Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. לצורך כתבה על סיטרואן דה-שבו אני מחפש בעל רכב כזה במצב נסיעה ושנראה סביר חיצונית, שיהיה מוכן לבוא עם האוטו לאיזה חצי יום, כולל צילומים.

2. לצורך כתבת מבחן על הפאסאט החדשה מבוקשים שני בעלי פאסאט בהווה, שיהיו מעוניינים להצטרף (ולנהוג). מדובר על יום שלם, ב-4 באוגוסט. למניעת אי-הבנה: אני צריך את האנשים, לא את המכוניות.

אפשר לפנות דרך ה"פ או לשרשר כאן תגובות. תודה מראש.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אפשר להתעלק?

אני זקוק לבעלי 206 GTI ויאריס TS לצורך צילומים ל"אוטו" ביום ראשון בשעות הערב - אנא פנו אלי בפרטי, תודה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום, שמי גד פלג.

ראיתי הודעה זו ואני מעוניין להשתתף במבחן.

אני נוהג על פולקסוואגן פאסאט V5 שנת 2004.

תוכלו לפנות אלי באי-מייל הבא:

[email protected]

תודה מראש.

פורסם

אם זה עוזר, נהגתי בעבר על פאסאט 1.8T 20V ויש לי לא מעט נסיון עם הרכב הזה.

אם זה עדיין אטרקטיבי, תעדכנו אותי.

תודה.

• תוכן חדש...