Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי "הקטנה" מעוניינת לרכוש את הרכב הראשון שלה.

עד היום היא נהגה על רנו אקספרס, ומעט מאוד בפיג'ו 306 שלי.

כאמור היא נהגת חדשה וברשותה רשיון משנת 04 (כשנה בערך).

על איזה רכב הייתם ממליצים?

תודה לכל מי שיעזור

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיהיה חסכוני בדלק.

עד 25 א' ש"ח.

אמין (שלא כל שני וחמישי יבקר במוסך).

נוחות(מכיוון שהיא נהגת חדשה שהרכב יהיה נעים לנסיעה וקל לתפעול).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

על במוו X3 , בול עליה

בכל זאת 500 אלף שקל , אבל מתאים לנשים...

או סידרה 3 החדשה.. אפשר להסתפק ב 318

או להנות מ 330

בכל מקרה תקציב :twisted:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אחת היפניות סטייל מאזדה 323 מה שנכנס בתקציב אם נכנס

אולי אוטו בימבה (מאזדה 121) אולי לאנסר\קורולה מה שנכנס קיצר

אגב אם היא עשתה רישיון נגיד בגיל 17 וחצי....ויש לה שנה רישיון אז היא בת 18 וחצי... ? טלפון אלי לפרטי - יש לי מישהו תפור על "נהגת חדשה" :D

פורסם

קודם כל הרכב הוא "לאחות של נהגת שודים".

ורשיון היא לא הוציאה בגיל 17 וחצי....

חברים לענייננו, רכב בתקציב שכבר נאמר, לנהגת שזהוא רכב ראשון שלה.

אם אפשר לפרט למה הרכב מומלץ, אני אשמח, ולא "לזרוק" סתם סוגים של רכבים.

ל'

פורסם

אחזקה לא זולה

הכל טוב ויפה עד החיישן הראשון....

היא מחפשת משהו זול אמין שיקח אותה מא' לב' כל היפאנומטיות יעשו את זה

פורסם

אני גם הייתי חושב לכיוון של 306 גיר רגיל,אני דווקא מכיר אחת "שמורה כחדשה" שגם תאפשר לבעלים לעבור לרכב יותר מעניין :wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

צמצמנו את האפשרויות לפיג'ו שאין צורך לפרט עליה.

עתיד: אחת היפניות סטייל מאזדה 323 מה שנכנס בתקציב אם נכנס

אולי אוטו בימבה (מאזדה 121) אולי לאנסר\קורולה מה שנכנס קיצר.

אשמח לקבל דעה על הרכבים היפנים.

צריכת דלק, אמינות, עלות חלקים, ביקור במוסך וכו'...

ל'

פורסם

טוב אז היות ולי אישית ניסיון רק עם קורולה (ניסיון ארוך - אני מתכוון שהיה בבעלותי לנהוג חמש דקות זה לא ניסיון) ככה : אוטו אמין ברמות מדהימות 200 אלף קילומטר 40 האחרונים נעשו בהתעללות מוחלטת שכללה נסיעות ברוורס והעברה לD לטובת פרפור ומה שאת לא רוצה - תרגעו זה היה מזמן התבגרתי....מנתק על שמן קר קיצר כל מה שאפשר להתעלל התעללתי......טיפש הייתי :(

0-תקלות 0-0-0-0-0-0-0-0

לא אכלה גרם שמן....

קיצר האוטו הזה כלום לא מתקלקל בו, כמה שזה נשמע מוזר...ככה זה, בלאי טיבעי..ברקסים וחרטות, אין תופעות מיוחדות, חלקים נ-ו-ר-א זולים.....נוחות לא רעה תלוי בבולמים, גיר אוטומטי שנשלט על ידיי הדוושה בצורה מוחלטת ומדהימה....האוטו זריז, 114 כ"ס מ1600 אחד הזריזים בקטגוריה אם אל הכי זריז אחרי הV-TEC

צריכת דלק - לא זוכר היה מזמן....צריכה נמוכה אבל אני מעריך 1:11 משולב....קיצר למי שרוצה להגיע מנקודה א' לנקודה ב' במינימום כסף ומקסימום אמינות זה הכלי - באוטו הזה אין חששות הוא יתניע כל בוקר ויהי מה !....

