Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי בקרוב חוזר מארה"ב ואני אוצה לבקש ממנו שיביא מגבר.

קראתי את התרדים בעניין המכס תחת נושאים שאלות נפוצות ונכנסתי גם לאתר המכס.

בהסברים של חברי הפורום נכתב כי מותר להביא מוצרים עד 200$.

לפי המידע באתר המכס חישוב המכס הינו לפי מחיר המוצר בארץ או לפי מחיר מופקע בחול. הגעתי למסקנה זו לפי בדיקה לגביי מגבר של ORION 600D לאחר תשלום מכס מחיר הוא כ 2900 ש"ח בעוד שבארץ הוא נמכר סביב 3100 ש"ח.

ובאתרים בחול 279$.

מסקנתי היא שלא שווה להביא במידה ומתכוונים להצהיר עליו במכס.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אם תרכוש מוצר שמתומחר גבוהה בארץ ומתומחר ב 300$ בארה"ב, ותביא קבלה על סכום נמוך מ-200$ עלול להדליק נורה אצל המוכסים ואז תחוייב לפי התמחור שלהם!!!

הם לא טיפשים ולא ניתן להעביר מוצר יקר ולקבל פטור ממכס רק בגלל שהקבלה מציינת אחרת.

פורסם

לא הייתי מזלזל באינטיליגנציה של פקידי המכס.

יש לי מספיק חברים שהביאו מגברים (ביניהם מישהו שהביא מגבר 6 ערוצים של מ'קינטוש

הוא קנה ב-1800 דולר בסינגפור והביא קבלה נמוכה {קצת פחות מ-870 דולר}כדי לשלם פחות)

כמובן שהטיעון לא החזיק מול המכס.

הוא שילם יותר ממה שאתם חושבים .

ZZR

פורסם

מסכן...

מחזק את דברי.

לעניות דעתי, לא משתלם במיוחד להביא מחו"ל דברים יקרים בגלל מכס ונושא האחריות.

נכון שיש הרבה מוצרים שמתומחרים בארץ ע"י חנויות ובעלי עסק גבוה מאוד וביחס למחירים בחו"ל על פניו נראה שממש משתלם לרכוש שם אך ניתן בארץ לרכוש דברים מצויינים במסגרת מבצעים והנחות מוצרים באותה רמה של המוצרים שמתומחרים גבוה ולהנות ממוצר טוב במחיר הגיוני.

הכול עניין של סבלנות וזמן. למי שיש אותם בסופו של דבר מרוויח.

פורסם

בתור מי שהביא מחו"ל לא פעם ולא פעמיים כל מיני מכשירים שעולים חצי ממה שהם עולים בארץ אני יכול להגיד לך שאם אתה נוחת בלילה אף אחד לא יבדוק מה אתה או חבר שלך מביאים, אין כל כך הרבה מה לדאוג. אפילו כשהבאתי גיטרה חשמלית מח"ול לא עצרו אותי...

פורסם

כמו שכמה אמרו פה....

אם המחיר בקבלה חריג מדי..(כנראה הם מחליטים מה חריג ומה לא..)

אז אתה משלם מכס רגיל לפי המחירון של המכס ...

אבל לא לשכוח שהמחיר כולל מיסים משתכלל לפי המחיר של המכשיר+מכס(15%)+מע"מ(17%)...

אם יש פטור אז כמובן לא משלמים כלום....אבל שתדעו בכל מקרה....

אם אתם רוצים לבדוק כמה עולה כל דבר במכס אז הינה האתר שלהם

http://62.219.95.10/Y_ISHI

יש שם מחירונים של דברים שאין בחנויות בארץ אפילו..!!!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

מקווה לשפוך טיפה יותר אור על נושא המכס.

המכס יקבל קבלה שנמוכה עד 20% מהמחיר שמופיע ברשימה שלהם.אם בכלל הוא מופיע ברשימה,מפני שהמגבר שאני קיבלתי לא הופיע ברשימה שלהם.

זה מה שאמרו לי בממן(רשות המכס או משהו כזה) בבן גוריון ששיחררתי את המגבר שהגיע אלי שלשום (PHOENIX GOLD XENON 100.4).

מקווה שהייתי לעזר,אם יש שאלות נוספות אתה יכול לפנות אלי בה"פ.

עומר

• תוכן חדש...