. שנמצאים אתו ישנה מין שלווה פנימית כזו ששום דבר רע לא יקרה, הוא… בדיוק כמו טויוטה קורולה. ישנם מספיק אנשים שתכונות כאלו באדם מספיקות בשביל לבחור בו כשותף בחיים. אז הוא לא מרגש, אז מה? ישנם הרבה יותר אנשים שתכונות אלו הן החשובות להם ביותר, בבואם לבחור להם מכונית לשנים הקרובות. אז הקורולה לא מרגשת. נו אז מה? בתור משפחתית משומשת, הקורולה מהווה בחירה טובה מאוד לאלה המחפשים שלוות נפש ואמינות

המבחן מתאים לקורולה שנמכרה בארץ בשנים 1993 עד 1998

תגיד,

זה לא מבחן דרכים שהיה בידיעות אחרונות?

אני מבין שאתה כ"כ להוט לפזר הודעות בדיון הזה, אבל על זכויות יוצרים שמעת? :screwy:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...