זהו בקיצור אני ממליץ בחום - אז איפה הקאטץ' ? שלדה\היגוי יפניים לחלוטין...אם זה ישנה לאחותך ? נראה לי שלא....,

בגלל שאני נשמה טוב !! הרשתי לעצמי להביא לך מבחן דרך יד שניה על קורולה - פשוט

"בהזמנה" איזה בן אדם זהב אני יאללה :D:D:D:D:D

מעבר לים, הקורולה נחשבת לאגדה. מאז הצגת הדגם הראשון בשנת 66' ועד הדגם ה- 11 שנמכר כיום, נמכרו עשרות מיליוני קורולות ברחבי העולם.

הקורולה היא אחת מפורצות הדרך באופייה של המשפחתית היפנית כיום: אמינה, שומרת על ערכה וגם לא מרגשת. התכונות הללו של הקורולה העלו את רף הציפיות של הצרכנים גם ממכוניות אחרות. פעם יצרו מכוניות שהיית אומר תודה אם הן היו מתניעות בבוקר קר. הקורולה תמיד מניעה בבוקר קר…

על הכביש

הדגם לו אנו מתייחסים, הוצג ביוני 91' והיווה שיפור משמעותי לעומת הדגם אותו החליף

(דגם שנמכר בארץ כשנה). נוחות הנסיעה בה טובה ואף מצטיינת בין היפניות המקבילות. מנועה חזק ומציע 117 כ"ס עם מומנט של15.1 קג"מ. נתונים אשר נחשבים למצוינים גם היום. פעולת המנוע חלקה ונעימה. גם תיבת ההילוכים האוטומטית המצוידת בארבעה הילוכים מרשימה בפעולתה החלקה, ובשילוב עם המנוע יוצרת מכונית זריזה אם כי לא מהירה או ספורטיבית. זאת בעיקר עקב שימוש בהילוכים ארוכים המיועדים לשיוטים נינוחים. תא הנוסעים איכותי ומורכב היטב. נקודת התורפה היא בעיקר המרחב הלא מרשים ליושבים מאחור, עקב שימוש בבסיס גלגלים צנוע שמשמש גם את דגמי הקורולה הנוכחיים. התנהגות הכביש של הקורולה מאוד בטוחה וסלחנית, אחיזת הכביש גבוהה והנטייה במגבלות היא לתת היגוי צפוי וקל לתיקון. הדבר היחיד שמעט פוגם בנהיגה הוא ההגה הקל וחסר התקשורת שלה, שמהווה חסרון בכביש המהיר ויתרון למי שמבלה את רוב זמנו בתוך העיר. הבלמים מצוינים

על הליפטמסתבר כי גם בישראל, עם תנאי אקלים קשים, על גבי כבישים רעועים, במוסכים שלא תמיד מרשימים ברמתם, הקורולה לא מביישת את המוניטין שבנתה לה. משמע, היא אמינה בצורה מופלגת. כל בעלי המכוניות והמוסכים שעימם נפגשנו דווחו כי אין למכונית כל בעיות מיוחדות ואם מטפלים בה נכון ובזמן, לפי הוראות היצרן, אמינותה לא תיפגע. רוב הבעיות הקיימות נובעות מטיפול לא הולם והזנחה ולא מנקודות חולשה ביצור

סיכום

ישנן הרבה סיבות טובות להתחתן עם מישהו דייקן: הוא תמיד מגיע בזמן, אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות, הוא אמין, לא מרגש. שנמצאים אתו ישנה מין שלווה פנימית כזו ששום דבר רע לא יקרה, הוא… בדיוק כמו טויוטה קורולה. ישנם מספיק אנשים שתכונות כאלו באדם מספיקות בשביל לבחור בו כשותף בחיים. אז הוא לא מרגש, אז מה? ישנם הרבה יותר אנשים שתכונות אלו הן החשובות להם ביותר, בבואם לבחור להם מכונית לשנים הקרובות. אז הקורולה לא מרגשת. נו אז מה? בתור משפחתית משומשת, הקורולה מהווה בחירה טובה מאוד לאלה המחפשים שלוות נפש ואמינות

המבחן מתאים לקורולה שנמכרה בארץ בשנים 1993 עד 1998

• תוכן חדש...