Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 8K (בערך מתי שרכשתי את האוטו) החלפתי מצתים, פילטר שמן, פילטר דלק, פילטר אוויר ושמן.

אני יודעה ששמן עדיף להחליף כל 6K. מישהו יכול לומר לי כל כמה זמן צריך להחליף את שאר הדברים (אבל שיהי כלפי מעלה, לא מטה :) כי אני לא מעוניין לבזבז סתם כסף, במיוחד על האוטו הזה.

האוטו מיצובישי לנסר 89 אוטומת, עברה 190K.

תודה למגיבים!

פורסם

כל 10K

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

א. אם יש לך ספר רכב תעיין בו שם כתוב כל כמה זמן האוטו צריך טיפול תקופתי.

ב. מצתים אין צורך להחליף כל 10 אלף.

ג. בטיפול תקופתי מחליפים שמן, פילטר שמן, ובודקים ברקסים ופילטר אוויר. (תלוי בקילומטרז')

ד. אם האוטו עשה 190 אלף הוא צריץ לעשות טיימינג.

מקווה שעזרתי, בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

כמו שדי קל לנחש שבאוטו הזה אין לי ספר רכב, ואם היה כמובן שהייתי בודק בו.

אז כל כמה זמן צריך להחליף מצתים ופילטר דלק? פילטר דלק פחות קריטי כי הוא די זול, ולא בעיה להחליפו.

פורסם

כעיקרון אורך חיי המצטים תלוי באיכות שלהם.... הם יכולים לחיות בין 10K-40K תלוי מה אתה שם...

אם אתה לחוץ במזומנים גם מצטים יותר זולים של NGK למשל יכולים לחיות 20K אבל בטיפול התקופתי יש צורך לבדוק אותם ולנקות/להחליף לפי הצורך...

פורסם

אני לא הייתי מושך את עניין המצתים יותר מ10k , כאשר יגיע זמן הטיפול תחליף הכל , זה בכל מקרה לא יעבור את ה200 ש"ח 250 גג. תבדוק גם את מצב חוטי ההצתה ותשקול להחליף שמן גיר ומסנן , ומים ברדיאטור אם הם מהברז , הייתי שוקל ניקוי מערכת הקירור והחלפת צינורות הגומי .

הכל כמובן במסגרת הישור קו , ברכב ישן לא לוקחים סיכונים .

• תוכן חדש...