Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי אם זה מתאים לפה אם לייעוץ ברכישת רכב אזז פתחתי פה הודעה(אם לא תמחקו) ועוד תגובה לאשכול שקשור לקנייה שלי בפורום ייעוץ רכישת רכב בכל מקרה:

אני ואבא שלי בדקנו 205 סטייל שנת 93 עם 175 אלף קילומטר קצת יותר יד 4 והצבע שלה(מה זה מחלה???) לא נראה טוב בגלל... וגם הדש בורד שבור(400 שקל חדש) אבל כל אילו לא כל כך מעניינים אותי כמו השמן או המיים שיצאו מהאגזוז שהוא עמד בזמן שהוא מונע בחנייה טיפטפו כמה טיפות ואני מודאג מכך מאד מה זה אומר....???????? משהו רציני??? שווה להשקיע על רכב כזה בדיקה בכלל או שלהמשיך הלאה לרכב אחר??.

נ.ב

חוץ מזה האוטו במצב טוב ובמחיר סביר מאד וגם אין בעיות אחרות... תודה שוב

פורסם

יכול להיות שזה סתם מים שנאספו וכאשר הפעלתם את המנוע זה המים התאדו/עפו מהלחץ.

אם זה עובר אחרי כמה דקות פעולה זה סביר, אם זה ממשיך אז יש כנראה בעיה. יש לבדוק שאין בשמן מים ולראות שלא חסרים מים/שמן לאחר נסיעה ועמידה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

יש לא מעט מקרים כאלו שזו תופעה רגילה ולא קריטית.

אך שימו לב שלא מדובר באטם ראש מנוע.

א.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

עובדיה, זה נורמלי לגמרי(ברוב המקרים).

במשך הלילה מצטברת לחות בדוד האחורי שבזמן ההנעה פשוט מתאדה החוצה.

למרות שברכב קרבורטור לא הייתי מוציא מילה מבלי לשאול את צביקה(שם משתמש "צביקה.")

פורסם
עובדיה, זה נורמלי לגמרי(ברוב המקרים).

במשך הלילה מצטברת לחות בדוד האחורי שבזמן ההנעה פשוט מתאדה החוצה.

למרות שברכב קרבורטור לא הייתי מוציא מילה מבלי לשאול את צביקה(שם משתמש "צביקה.")[/

אין חשש ואין מה לדאוג אלה טיפות מים שנוצרו מעבוי ונעלמות מיד עם התחממות הרכב!

בברכה

צביקהQUOTE]

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני יודע שבחורף מצטבר מים, אבל בקיץ גם?

ואני כבר חשבתי שהאוטו שלי לא תקין

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה רבה אני שמח שזה לא משהו רציני אבל לפחות ככה הפחדנו את המוכר והורדנו לו מחיר :):):)

בטח מחרותיים אני אקח אותה לבדיקה אם יצא משהו מוזר אני כבר אשאל פה תודה....

פורסם

רק ע"מ להבהיר שכן הרוב נאמר, יציאת מים מהאגזוז לאחר שהרכב עמד והתקרר ואח"כ הונע שוב,נורמלית.

יציאת שמן לא רק שאינה נורמלית בשום מצב אלא שמדובר בתקלה רצינית.

מה שכן,היות ובאגזוז מצטבר פיח שחור ולפעמים קצת שמנוני,"נצבעים" המים שיוצאים בצבע שחור ולעין בלתי מקצועית עלולים להראות כשמן אך כאמור מדובר במים בלבד.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

שוב ושוב ושוב, כמה פעמים, בתהליך הבערה נוצרים גם בין השאר מים כן מים הם תוצר של בערת דלק (בנזין 95 96 98 סולר עץ פחם מחברות ישנות ועוד) כשהאגזוז עדין קר (או בחורף כשהוא לא מתחמם) המים הללו מתעבים... בגלל הלכלוך זה גם יכול להראות שחור, מפתיע לא?

אולי צריך לשים כזו הודעה בדביק!!!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לא קשור למים שיש בדלק.....אתה לא יכול להבחין בזה באאגזוז והם אף פעם לא חוזרים להיות מים עוד בצינור כי הטמפרטורה שם גבוהה כל עוד המנוע עובד....זה מים שמצטברים באגזוז וזרם הגזים מעיף אותם החוצה...

פורסם

שוב ושוב ושוב, כמה פעמים, בתהליך הבערה נוצרים גם בין השאר מים כן מים הם תוצר של בערת דלק (בנזין 95 96 98 סולר עץ פחם מחברות ישנות ועוד) כשהאגזוז עדין קר (או בחורף כשהוא לא מתחמם) המים הללו מתעבים... בגלל הלכלוך זה גם יכול להראות שחור, מפתיע לא?

אולי צריך לשים כזו הודעה בדביק!!!

בברכה נדב

בכל תהליך השריפה משתחררים מים ופחמן דו חמצני(לפעמים פחמן חד חמצני אבל זו כבר שריפה חלקית)

זו עובדה כמו שכדור הארץ מסתובב סביב השמש

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

בשביל זה אני אומר לשים בדביק!!!

כל פעם אני קורא פה מחדש: "יוצאים לי מים מהאגזוז :mm_cry::mm_cry: האם אני צריך להחליף מנוע, או שאפשר למשוך את זה כמה ימים??? מה לעשות אמא???

לעשות חיפוש בפורום לפתוח ספר כימיה לכיתה ט' לא יודע...

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...