Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות שינוי תפקיד בעבודה, אבלה את כל שעות היום בנסיעות מחוץ למשרד.

מאוד יעזור לי לדעת שקיימת לי אפשרות להטעין מספר מכשירים איתם אסתובב במהלך כל היום.

האם קיים מוצר, אשר בצידו האחד תקע שנכנס לשקע המצת ומצידו השני, יוצא שקע רגיל של 220V?

אם כן, באיזו חנות ניתן לרכוש? האם קיים קישור באתר אינטרנט על מנת שאוכל לראות?

תודות,

מאיר.

פורסם

שים לב להספק של הממירים האלו.

אלו שמתחברים לשקע המצת נותנים מקסימום 150W וגם זה בקושי. בשביל יותר צריך כבר חיבור ישיר למצבר.

150W זה מספיק בלי בעיה למטענים של כל הפלאפונים/פאלמים וכו' ולמחשב נייד, אבל אם יש לך משהו יותר רציני בדוק את ההספק.

שים לב שלרוב המכשירים אפשר להשיג גם מטענים ייעודיים שמתחברים ברכב, וכך נחסכת ההמרה הכפולה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה.

את המפצלים למינהם של שקע המצית (כמו יש ב-ZAP) ו/או ממיר מתח שמספק שקע USB, אני מכיר וראיתי. הבעיה שעל מנת להשתמש בהם, אני חייב לכל מכשיר שאני רוצה להטעין אותו, זה או למצוא מטען לרכב ו/או שיתאים ל-USB.

אני מחפש ממיר שיצא ממנו שקע רגיל של 220, על מנת שיחסוך ממני את החיפוש של המטענים המיוחדים למינהם.

אם מישהו מכיר אחד כזה - אשמח לקבל עוד מידע.

לכל השאר - תודה על העזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...