Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה דחופה נגנבה volvo XC90

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

יופי אנשים חזרתם אולי (לפי מה שאני ספרתי) שש הודעות על אותו הדבר... "אכלתם אותה!"...

יופי אנשים ממש מקורי עוד קצת מלח , שום , פלפל לפצעים של הבחור האומלל שלנו כאן.

אמך אמרה שהיא השאירה מפתחות ברכב מותנע, עכשיו העניין הוא שהיא צריכה איך שהוא לסובב את זה לצד השני ע"י סיבה ממש טובה שהיא השאירה את המפתחות בפנים.

לחברת הביטוח אין דרך להוכיח פרט להודעה של אימך את התרחשות האירועים, ז"א שאם היא תוסיף על מה שנאמר בהסבר שירצה את חברת הביטוח (ראה עניין הבטריה של האזעקה וכו' שנרשם כאן קודם לכן)..

ת'אמת אין לי משהו בראש לתירוץ טוב, כרגע פשוט נכנסתי מהעבודה. בכל אופן , תחשוב על תירוץ טוב ותשתף אותנו , לדעתי כמה תגובות יכולות לתת קנה מידה מה לדעה כוללת על התירוץ הנ"ל.

אני לא רואה שום דרך אחרת כדי לצאת מהמצב שאמך הכניסה אותכם אליו.

ולפעם הבאה, אני לא יטיף על עניין הרכב המותנע כי זה ברור...

אבל לא לתת לאמא לטפל בענייני רכב, הם לא מבינות כלום בנושא בדר"כ ושלא לדבר על נושא הביטוחים והגישה של חברות הביטוח!.

פורסם

בדיוק שירדתי במעלית פגשתי את השכנה שלי שגנבו לה א האוטו ושאלתי אותה מה היא אמרה, היא אמרה שהמפתוחת הראשיים היו אצלה ובאוטו היה את המפתח ספייר, היא נסעה עם 2 המפתחות בגלל שנגמר בראשי הבטריה והיא הלכה להחליף אותה, היא ירדה לקנות משהו מהמאפיה והיא טענה שהיא כיבתה את הרכב והמפתח ספייר נישאר על הכיסא והחלון לא עלה בגלל שהייתה בעיה במרים החלונות של האזעקה, היא טענה שהגנב ניכנס דרך החלון ומשם הדרך כבר קצרה.

המשטרה עצרה את הגנב שהיה נרקמון ערבי, הוא מכר את הרכב תמורות 3000 ש"ח בלבד, הוא נרקומן ואי אפשר ממש להבין ממנו על המקרה.

הגירסא הזו התפוצצה בגלל שאחד מסוכני הביטוח שאצלו היה מבוטח האוטו ניכנס גם הוא לאותה המאפיה והשאיר את האוטו מונע ואז המוכר אמר לו אל תשאיר את האוטו ככה לאישתו של ויזל (השם של בעלה של האישה שנגנב לה הרכב) גנבו את הרכב ככה לפני כמה ימים.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
אתה רוצה להגיד לי שיש רק ערבי אחד שגונב רכבים בארץ?

יש אלפים והם יכולים להגיע מג'נין סכנין ומאיפה לא.

ולא הבנתי רק בגלל שהמפתחות היו בפנים אז הביטוח לא מתערב?

אתה לא מבין איך זה הולך אז עדיף שלא תדבר סתם וברור שאין ערבי אחד אבל הוא מכיר אותם מהכפרים ואם בעצמם לא מסתירים את עצמם מה שבעצם הם רוצים שימצע אותם ותציעה מחיר כל הרכב שלך

פורסם

מצטער לבשר לך, אבל רוב הסיכויים שאמא שלך קיבלה שיעור ב"איך להפסיד 400000 ש"ח ברגע, רק בגלל שרצית ליהנות מאוטו ממוזגג ביציאה מהחנות"... קשה לי לתאר איך היא הרגישה כשיצאה החוצה וראתה שאין כלום במקום שבו לפני שנייה עמד הרכב שלה. אבל שיהיה זה שיעור לעתיד, ובתקווה שתצליחו לקבל את הכסף חזרה מהביטוח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אולי כדי להגיד שהיה איתה מישהו מאוטו...נגיד אתה, והיא יצאה מהאוטו לחנות ובא הערבי ואיים עליך וצאת מהאוטו...אז הביטוח יהיה תקף?

לא יודע סתם רעיון הזוי...

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם
הגירסא הזו התפוצצה

אני חושב שזה מסכם די טוב את העניין.

יאללה, מספיק. פורום מרמה וכיו"ב - דלת שלישית מימין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...