Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנייה לפני שנאי חותם זכרון דברים והעברת בעלות על הקליאו מודל 92 עם 170 אלף קילומטר ויד רביעית רציתי להיות בטח שזו עיסקה טובה...:

1.האוטו דגם rn ונראה חיצונית בסדר לא עבר תאונות קשות ויש עליו קצת שיריטות ומכות ממש קטנות. ומביחנה פנימית נקי ושמור.

2. מבחינה מכנית המוסכניק אמר שיש לו בעייה עם הבוקסות האחוריות ונזילת מיים וקלאץ קצת מתוח חוץ מזה הגיר והמנוע במצב טוב ביחס לשנה.(וחסר גז במזגן)

3.היה מטופל במוסך מורשה ועכשיו הוא עושה לו טסט וישר אחרי זה הוא יקבל את שאר הכסף והרכב יעבור לידיינו.

4. המחיר שסגרנו הוא 4+ אלף פחות מהמחירון.

עכשיו דיברתי עם המוסכניק הוא אמר שהאוטו עם הבעיות האילו שציינתי אבל הוא בסך הכל במצב דיי טוב לשנה שלו ולמחיר הוא גם אמר שכל אוטו בשנה הזאת היו לו בעיות כאלו ואחרות ושזה בסדר ושהתיקונים לא יקרים ביחס למתחרות כמו שאמרו לי פה בעבר...(מה שכן אמרו לי לבדוק מערכת קירור ובוקסות ושתיהם פגומות לא זוכר מי זה אבל פגעת בול!!!).

מה אתם אומרים הוא יעבור טסט עם בוקסות כאלו(גם ככה הבעלים מעביר אותו מחר)???

והאם ללכת על העיסקה בלב שלם ולקנות רכב ראשון??.

ניזכרתי שאני חייב לערוך את זה כי שחכתי את הדבר הכי חשוב להגיד לכם תודה שהדרכתם אותי כמה שיכולתם ועזרתם לי גם בשעות המאוחרות תודה רבה!!!!!

פורסם

טוב אני רואה שלא הגבתם בכל מקרה אני כבר חתמתי... מקסימום עבדו עלי :).

נחכה לבעלים שיעביר אותה טסט עוד יום יומיים ושלא יתחרט על כך אני בטח אנקה אותה קצת יעלה תמונות.

רק חבל שלא עניתם על השאלה של הבוקסות.

• תוכן חדש...