Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על פיאט 124

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול אתכם המבינים כמה שאלות על הרכב הנ"ל

באיזה שנה הוא יוצר?

האם הוא יוצר רק עם גיר ידני או גם עם אוטומטי?

אני שואל מכיוון שהיום ראיתי אחת כזאת עם גיר אוטומטי ורציתי לדעת אם זה מושתל או בה ככה.

to finish first first you have to finish

פורסם

הפיאט 124 הושקה ב 1966. הגרסה המשפחתית פינתה את פס היצור האיטלקי ב 1974, אך המשיכה להיות מיוצרת שנים אחר כך תחת מותגים אחרים - סיאט, לאדה ועוד.

דגמי קופה וספיידר המשיכו להיות מיוצרים אל תוך שנות ה-80.

המכונית צוידה במקור בתיבות הילוכים ידניות ואוטומטיות.

פורסם

תודה על התשובה, אשמח אם למישהו תהיה תמונה של האוטו לשים.

עוד שאלה אם כבר פתחתי תר'ד, איך נקרא האוטו שמככב בסרטי אוסטין פאורס(סליחה אם לא כתבתי נכון) בצבעי דגל בריטניה?(שוב תמונה שלו אם אפשר)

פורסם

האם יש יגואר ETYPE בארץ?

ומהו האוטו שבסימלון שלך?

נ.ב.

ושוב תודה על התשובות המהירות.

פורסם
תודה על התשובה, אשמח אם למישהו תהיה תמונה של האוטו לשים.

עוד שאלה אם כבר פתחתי תר'ד, איך נקרא האוטו שמככב בסרטי אוסטין פאורס(סליחה אם לא כתבתי נכון) בצבעי דגל בריטניה?(שוב תמונה שלו אם אפשר)

124 שנת 80 למכירה נמצאת ברמת גן ליד רח' עוזיאל...

מופיעה בת'רד של ענתיקות בדרכים.

הנה קישור לתמונות של האוטו

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=22679

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=22678

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
124 שנת 80 למכירה נמצאת ברמת גן ליד רח' עוזיאל...

ראיתי אותה לפני מספר ימים והתכוונתי להעלות תמונות. על אף מה שרשמו הבעלים, זו אינה פיאט אלא סיאט.

האם יש יגואר ETYPE בארץ?

ומהו האוטו שבסימלון שלך?

נ.ב.

ושוב תודה על התשובות המהירות.

בהחלט יש מספר מכוניות יגואר e-type בארץ, חלקן משתתפות בקביעות במפגשי מועדון ה-5 מדי יום שישי באוניברסיטת ת"א.

המכונית בסמלון שלי היא פיאט 850 ספורט ספיידר משנת 1971.

פורסם

כמו שאתמול אמר לי חבר טוב במפגש, בכל פעם שאני מסתכל על 124, אני נזכר במוניות המצריות בסרטים הערביים של יום שישי.

רק חבל שאת מספר הפעמים שראיתי 124 (הסטיישן האפורה כבר לא נחשבת), אפשר לספר על יד אחת.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

הילוכים אוטומטיים (מתוצרת GM) היו רק בפיאט 124 ספיישל שהיה עם מנוע 1400 סמ"ק וניתן לזהותו לפי 4 פנסי חזית ראשיים ודגם זה היה גם עם הילוכים ידניי.

פיאט 124 רגיל היה עם מנוע 1200 סמ"ק וניתן לזהוי לפי 2 פנסים ראשיים עגולים גדולים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
הילוכים אוטומטיים (מתוצרת GM) היו רק בפיאט 124 ספיישל שהיה עם מנוע 1400 סמ"ק וניתן לזהותו לפי 4 פנסי חזית ראשיים ודגם זה היה גם עם הילוכים ידניים.

נפח המנוע היה 1438 סמ"ק, ולדגם הידני היו ביצועים די טובים לזמנו - הדגם נקרא 124 ספיישל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עוד קצת:

ה 124 היתה מכונית השנה 1967,והחליפה את ה 1300\1500.

היא היתה בין המישפחתיות הראשונות שהוצגו עם 4 בילמי דיסק ומערכת בלימה מוצלבת וכפולה.

במנוע ה 1200 סמ"ק שלה עשתה שימוש מאוחר יותר הסיאט רונדה.

מנוע ה 1438 סמ"ק שימש גם את הלנצ'ייה בטא,אחרי שקיבל ראש בעל שני גלי זיזים.

לכל הדגמים היה מאייד וובר כפול,כשהמצערת השנייה ניפתחה ע"י וואקום.

ה 124 היתה המכונית הראשונה של פיאט שעברה ניסויי ריסוק(מעניין מה היו התוצאות...).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ה 124 (בתצורת סיאט) היתה האוטו הראשון של אשתי, ובאמת נסע יפה מאוד לגילו, כמובן ברעש רב וחום נעים (או שלא) שחילחל מעלה דרך פתח מוט ההילוכים.

זכור לי רק שהמראות היו אוהבות להתקפל פנימה באיזור 100 קמ"ש...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...