Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית קטנה 20-25K ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מכונית קטנה(לא משפחתית) ידנית.

חשוב לי שתהיה חסכונית בדלק ואמינה...

התקציב שלי הוא 20000-25000

חשבתי על קליאו B... מה אתם אומרים? איזה מכונית כדאי?

תודה רבה, אריאל.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

קליאו היא קניה לא רעה, לא שיא האמינות, אבל בהחלט סבירה, ונוחה. אם אתה רוצה משהו אמין יותר, אבל נעים פחות,מאזדה 121, יונדאי אטוס, ואולי דייהטסו סיריון (כולן בקצה התקציב) יכולות להיות אופציות לא רעות.

גיא

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה :)

משום מה יש לי הסתייגות מהמכוניות שציינת... הן פשוט לא לטעמי :\

מה עם פונטו?

ואיך הקליאו מבחינת האמינות? משהו נוראי או סביר? יש משהו ספציפי שצריך לשים לב אליו?

פורסם

כמו בכל רכב הייתי מנסה למצוא רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה, ונתונים טובים, יד וק"מ.

הפונטו אמינה גם כן, רבות מהן היו מהשכרה וצריך לבדוק אותן מעט טוב יותר.

אם זה הרכב הראשון שלך, צריך להשאיר כמה אלפים בצד לתיקונים שעלולים להגיע, ולקחת בחשבון בתקציב גם עלויות ביטוח.

מומלץ לקרוא את השירשורים הדביקים (העליונים) בפורום ייעוץ ברכישה, יש שם הרבה מידע חשוב שימנע ממך להסתבך.

גיא

פורסם

אולי קאיה פרייד?

מכוערת בטרוף...אבל בתקציב שלך נכנס גם שנת 2000....:-P

ואגב...אמינה כמו מקרר אמקור מפעם...אפס תקלות...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...