Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די אני לא יכול יותר תפסתי עצבים נימאס לי כבר כל פעם שאני נוסע להסתכל לכביש או להיזהר לעלות מידרכה או פס האטה. אני כבר שנה עם הנמכה וגם קוני. טוב אז מספיק התבכינתי :roll: מה שרצתי לעשות והאם לדעתכם כדאי. זה להחזיר את הקפיצים המקוריים של הראלי ובנוסף לשים גם מוט מייצב תחתון. השאלה הגדולה שלי האם זה יפגע בביצועים משמעותית.כי פשוט אם כן לא שווה לי לעשות את זה. אהה ועוד משהו רק מי שבאמת יודע שיענה לי על התשובה,כי זה חשוב לי :lol:

פורסם
די אני לא יכול יותר תפסתי עצבים נימאס לי כבר כל פעם שאני נוסע להסתכל לכביש או להיזהר לעלות מידרכה או פס האטה. אני כבר שנה עם הנמכה וגם קוני. טוב אז מספיק התבכינתי :roll: מה שרצתי לעשות והאם לדעתכם כדאי. זה להחזיר את הקפיצים המקוריים של הראלי ובנוסף לשים גם מוט מייצב תחתון. השאלה הגדולה שלי האם זה יפגע בביצועים משמעותית.כי פשוט אם כן לא שווה לי לעשות את זה. אהה ועוד משהו רק מי שבאמת יודע שיענה לי על התשובה,כי זה חשוב לי :lol:

על איזה "ביצועים" בדיוק אתה מדבר ?

ביצועי מנוע ? "ביצועי" שילדה ?

אם נמאס לך להסתכל כמו מטורף אחר בורות קטנים בכביש ואתה נחרד לפני כל עליה על פס האטה, איפה כאן השאלה ? גם במחיר של ירידה ב"ביצועים" הייתי חוזר ל SETUP המקורי בלי לחשוב פעמיים...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם נמאס לך להסתכל כמו מטורף אחר בורות קטנים בכביש ואתה נחרד לפני כל עליה על פס האטה, איפה כאן השאלה ? גם במחיר של ירידה ב"ביצועים" הייתי חוזר ל SETUP המקורי בלי לחשוב פעמיים...

איציק

כמובן על הביצועים של השילדה,אני רק מפחד שאם אני יחזור לSETUP המקורי האחיזה תרד משמעותית. אני חושב שאם אני יעשה את זה יהיה פחות תקשורת של ההגה והאוטו יחליק כבר במהרויות יותר נמוכות.בנתיים אני חושב על זה עוד לא החלטתי. לגבי השאלה שלך תישמע בכל זאת אני לא רוצה שהאוטו "יאבד" את האחיזה וכל מה שבעצם מאפיין הנמכה. פשוט אני לא יודע אם בכלל זה משתלם לעשות את זה. כי אם זה יפגע משמעותית באחיזה,אני מעדיף להישאר אם ההנמכה.
פורסם

איציק

כמובן על הביצועים של השילדה,אני רק מפחד שאם אני יחזור לSETUP המקורי האחיזה תרד משמעותית. אני חושב שאם אני יעשה את זה יהיה פחות תקשורת של ההגה והאוטו יחליק כבר במהרויות יותר נמוכות.בנתיים אני חושב על זה עוד לא החלטתי. לגבי השאלה שלך תישמע בכל זאת אני לא רוצה שהאוטו "יאבד" את האחיזה וכל מה שבעצם מאפיין הנמכה. פשוט אני לא יודע אם בכלל זה משתלם לעשות את זה. כי אם זה יפגע משמעותית באחיזה,אני מעדיף להישאר אם ההנמכה.

המהירות בה הרכב יתחיל להחליק תעלה, גם כמות האחיזה כמובן.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

power is nothing without control

בוודאי שתאבד יכולות אחיזה ברמה זו או אחרת - עניין שאשאיר לבעלי ראלי להסביר.

אתה זוכר איך המכונית נסעה לפני ההנמכה?

כך היא תהיה לאחר שתוותר על ההנמכה....

אולי תחשוב בכיוון של קויל אוברים שהם מעט יותר רכים בנסיעה יום יומית?

וגם ניתנים לכיוונן גובה כנראה.

בנעליך - לא הייתי מוותר על הנמכה .

כל טוב

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אין קוילאוברים ל-106 (לפחות בצורה סטנדרטית ולא פיתוח מיוחד), בגלל מוטות הפיתול.

לגבי אחיזה וכו'

רכב מונמך פחות אוחז, פיזיקה פשוטה.

אבל יותר קל לתמרן איתו בסלאלום ובמקומות שיש צורך בהעברות משקל מהירות.

כל מה שאתה צריך זה גוז קפיצים, בערך 400 ש"ח לספורטיביים, מקוריים הרבה פחות.

תחליף את הקידמיים ותעלה שן מאחורה.

אם יש לך קוני צהובים, תפתח אותם לכ-75% (לא זוכר כמה סיבובים זה) ואז אתה חוזר פחות או יותר למצב סטנדרטי.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...